Nisam ja reko da je mnogo, samo da nećeš dobiti Elite 2 uz konzolu za 500 kao i ovaj DualSense Pro uz PS5 za 500. Ovo drugo ne bih da komentarišem, da ne raspalimo masu o toj temi i ovde ![]()
pusti im mail, možda ti izadju u susret ![]()
Pokloniš mi
![]()
Nisam ja reko da je mnogo, samo da nećeš dobiti Elite 2 uz konzolu za 500 kao i ovaj DualSense Pro uz PS5 za 500. Ovo drugo ne bih da komentarišem, da ne raspalimo masu o toj temi i ovde ![]()
pusti im mail, možda ti izadju u susret ![]()
Pokloniš mi
![]()
Ma jasno sve. Ja imam 2500€ samo u telefonima. Za konzolu mi je tih 550€ bilo kao da za telefon odvojim 200€. Jer konzola traje, a telefoni, zna se već… Rado bih odvojio +200€ za dobar kontroler ![]()
Stigao update 10.0 i za nas sirotiLju sa PS4 ![]()
Ja mislim da sam i dalje na verziji 7 otprilike
Jos malo pa cu moci da ga cipujem ![]()
najezim se kad cujem ovo u 2022. ![]()
I ja kada cujem razmena naloga ![]()
okej ?
Na zapadu ne prolaze kartice, to ne zaboravi ![]()
Da ima domaći store ja bi tamo kupovao pošto nema najbliža je argentina
Pa da li bi Slobo? Da li bi davao 9000 dinara recimo za igru ako znaš da ima store gde možeš da recimo tu istu platiš 3000 ? Mislim da ne bi.
Na to pitanje trenutno nema odgovora,nema store i ostaje misterija
Debil najveći na jutjubu.
Ovaj model je najbolji do sad,manje troši struje i najhladniji je.Ploča je manja i bolje je riješena toplota na čitavu ploču a ne kao do sad na određene tačke
Naravno,i ja bi svakako ovaj uzeo dosta je unapređen
Bolje će biti tek kad smanje konzolu, a svakako staru verziju iliti prvu verziju vise ne mozes naci novu.
Ako je sloba shareovao afirmativnu Sony vest to je onda samo po sebi jos i najveca vest.