PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Javi se brate sa slikama. Da vidimo dje si, dje se kupaš :smiley:

Kao i vecina uredjaja koji stignu kod tebe :grin:

Pa i nije bas, mislim nek najave novi Assassin’s Creed (koji je vise u fazonu starijih naslova iz serijala) sa zanimljivom pricom koji je smesten u neko zanimljivo istorijsko razdoblje ono ima da se odusevim da udaram nogama od pod (a Far Cry nisam odigrao ni jedan, nijeme nikad privlacio serijal) ili daj da vidimo novi Mass Effect, Uncharted 5, GTA VI, Mafia 4, Spider-Man 2, Wolverine, Black Panther, Witcher 4, novi Metal Gear Solid, novi Tomb Raider, Days Gone 2, Ghost of Tsushima 2…ono ima da pobenavim kao Diksi kad vidim : D i da se ovde raspisem i da pocnem da pisem svasta ali jbga sta kad nema igara i kad nema jos nista od toga i kad je sve to jos uvek na dugom stapu, ono ne lipsi magare…

Idi bre tek sam sad stigao kad sam video na šta se u igri odnosi tvoj koment. :rofl: spasih onog strašljivog lika sa medaljonom od Wanderera :smiley: jesi li i ti? :smiley:

1 Like

Jok. Ja sam čitao knjigu, odnosno pripovetku :smiley:

Citat je iz priče.

In his house at R’lyeh, dead Cthulhu waits dreaming.

Ne znam za dobsr prevod na srpskohrvatski, a da zvuči ovako dobro.

1 Like

A ono realno pravi ps fan hoće ps raspored a ne podvalu Xbox-a još kao i licencirano po meni glupost

Posustao sam i morao sam da je uzmem :sweat_smile:

Game centar, zamenio sam za igre koje me zanimaju. Konzola je May 2022 sa verzijom 05.02 da znate ako hocete da se igrate sa JB kad izadje da ne uzimate kod njih. Nove su.

26 Likes

SRAM IH BILO ! Zamisli, prodaju nove konzole :rofl:

1 Like

Hahaha meni ne smeta u opste :rofl: cak mi je i drago jer da je na potrebnoj verziji, lomio bih se da cekam ili ne. Ovako odmah update na 5.50 i evo Horiozon se instalira :grin:

I da naravno da sma odmah zajebao stvar ubacio disk pogresno :sweat_smile: posto stoji uspravno ja nromalno gledam da slika ide na spolja kad ono nije tako :joy: :sweat_smile:

2 Likes

Jel prezivela konzola? :grin:

Primi moje lepe zelje i cestitke. :wink:

1 Like

Hehehe preživela i nisam jedini :sweat_smile::rofl: pun je net ljudi koji su isto uradili.

@Fabrizio_Tagliano Hvala hvala :grin: nadam se da ce sluziti barem upola kao PS4 ali mislim da ce biti i vise.

I koliko ovi likovi u gamecentru nemaju pojma sta prodaju. Kaze mi lik dobijam kod za igru u paketu iz konzolu za Horizon i 2 igre na disku. Ja se malo smorio zbog prodaje diskova ali nema veze. Otvaram pakovanje i pored konzole stoji kutija Horizon sa sve diskom. U momentu odusevljenje na licu :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Prva slika > vožnja sa Stilom :smiley:

1 Like

Da :rofl: veoma prepoznatljiv auto.

1 Like

Ih da je samo jednom ubacen disk pogresno, ja sam do sad jedno sto puta pogresio :slight_smile:

1 Like

Meni je ceo playstation stajao naopacke (horizontalno), pa sta…

4 Likes

Hahahah na PS4 nikad mi se to nije desilo. Dok ovde prvi disk :sweat_smile: i onda odmah na Youtube kako se ubacuje disk :rofl: :sweat_smile:

1 Like

Ja sam isao prvo na youtube :slightly_smiling_face:

1 Like

Pametno :grin: