Brat ljut na mene
Za izneverovati
A jbg …
Ego šta li već …
Jesi li je updateovao?
Evo prilike da zaradiš
Pogledaj koji firmware?
Kako je soni zeznuo nesto na sajtu. Bukvalno svaku PS+ igru moram rucno da trazim da bi je dodao za razliku od pre gde samo treba da odem na Subscription i tu budu sve. Sad me baca na Srpski sajt gde nama bukvalno nicega
Pricam od web sajtu preko PCja. Konzola mi nije online, uradjen je JB tako da preko nje ne mogu da ih pokupim.
Jesam jesam nije mi to palo na pamet moram da vidim da li jos imam instalirnog na telefonu
Možda čekati firmware update ako neko koristi.
Bas cudno, znaci jos nije ps5 kompletan proizvod
Ma kako da ne, oduvace Logitech, Razer, Cooler Master i ostale koji godinama dominiraju PC trzistem.
Slazem se. Gluposti. Bolje da se drze onog u cemu su najbolji.
Pa wants to be tako ce i ostati
Sto da ne?
Ja se secam vremena kada su neki sada uspesni brendovi PC periferija bili sramota i kupovao samo ko nema za bolje.
Dovoljno da kazem da imam Fractal Design kuciste koje sam kupio pre 10god zato sto nisam imao para za bolje.
Sada FC kosta kao prva ljubav. Sada je kao do jaja imati FC kuciste.
Kada je Asus izbacio prve LCD monitore to je bilo nesto najjadnije sto sam video i kupovao ko nije imao para za Samsung, Sony…
A sada?
Pa moraju od negde da počnu. Ovo znači da će morati i igre na PC brže .
Mozda samo ja ne vidim bas direktnu korelaciju, ali rekli su da ce 2 trzista da tretiraju potpuno odvojeno, osim sto ce neke periferije da budu kompatibilne, ocigledno monitori i slusalice. Deluje kao da bi zeleo (sigurno nisi jedini) da podju Microsoft rutom, ali se to ipak ne desava.
Btw, inzone je tako los izbor za naziv novog brenda, zvuci genericki i americki.
Znači leak koji sam postovao je bio istin. Super ! Iskreno Black Flag i Unity nikada nisam igrao. Avengers-e nisam završio na Xbox-u tako da eto prilike da odigram i ovo. FF VII Remake je odličan! Da, igraću i mačketinu okej je ovo, zadovoljan sam
Evo i drugih naslova koji će biti dostupni :
Also available on July 19 are:
- Assassin’s Creed Unity | PS4
- Assassin’s Creed IV Black Flag | PS4
- Assassin’s Creed Rogue Remastered | PS4
- Assassin’s Creed Freedom Cry | PS4
- Assassin’s Creed: The Ezio Collection | PS4
- Saints Row IV: Re-Elected | PS4
- Saints Row Gat out of Hell | PS4
- Spirit of the North: Enhanced Edition | PS5
- Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure | PS4
- Jumanji The Video Game | PS4
- Paw Patrol on a Roll! | PS4
- ReadySet Heroes | PS4
Classics Catalog lineup for PlayStation Plus Premium members
- No Heroes Allowed! (PSP)
- LocoRoco Midnight Carnival (PSP)
Classic katalog je jako siromasan. Sony sedi na riznici fenomalnih ps i ps2 igara poput zmaja Shmauga. Moraju da se poprave u toj oblasti jer fanovi to ocekuju
To je isto za fun sekciju