Kakva prevara od kontrolera pa ovo je Xbox raspored
Da. Priča se da su razmišljali da izmisle vruću vodu i točak ali im rekli da je to već izmišljeno pre par hiljada godina, pa se odlučili da idu na proverenu stvar
Bolji raspored, uveksam vise voleo xbox raspored. Manje mi se grce prsti.
Hm, nisu simetrični stickovi. Interesantna odluka.
Edit: ah sad vidim da se već pisalo o ovome…
Nije, levi palac mi je zgrcen na PS na xbox nije.
Osteoporoza brt.
Nabijem vas na dzojstik bas obojicu,saljivdzije
Ne drzi me za rec ali mislim da su What Remains of Edith Finch dali bas davno u PS+.
Da, i na Game Passu je. Sada je stigao free upgrade. Predobra igra, velika preporuka.
Hmm, u prošlom tromesečju su izašli HZD Forbidden West, GT7 i Tokyo Ghostwire ekskluzive, ali prodaja manja za 26% nego isti period prošle godine? Još čudnije što PS5 konzola ima 15+ miliona više nego prethodne godine.
Edit: Q1 je April 1 - Jun 30. Tako da tu ne upada launch HZD FW, ali onda igra baš nema ‘legs’ kao prvi deo jer bi se dobra prodaja prelila iz Q4 u Q1. O igri skoro niko više i ne govori, tako da ima smisla a i bundlevi sanigrom su na sve strane. Kao i GT7.
Oh, i Elden Ring je izašaonu dve nedelje ranije od FW.
Nekako mi se čini da nevezano koja igra je u pitanju i na kojoj platformi izašla, ceo hajp baš nekako brzo padne. Imam utisak da više pričamo generalno o nekim fejlovima nego o igrama koje su nas iz nekog razloga oduševile. Izuzetak od toga je po meni jedino bio Elden Ring, dok je za sve druge ostale taj wow efekat brzo nestao.
Prodaja softvera mi je s jedne strane iznenadjenje, možda zbog same procentne stope, s druge i nije jer očigledno se sve veći broj ljudi odlučuje da svoje gejming iskustvo veže za neki od servisa. Realno za najširu populaciju je ono što GPU i sada PS Premium pruža više nego dovoljno. Tih 2% proasta kod PS+ pretplate će mislim sve više rasti jer Sony od kada je krenuo sa njom i pogotovo posle prve obnove kolekcije a sada kako nam se bliži i druga samo pokazuje u kom smeru ide i da želi da bude ono što je GPU, možda čak i bolje.
I ja posle kad pišem kako me više raduje izlazak Discorda na konzole od igara ti me za*ebavaš. Neka neka.
Ti si naš poseban mladić na forumu. Naš pržioc svega i svačega
Pa kad nas nista ne odusevljava vise. A i matori smo. Sve se ponavlja i reciklira do besvesti. Koja je sansa da te odusevi Far Cry 7 ili sledeci Assasins Creed. Sve vec vidjeno. Fino je to sve i udobno, uhodano, ali sustinski samo skin preko starih mehanika koje dobro poznajemo.
Proslu generaciju smo dobili nekoliko bas vanserijskih ekskluziva. God of War, Tsushima, Last of Us 2, Uncharted 4, Horizon. Od kada je izasao next gen, nista ne moze da se priblizi tim igrama, cak ni Horizon nastavak. Ragnarok ce biti super, ali ne verujem da ce ostaviti bas takav wow utisak kao rebut serijala iz 2018. Nivo ludila iz Last of Us 2 ne znam da li ce se ikada ponoviti. Kao u filmskoj industriji Apokalipsa danas, ili Paklena pomorandza. Tsushima je prava zen magija.
@MladenVR hoćeš jednu ekluzivnu novost? Drug Aca zvani @Scalper je upeo da prevazidje sebe ovoga puta, prodajo je PS5 posle samo 2 dana
Nije mu izdržala duša, uplašio se da razvodni zelenu boju u krvi
Javio mi je odmah da je prodao doduše, poštedeo me je priče XBOX NUMBER 1 BRO!
Nek nam je živ i zdrav!
Zoki cinkara Konzola je kita , dokazao sam sebi da sony vise nije za mene, tako da je dobio noge
@padawan 'el možeš da ga banuješ malo ?
Mogu i sam na pauzu, vidimo se drugari za dve nedelje