PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

kao i obično, leak tačan.

3 Likes

Yakuza :smiling_face_with_three_hearts:

Add to Library. Will play it never :rofl:

8 Likes

Sta da se radi. Meni bi bilo zao da je nisam igrao :slightly_smiling_face:

Mozda nekad Dzoni. Trenutno igram sto ti rekoh onu bolestiju Call of Cthulhu :sweat_smile:

1 Like

Skidam :grin:

Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.

:smiley:

2 Likes

A meni noćas pašu stvari lagane :smile:

3 Likes

We are getting there :joy:

4 Likes

Ahahaha taman sam hteo link da postavim. Sta reci, bas na vreme :joy::joy::joy:

Kakva ce ovo konzola da bude kada izadje Sony PS6 :grin:
Bice top.

2 Likes

Bar imamo igre :person_shrugging:

Jeste Xbox nema :grinning: Mada ruku na srce sto jest jest od uvek je bilo da Sony ima odlicne igre. Konzola kita, posle dve godine nije komplet proizvod :grinning:

1 Like

Brate, kao da mi treba 1440p :joy: igram 4k ili tu neku nizu koja se upscale-uje i tjt. Kome treba 1440p da igra CoD neka kupi Series S i miran je :joy:

Mladene, molim te objasni mi o cemu se radi

Radi se o tome da na PS5 ne mozes da podesi 1440p rezoluciju dok na Xbox mozes i sad posto ovi fanovi Xboxa nemaju cime da se ponose sem toga sto imaju support za 1440p, prave spektakl oko toga :joy:

2 Likes

Moras da naucis da kazes kad je neko bolji, bravo Xbox i celom timu sto je napravila dobru masinu od konzole po izlasku, a ne polu proizvod :grinning: Bitno da su vam plate za sony u svakim bojama izbacili kako bi klepili koji dinar vise dok vas drze na tihoj vatri za ovaj update :joy:

1 Like

Nije ti lako brate, ali razumem te :joy:

Ma boli me patka, generalno gledam tako kad ima situacija da podbadam al svako igra tamo gde mu najvise odgovara :slight_smile:

2 Likes

Ma naravno brate. Šalim se ja s tobom. Znam da s tobom čovek može da se šali :smiley: