Neka ima mogućnosti za one koji to vole, to je uvek ok. Ali za mene, ne hvala sto rece neko switch za 500€ sa brdom igara ima smisla za onog ko voli, ali rezanje diskova za bilo koju konzolu je gubljenje vremena, jer te kosta i disk i vreme koje utrosis na skidanje i rezanje. Vremena je danas uvek malo…
Jel updateovana iznad 4.03 ?
Ako nije od mene dobiješ novu sa 2 godine garancije za tvoju polovnu, ako je na 4.03
Ne bih znao kako to ga ti proverim
Juce je bio poslednji update.
Znam. Ali nisam radio update. Ali kontam da su to samo nove konzole na tom update-u. Sto sumnjam da ce neko naci.
eto ti nove konzole
Onma da odradim update da mi ne uzme steva konzolu
A brate znaš da volem da se igram za dž
Stevo i kako znaš to 4.03 software? Tako se ne obeležava na PS5. Evo recimo kod mene :
System software : 22.01-05.50.00.08-00.00.00.0.1
Kako je to 4.03 ?
E moj Mladjo imaš PS5… Prva 4 broja buraz
Ovo je tvoja verzija znaci tvoja verzija je 21.01-05.50
Meni treba
21.02-04.03 …
Pa to što imam PS5 ne znači da moram da znam da od 20 broja vi izvučete neka 4 i to vam je kao sistem sinoć sam je update-ovao pre spavanja
A sve kontam buraz, ne zanima te jailbreak, ne bi ni mene da je sony izbacio gamepass…
Iskreno tome sam se najvise nadao … Da ne moram da se bakćem sa ovim sranjem, i sada da uzimam legalno igre za PS5, pored gamepass-a …
Nema mi smisla i jos da dodam na to da cu moći igrati i sve 3rd party naslove za džabe na PS5 …
A multiplayer i xbox ekskluzive day one na XSX…
Mislim da mi je to skroz ok računica …
Ma bre ako puste ikad taj JB javno i uspeš da uradiš to što želiš, sigurno te ja neću ubedjivati u suprotno. Svakako za vreme koje ja imam, meni to apsolutno ne treba.
Na kraju krajeva nije najgluplje potrosenih 1000e (khm).
Koliko je bluray rezac i koliko je jedan disk? nisam gledao cifre
1000 dindži blu ray 100gb pisi briši Verbatim i 50 do 100e rezač zavisi od proizvođača…
Aaa pa dobro nije strasno toliko. Mislio sam da je daleko više. Mada opet sa nalozima od po 1000-2000 je previse cimanja.
Sve vreme pricam o tome
Za slediećih 7-8 godina ?
Gde da potpišem ?
Gde su 3rd party igre, Ubi, EA, Rockstar itd…
Zašto si uvek toliko kratkovid
Nemoj hajdovati stevu covece… seti se elden ringa (sajgona)…