Ovako nešto ?
@celahudini
Prva kafa
Da, sad sam se setio Apollo save tool
I update za isti
Otvorite temu JB, modovanje itd, ne smarajte u PS5 temi
E baš nećemo, čitaj sve i pati
Opet opleli po digital varijanti. Ja je imam i savršeno radi od starta, nikada nikakav problem.
Nije čovek ništa loše mislio. Ako ćete već da govorite o JB konzolama, a na forumu ste samo vas dvojica, ljudski je da napravite posebnu temu i da tamo pričate o tome. Možda bi čak bilo i korisno drugim ljudima, kako članovima tako i usputnim prolaznicima. koji žele da to urade na postojećim PS4 konzolama ili budućim PS5 konzolama ako to bude bilo moguće.
Takva tema postoji.
Mladjo coek pitao za pomoc jel moze da se nekako odradi na PS5.
Dobio odgovor u 2 posta
Glupo je da mu za jedan moj post odgovaram u skroz drugoj temi, vezanoj za PS4 …
Zar ne
Edit:
Ovo moze da se primenjuju i na redovnoj PS5, znaci sve save fajlove-trofeje itd. mogu da se prebace sa jailbreak-a na regularni PSN nalog na PS5 .
Pa tom mišlju sam se i vodio i zato i postovao ovde. Da ipak ima načina da se migrira save bez da se radi jb na konzoli i da zaobiđu te restrikcije.
Pa super je ponuda ako je leak tacan.
Ja bi trebalo da odem sad ove nedelje da uplatim PS+ makar onaj od mesec dana jer bas dugo nisam a zelim da odigram i onaj novi Crash Bandicoot.
Iskreno ovo mi je najsusnija godina sto se tice gejminga od kad sam uzeo PS4 pre 5 godina, ono od pocetka ove godine pa do sad odigrao sam samo Cyberpunk 2077 pre neka 2,3 meseca (i mislim nesto malo sam igrao NBA 2K21 My Player mode , bese Ace Combat 7 sam zavrsio negde oko Nove godine), jer ono sto me je zanimalo sam uglavnom vec sve odigrao a tih novijih par igara sto nisam i sto me zanimaju kao recimo Guardians of the Galaxy ili Horizon 2 su mi jos uvek preskupe i nepristupacne, a i kapiram da u poslednje vreme malo sam se vise bavio nekim drugim stvarima i malo vise su mi i neke druge stvari odvlace paznju tipa basket, setnje, moja Brazilka, citanje, dokumentarci, neke serije, pritom malo i pisanje onih tekstova, poneka sljaka, pomaganje mami, itd , ono razno-razne stvari zbog cega je gejming malo pao u drugi plan, ali dobro nece igre nigde pobeci , gledac opet malo vise da se aktiviram i u tom smislu.
Itekako. Horizon Regalla edition koji sam okacio takodje dolazi sa kodom. Znaci nisu u stanju da ubace disk u najskuplje izdanje igre, sta ocekivati od bundle-a.
kao i obično, leak tačan.
Yakuza
Add to Library. Will play it never
Sta da se radi. Meni bi bilo zao da je nisam igrao
Mozda nekad Dzoni. Trenutno igram sto ti rekoh onu bolestiju Call of Cthulhu
Skidam
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.
We are getting there