PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Ovako nešto ?

@celahudini
Prva kafa :grin:

Da, sad sam se setio Apollo save tool

I update za isti

1 Like

Otvorite temu JB, modovanje itd, ne smarajte u PS5 temi

1 Like

E baš nećemo, čitaj sve i pati :rofl:

Opet opleli po digital varijanti. Ja je imam i savršeno radi od starta, nikada nikakav problem.

1 Like

Nije čovek ništa loše mislio. Ako ćete već da govorite o JB konzolama, a na forumu ste samo vas dvojica, ljudski je da napravite posebnu temu i da tamo pričate o tome. Možda bi čak bilo i korisno drugim ljudima, kako članovima tako i usputnim prolaznicima. koji žele da to urade na postojećim PS4 konzolama ili budućim PS5 konzolama ako to bude bilo moguće.

Takva tema postoji.

2 Likes

Mladjo coek pitao za pomoc jel moze da se nekako odradi na PS5.
Dobio odgovor u 2 posta :grin:
Glupo je da mu za jedan moj post odgovaram u skroz drugoj temi, vezanoj za PS4 …
Zar ne :hugs:

Edit:
Ovo moze da se primenjuju i na redovnoj PS5, znaci sve save fajlove-trofeje itd. mogu da se prebace sa jailbreak-a na regularni PSN nalog na PS5 .

1 Like

Pa tom mišlju sam se i vodio i zato i postovao ovde. Da ipak ima načina da se migrira save bez da se radi jb na konzoli i da zaobiđu te restrikcije.

2 Likes

Pa super je ponuda ako je leak tacan. :wink:

Ja bi trebalo da odem sad ove nedelje da uplatim PS+ makar onaj od mesec dana jer bas dugo nisam a zelim da odigram i onaj novi Crash Bandicoot. :wink:

Iskreno ovo mi je najsusnija godina sto se tice gejminga od kad sam uzeo PS4 pre 5 godina, ono od pocetka ove godine pa do sad odigrao sam samo Cyberpunk 2077 pre neka 2,3 meseca (i mislim nesto malo sam igrao NBA 2K21 My Player mode , bese Ace Combat 7 sam zavrsio negde oko Nove godine), jer ono sto me je zanimalo sam uglavnom vec sve odigrao a tih novijih par igara sto nisam i sto me zanimaju kao recimo Guardians of the Galaxy ili Horizon 2 su mi jos uvek preskupe i nepristupacne, a i kapiram da u poslednje vreme malo sam se vise bavio nekim drugim stvarima i malo vise su mi i neke druge stvari odvlace paznju tipa basket, setnje, moja Brazilka, citanje, dokumentarci, neke serije, pritom malo i pisanje onih tekstova, poneka sljaka, pomaganje mami, itd , ono razno-razne stvari zbog cega je gejming malo pao u drugi plan, ali dobro nece igre nigde pobeci , gledac opet malo vise da se aktiviram i u tom smislu. :wink:

Itekako. Horizon Regalla edition koji sam okacio takodje dolazi sa kodom. Znaci nisu u stanju da ubace disk u najskuplje izdanje igre, sta ocekivati od bundle-a. :joy:

kao i obično, leak tačan.

3 Likes

Yakuza :smiling_face_with_three_hearts:

Add to Library. Will play it never :rofl:

8 Likes

Sta da se radi. Meni bi bilo zao da je nisam igrao :slightly_smiling_face:

Mozda nekad Dzoni. Trenutno igram sto ti rekoh onu bolestiju Call of Cthulhu :sweat_smile:

1 Like

Skidam :grin:

Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.

:smiley:

2 Likes

A meni noćas pašu stvari lagane :smile:

3 Likes

We are getting there :joy:

4 Likes