PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Pre bi se vratio na diskove ili odustao od svoje prethodne kupovine umesto da se buniš na lošu odluku kompanije?

Ne, iz toga uopste ne sledi sta preferiram. To je samo odgovor na tvoje pitanje “sta ako”.

Napisao sam. Sad ti treba da odgovoris zasto ne trazi vise para i energije (ili zasto to nije problem, npr - nesto u stilu, nisu svi siromasni kao ti, i bez mladalacke energije da trce svaki cas u postu kada predju igru, i skacu iz fotelje kada treba da promene igru/disk).

Samo kažem da ta osoba ima pravo da se buni da stara igra košta €80 i da ne moraju svi toj osobi da sole pamet zbog izbora koje pravi.

Ne solim pamet nego dajem prijateljski savet. Iz onoga sto je napisao, deluje kao da je odluka o diskovima posledica loseg iskustva.

Ima prava da se buni, ko kaze da nema. Samo sto nema nista od toga. Odluka je od pre 2 godine i nisu je promenili. Pogotovu nece sada kada su cene otisle u nebo. Moze da ne kupi. Eto, i to je nesto.

Mogu li da presecem priču i da pitam, ako vas ne mrzi da mi odgovorite i pišete.
Što se razmene tiče, ako sam dobro razumeo, kad se uzima nosioc igrice, onda se može igrati sa svog naloga i sa svojim nalogom skupljati trofeje?

Da, tako je.

1 Like

:joy::joy::joy: Top :joy: Sit si se naslušao :joy:

@padawan Opet nije tačno, nisam ja odustao od jednog lošeg iskustva (tačnije dva od kojih je jedan bukvalno bio razlog kupovine ps4) nego jednostavno nisam za taj način igranja, ja sam lik koji se rado vraća na neke naslove i odigra ih ponovo, volim da posedujem donekle to što sam kupio. Kad mi dođe neko u goste da samo instaliram ono što nam se igra bez da cimam nekog trećeg lika da mi odobri, vrati šifru, nalog itd. Ne razmišljamo isto i to je to. Ni Argentinu ne bih koristio da je na tom principu, ovako mi najpre godi jer mi prolazi kartica i to što je igra na mom nalogu i nigde više. Na ps kupujem igre kad ubacim novac u wallet preko gift kartica ako naletim na nešto povoljno, ali na disku kupujem jer su na kp u celofanu tipa 45-50e na izlasku. Ali nebitno, svakako moje nezadovoljstvo ostaje sa onim sa čime sam i ušao u konverzaciju, a to je remake od 70-80 pa do 100e i nema te razmene koja će da me razuveri da to nije pogrešan, pohlepan i anti consumer friendly pristup. :man_shrugging:

1 Like

Pa i mene nije razuverio. Mesaju se babe i zabe od samog pocetka. Nije ni cilj da nekoga uverim da je cenovna politika dobra. Nego da je to nebitno.

Pitanje je sta ces da uradis sa tim. Imas opcije. Mozes da kukas, cekas da kompanija do 100.000 zaposlenih promeni misljenje, ili da uradis ono sto zapravo mozes direktno da utices i uzmes igru u pola cene, predjes i prodas. I sa disokm mozes slicnu akciju da odradis.

Ako se ukine sharing Mladen i padawan se vracaju na ps3 s’buvljaka :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Pa kako je onda cena od 80e “katastrofa”? Bice i ovo za 1000 din.

image

Ja sam progledao od kako je poceo renomirani ps+. Dosta igara na legeru a samo ce ih jos dodavati. Ono sto znam da cu sigurno kupiti u narednom periodu su TLOU1 remake, RE Village DLC, God of War Ragnarok…

Nemam ja vremena brate kao
ti da po ceo dan igram igrice :slight_smile: godisnje odigram par igara koje nisu deo Game Pass-a i ove nove Sony pretplate i to je to. Ekskluzive kroz naloge i mirna mi glava. :slight_smile:

1 Like

Bože koliko postova na temu viske cene. Geldam i mislim se, a zašto da se uzbudjujem, za 6-12 meseci biće i ovaj remake u PS Extra tier-u :smiley:

Kome se žuri, kupi odmah, drugi sačeka popust ili kroz pretplatu na PS+ odigra. A ko živi u Srbiji, može i da nadje medju varijante preko RI.

Jednu stvar sam naučio u životu, ko god da podigne previše cenu za nešto, imaće slabiju prodaju i biće prinudjen da spušta istu, pritom strada reputacija. Ali uvek postoje i isključenja iz pravila, kada visoka cena prolazi, onda znači da se tako može (mala nepoznata firma pod nazivom Apple dokazala ovo). A primera ima u svim oblastima. Tako da možemo mi kukati i dokazivati svašta nešto. Prodaja će pozati, da li su pohlepna gamad ili ispravno razmišljaju (šišaj ovce kada možeš).

1 Like
3 Likes

A koliko kosta? Nisam video. Mozda je izgovorio.

Nemam pojma ali sigurno su naše cene dosta veće :joy:

1 Like

Sad se setio kad ste pisali za verzije konzole koje mogu jailbreak ili šta već i skontam da je i moja konzola CFI-1016A. Koliko je dugo nisam palio, ko zna na kom je update-u ostala :joy: Ne verujem da ću ikada uraditi jailbreak ali lepo je imati opcije :joy:

1 Like

4 Likes