PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Pa neće kad ga ima za 1800. Video si i sam. Ajde da je disk pa i da požure ljudi, ali ovako. Mrka kapa brat. :rofl:

1800 je nosioc jebem ga :grinning:

Pa ono jeste da kod tebe dobija PS4 nosioc, PS5 nosioc i + gost aliiiii :joy:

A konzola bato, znamo cim odigras sta te interesuje mada… Kakav si …
Mislim da ćeš još 3 konzole promeniti i prodati do novembra :rofl:

Hahaha lako moguce :grinning:

Ako neko hoce sad imam Ps5 sa Horizon disk verzija za 590 / digi sa Horizon 560

Xbox Series X nov - 480€
Xbox Series S - 255€

@MladenVR

5 Likes

Zašto mi radiš ovo? :rofl:

Ovo je prilika sad kontam za danas i sutra dok ne ode, prodace se brzo zato sam vam napisao ako neko zeli da uskace :slight_smile:

1 Like

Da mi treba PS5 nebi puno razmišljao

1 Like

Samo rokaj Aco! Biće još konzola, možda ćeš još nešto gratis da nam uvališ (ne ono) :joy:

p.s. najjači lik na kp.

Untitled

2 Likes

Prodao sam monitor upravo, al malo sutra :joy:

1 Like

Rekosmo ti da je do monitora :rofl:

Svejedno je mesec dana na oglasu vec :grinning:

Jel ti je ova disk verzija sa igrom na cdu?

Napisao je već Aca da je ovaj bundle sa digitalnim kodom za Horizon Forbidden West.

Mislim da ćemo u budućnosti samo takve bundle i dobijati od Sonija.

Da ali na našu žalost, ti bandlovi, barem meni više nemaju tu draž ako znam da će me unutra sačekati kodovi. Sećam se kad sam uzeo PS4 bio je GTA V Bundle. Ih otpakuješ novu konzolu, pa još disk u celofanu nov, gde će ti kraja sreći.

Kad sam uzimao One S našao bundle koji je imao The Division, Gears of War 4 i tačno sad ne mogu da se setim koja je treća igra bila u pitanju. Iskreno nisam ni čitao na netu ono ja na KP odmah naručio. Očekujem diskove, kad otvorim kutiju a ono 5 kartica sa kodovima :joy:

2 Likes

Horizon prodat. :slight_smile:

Jasno, inicijalno sam razmisljao o digitalnoj verziji posto sam u ps4 ubacio 2 diska u zivotu nego reko aj ako bih uzeo disk da onda bar ubacim nesto u taj citac posto cu sve jedno samo digitalno najverovatnije i igrati…ali me muci ona informacija sa pocetka generacije da su digitalne pravile neki problem i svi su redom vracali…30€ razlike mi ne igra nekku ulogu ako cu kolko tolko biti mirniji. Nisam ispratio da li su sada te digitalne sredjene i pouzdanije nego na pocetku?

ja sam prestao da razmilsjam o kupovini igara od kako imam ps premium sa jedne i game pass ultimate sa druge strane

Uf Jony za ovo ne znam, iskreno nisam obratio paznju na to da li su to ispravili. Verujem da jesu, a kao sto kazes, razlika je toliko mala da je i bolje uzeti konzolu sa diskom. Nikad ne znas, mozda natecis na povoljan disk ili ti neko pozajmi da odigras nesto.

1 Like

Oce kupi neko? :grinning: 3500 ide