PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Rade remake igre stare devet godina? Stanje u gamingu je izgleda još gore nego što sam mislio.

4 Likes

I to, i što će da košta 70 - 100 dolara. :money_mouth_face:

1 Like

Ja nemam nešto preterano protiv remakea, ali ovo je bezobrazluk. :grin:

3 Likes

Kakvi klosari, cime igra zasluzuje toliko da se plati? Boze sacuvaj.
Pa ni Cod novi ne kosta toliko

Upravo to, remake može da prođe ali ova cena… Nema šanse :smiley: Po meni 40 dolara max. bi trebalo da bude na izlasku. Za te pare ću pre da uradim preorder za God of War :smiley:

3 Likes

Lol, ko da ce vam neko iz dzepa isterati 80e, a svi mogu da igraju za 10e max preko razmene. Drama queens. :roll_eyes:

A sta ih sprecava, religiozna uverenja?

Slazem se da bi cena do 20-tak evra bila adekvatnija. Ali da je “katastrofa” bas i nije. Sony je dzubre, ali mi smo gori u eksploatisanju sharinga. :slight_smile:

1 Like

Pa i ne treba da košta. To je pa tek reciklirano djubre koje se svake godine izbacuje sa 3 nove mape i 2 nove puške :joy: slažem se za cenu sve. Samo budala će ovo da plati, pa makar i neko ko do sada nikada nije odigrao kec, ni na PS3 ni na PS4. Što je mnogo, mnogo je.

Na tu razmenu gledam kao na pirateriju. Nema trofeje itd

Ima trofeje, samo ne koristiš pa ne znaš.

3 Likes

Ako si mu ga suknuo :joy:

1 Like

Razmena je naš gameSpass :grinning:

5 Likes

Lmao a napadate redovno brata Robota kako brani " veliku korporaciju". :smile:

Ovo je korporativni greed, i ništa drugo. Ne radi se o negativnom komentaru o igri koja je master piece. Negativan komentar je skroz na mestu.

2 Likes

Znači opravdano se napada i brat Robot :grinning:

1 Like

Ma evo i ovi pojacavaju sa njihovim GP, a Razmena je uvek super alternativa.

@ph1beropt Robot je posebna dimenzija. Davno izgubljeni brat Fila Spensera :joy:

1 Like

Nikada. :star_struck:

Nazalost MS nema ovakav IP ni da pokuša da bude alav tako da ih ni neću uporedjivati. A da imaju, bilo bi day one u Game Pass. :smiling_face_with_tear:

Zato sto su toliko popularni i imaju toliko jak fna base i milione prodatih konzola :joy:

A i ovi Sonijevi su malo debili :joy:

Niko nije “branio” kompaniju lol vec je bila samo kritika na dramu oko visoke cene koja uopste nije cenovno ugrozavajuca, niti ce ikada biti, dok ima razmene. Mislim da je razlika vise nego ocigledna. Mene bas briga koliko ce da bude nova kolekcija u butiku, ako sam resio da kupujem sve na rasprodaji, second hand, ili da pozajmim od druga. Sta je sledece, piratizujes igru i zalis se na cenu?

Razumem donekle da neko svesno bira da ne koristi pogodnosti razmene, ali svi ovde znamo da za igru ne mora da se plati preko 10e nakon sto predjes i prodas. Osim Dace, koji jos iz nekog razloga nije skapirao kako funkcionise.

Moze i MS da stavi 80e na novi Halo, ali ako daju u okviru gamepassa, ili je 30e preko argentine, sta nas briga. Osim kao dnevna doza pljuvanja kapitalizma i kompanija, sto je ok, onako, iz hobija. Ali realno, zaista nije frka.

4 Likes

Pišeš gluposti. Kakve ovo veze ima sa razmenom? Kakve ovo veze ima sa ovim forumom? Uopšte nije poenta da li neki mali lik iz Srbije ili sl. može da ode na sajt sa razmenom igara i mulja sa nalozima, šiframa itd. Poenta je generalno na to kako se uopšte ima obraza za cenu od 70-80e za jedan remake koji je star oko 9 godina (i plus je imao remaster u međuvremenu koji dan danas izgleda odlično), znači poenta je generalno kako malo po malo ovakve nebuloze utiču na gaming i očigledno im prolazi kad se uvek nađe neko kao ti sa zatucanim stavom “LoL kO Da Će vAm NeKo iz DžEpA IstEraTi TiH 80e”, pa nego odakle će da mi isteraju? Ja plaćam igre iz svog džepa i neću da me neko pravi budalom bez obzira što postoji muljaža sa razmenom. (za koju je 100 puta rečeno ovde da ne vole svi da se jebavaju sa time i da me neko zavrne za nalog ili šta god. Kad kupim nešto sam i dam pare “iz svog džepa” ne želim uopšte da razmišljam niti zavisim od drugih ljudi) jer njih zabole da li si tu igru igrao preko neke razmene ili je 15 amera u tom trenu kupilo najjaču ediciju, igra je prodata, njima je uspelo to što su hteli i dobićemo isto to sve češće dokle god ljudi razmišljaju kao ti. :man_shrugging:

7 Likes

STOP RAZMENI IGARA!

:grin: :grin: :grin:

3 Likes