PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Ovo je okvirni presek deset multiplayer/live service igara na kojima Sony trenutno radi:

1. Fractions - Naughty Dog
  2. New live-service - Guerilla second team
  3. Twisted Metal - Firesprite
  4. New Ip - Bungie
  5. Live Service game - Haven
  6. Multiplayer game - Insomniac
  7. Mlb the Show - San-diego
  8. Live service game - London Studio
  9. Gaas game - media molecule
  10. Online Shooter - Firesprite

Ima još tri koje rade sporedni partneri.

2 Likes

10 koje sigurno necu igrati. Sta znam, kapiram da su ovo money maker igre ali se meni licno taj pravac ne svidja. Nadam se da nece odustati da uporedo rade i na SP naslovima.

5 Likes

Naravno da neće.

1 Like

Spremite parice

1 Like

Verujem da vecina ima stariji model, ali me zanima ova novija verzija koja se navodnk vise greje i gasi. Jel ima neko, kakva su iskustva?

Mogu da ti kazem cista glupost. Imao sam i prvu i noviju verziju i nije bilo apsolutno nikakve razlike. Kakvo crno gasenje konzole…

2 Likes

Pitam, nisam se susretao sa ovim novim modelom 1116 nego stariji sa tecnim metalom pa me zanimaju iskustva. :slight_smile:

1 Like

Ne briga brate. Ako uzimaš, uzmi koji ti god zapadne pod rukom. Oba su apsolutno tiha u radu. Da li jedan radi tipa na 30 stepeni a drugi na 33 stepeni ja to ne znam, ali ova novija konzola što sam ti rekao da je 10 meseci kod mene nije nikada ni ono frizovala a ne nešto više.

Imam ponudu disk verziju za 560€ + Horizon ovaj novi ( digi kod ) koji cu verovatno prodati ili pokloniti tako da se opasno razmisljam da uzmem ponovo.

1 Like

Ma uzimaj ako možeš, što da ne. Uvek ga ponovo možeš i prodati ako ti dosadi :joy:

1 Like

Sto ce se i desiti, al po dosta nizoj ceni ahahah
Show :face_with_peeking_eye:

Svakako ćeš nekog 2x da usrećiš brate. Prvo ovog što ti prodao a ona drugog što ćeš mu dati jeftinije PS5 :joy:

Da isparatio sam tu dramu kada su izbacili noviju verziju pa je Austin bacio bombu da slabije hladi

Pa su se onda braca iz gamer nexus-a dohvatila jednog primeraka, rastavila na delove i uradili pravo poredjenje .

Ako te mrzi sve gledati .
Zakljucak, manje vise, iste su …

2 Likes

Sve imaju tečni metal, novije verzije su imale samo reviziju hladnjaka i ništa više…
Imam tu novu verziju i nikada nikakvih problema, kamoli pregrevanja i gašenja, to su gluposti.

1 Like

Opustite se, drug Aca zvani @Scalper samo troluje. Taj se ne vraća na PS5, ubrizgao je citron zelenu boju u krv :joy::joy::joy:

Zoki, Zoki :slightly_smiling_face:

Prodajem Horizon ovaj ako nekom treba, kod je u pitanju. Dobio sam i GT7 nov u celofanu

2 Likes

Koliko za Horizon…? :slight_smile: Jel na disku ili kod?

Kod je Horizon, unutra je kao bundle. Iskreno nemam pojma za koliko ide.

Edit : moze kod za 3000

Region je pretpostavljam EU

2 Likes

Ma daj mu Aco neku lepsu cenu, ionako ceš je prodati meni za 550 cim odigras God of War :rofl:

Sta za 550? :grinning:

Cudi me da nece ljudi Horizon da uzmu za 3k :grinning: