PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Neka ima mogućnosti za one koji to vole, to je uvek ok. Ali za mene, ne hvala :grin: sto rece neko switch za 500€ sa brdom igara ima smisla za onog ko voli, ali rezanje diskova za bilo koju konzolu je gubljenje vremena, jer te kosta i disk i vreme koje utrosis na skidanje i rezanje. Vremena je danas uvek malo…

Jel updateovana iznad 4.03 ?
Ako nije od mene dobiješ novu sa 2 godine garancije za tvoju polovnu, ako je na 4.03

1 Like

Ne bih znao kako to ga ti proverim :slightly_smiling_face:

Juce je bio poslednji update.

Znam. Ali nisam radio update. Ali kontam da su to samo nove konzole na tom update-u. Sto sumnjam da ce neko naci.

1 Like

eto ti nove konzole :joy:

1 Like

Onma da odradim update da mi ne uzme steva konzolu :grin:

1 Like

A brate znaš da volem da se igram za dž :sweat_smile:

2 Likes

Stevo i kako znaš to 4.03 software? Tako se ne obeležava na PS5. Evo recimo kod mene :

System software : 22.01-05.50.00.08-00.00.00.0.1

Kako je to 4.03 ? :joy:

E moj Mladjo imaš PS5… Prva 4 broja buraz :hugs:
Ovo je tvoja verzija znaci tvoja verzija je 21.01-05.50
Meni treba
21.02-04.03 …

Pa to što imam PS5 ne znači da moram da znam da od 20 broja vi izvučete neka 4 i to vam je kao sistem :joy: sinoć sam je update-ovao pre spavanja :smiley:

3 Likes

A sve kontam buraz, ne zanima te jailbreak, ne bi ni mene da je sony izbacio gamepass…
Iskreno tome sam se najvise nadao … Da ne moram da se bakćem sa ovim sranjem, i sada da uzimam legalno igre za PS5, pored gamepass-a …
Nema mi smisla i jos da dodam na to da cu moći igrati i sve 3rd party naslove za džabe na PS5 …
A multiplayer i xbox ekskluzive day one na XSX…
Mislim da mi je to skroz ok računica …

1 Like

Ma bre ako puste ikad taj JB javno i uspeš da uradiš to što želiš, sigurno te ja neću ubedjivati u suprotno. Svakako za vreme koje ja imam, meni to apsolutno ne treba. :smiley:

1 Like

Na kraju krajeva nije najgluplje potrosenih 1000e (khm).

Koliko je bluray rezac i koliko je jedan disk? :sweat_smile: nisam gledao cifre

1000 dindži blu ray 100gb pisi briši Verbatim i 50 do 100e rezač zavisi od proizvođača…

1 Like

Aaa pa dobro nije strasno toliko. Mislio sam da je daleko više. Mada opet sa nalozima od po 1000-2000 je previse cimanja.

Sve vreme pricam o tome :grin:

Za slediećih 7-8 godina ?
Gde da potpišem ?
Gde su 3rd party igre, Ubi, EA, Rockstar itd…
Zašto si uvek toliko kratkovid :smile:

Nemoj hajdovati stevu covece… seti se elden ringa (sajgona)…

2 Likes