PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Nit mi treba plate, niti podrska za monitor. Nebitne stvari. Ne kapiram bas cemu ovo “podbadanje”, uzmes lepo PS5 i uzivas ko covek.

Normalnom liku ne treba , to se bar razumemo :grinning: Pa dobro zasto ne bi imao podrsku za 2k ? To je kao da su izbacili konzolu da podrzava samo 4k , ostali se jebite jer je to next gen

Pa to jednom reče i Don Matriks za Xbox One ! :joy: nego ti si preskočio tu generaciju. Tad si bio BLEED BLUE kako reče @Zoorulee :rofl:

1 Like

Vojnici mirno! :grinning:

1 Like

Zato sto im igraci na monitorima nisu ciljna grupa, a ta funkcionalnost zahteva razvoj i planiranje, mozda tako laicki izgleda ali podrska za rezoluciju samo neki switch koji treba ukljuciti i da sve radi ko podmazano kao na PC-u. Bitno da sve vrhunski radi u 4K na televizoru. Tako do sutra mozemo da pravimo liste stvari koje nema. Zasto Xbox nema dzojped sa naprednim mogucnostima ili VR podrsku? Isti odgovor - nije im vazno. Dobro je da kao korisnik monitora imas izbor i Xbox koji je shvatio vaznost 2K podrske.

1 Like

Možda ispeglaju do kraja bete, ali poenta monitora jeste VRR

**1440p compatible TV or PC monitor required. Results may vary depending on the game being played. Please note: VRR on PS5 supports 1080p and 4K video output but not 1440p.

1 Like

Kao prosecan korisnik koji ima obe konzole a nema ‘besnih’ potreba, iz mog ugla je ps5 sveukupno, da se glupavo izrazim, ‘bolja’ konzola – ima bolje ekskluzive, ima bolji interfejs, ima bolji dzojped, tako neke relativno male stvari. Plus nisam nijedan bag iskusio tokom ovih par godina, dok sam na xboxu vec doziveo neke bedastoce gde je morao restart da padne.

Xboxov kec u rukavu je gamepass, bio i ostao. Fantasticna stvar, toliko dobra da prakticno vraca skalu na 50-50.

Ovo naravno sve izuzetno subjektivno kazem.

9 Likes

Zar nije razmena još bolja od game pass pa je to 99-1

1 Like

Najbitnija stvar je da svi imamo izbora više nego ikada i hvala im na tome :smiley:

4 Likes

Kada izadje PSVR2 bice to sjajan gejming paket. Bicu glavni PSVR entuzijasta na forumu.

Ali Xbox ima toplu dušu. :smiling_face_with_tear: :joy:

Znaš ono uvek kada ga upalim, posle PS5, kao da sam se vratio sa dobrog letovanja gde je sve super bilo, ali nigde kao kod kuće. :smiley:

3 Likes

fKJRzzgZ_400x400

1 Like

Pa zato i kažem da su svi argumenti na strani PS5 i da nije toliko bitna stvar gamepass da odma bude jednako

Najbolje kod gamepass-a je što ekskluzive dolaze day one, sve ostalo manje-više, iz moje perspektive.

2 Likes

Haha. Zvuci kao vic… samo sto nije?

3 Likes

Fil je gospodin! I onda dodje brat Aca da mi mrsi m…a ovde :joy:

p.s.

Cena?

Inbox.

2 Likes

Samo za galantnu gospodu. :wink:

1 Like

@marko_gts

1 Like