Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Prijatelj mi rece da ps4 slim ima slabiju konfiguraciju od obicnog ps4?! Lupeta li moj prijatelj? :grin:

Naravno

Lupeta.

Sta je bolje,da uzmem Ps Plus pretplatu direktno sa storea ili preko razmene igara?

Komp na kupujemprodajem :smiley:

1 Like

Amiibo figurice na kupindu. Stvarno nisu skupe.

Moze li neko da mi objasni zasto na singapurskom store-u until dawn nije besplatan za korisnike plus pretplate

Nije uvek ista ponuda za sve regione…

Do sada(5 meseci je bila). Nije valjda da ce sad bas biti drugacija :frowning:

Sta oni nude ovog meseca?

Ne pise nista da nude. Znaju nekad da kasne sa ponudom pa se tome nadam

A, pa onda je to.

Izgleda da je nestala PSN sekcija sa G2A. :sob:

Pcgamesupply ima bolje cene ako mislis na psn wallet dopune.

Nema, prativ vec dugo sve moguce izvore. Nema niko kao G2A. PCGS ima nekad akciju 10$ za 7$, ali samo za 1 kod.

Jel uzimao mozda neko sa foruma igre sa ovog sajta? Koliko sam skapirao oni ti posalju nalog na koji se ulogujes, preuzmes igru i igras je sa tvog naloga. Nego mi je sumnjivo jer gomila igara na ovom sajtu ima za 1500 din, pa cak i PsPlus nalog za 1000 din u trajanju od god dana. Nekako mi to previse dobro zvuci pa da pitam da li je neko uzimao ovako nesto i da li postoji neki rizik zbog moguceg banovanja i sl.? Nasao sam sajt na kupujem prodajem.
http://gameshop.spacenet.rs/ps4?sort=p.price&order=DESC (Ako ne sme da se postavlja link, admini neka me isprave i izvinjavam se unapred)

Uh,opet kasno s’posla,mrtav. Veceras malo vidim sta ima kod vas,na kunt,sutra ustajem rano i pustam konzolu u pogon! Slobodan dan KONAČNO! Držao sam kontroler u rukama,kao da mi je mnogo bolji osećaj bio sa 360…Mada na 360 sam bio 8 god,a ds4 (pa cak i ds3) nisam uzeo u ruke. Al period navikavanja će trajati jako kratko,ubeđen sam. (JoÅ” ga nisam isprobao u igri,samo ā€œna lerā€. Net mi je bednih 10 mbit,i jos će mi konzola verovatno biti povezana na wireless,tako da će se download vući kao hipik na travi. Al nema veze,skinem neki free trial,cisto malo da vidim imam li joÅ” osećaj u prstima… Uh al vraća staminu rakija iz Turije. Ako nastavim da je cepam doći će do murije.

Meni sa 60/3 laguje u star warsu kao nenormalno…a na ruter mi u sobi pored…doduse na xo

Hvala za tip profo. Marko, znači ne mere bez kabla? Velika razlika kabl i wireless?

A na kojoj ti je udaljenosti konzola, i ima li zidova? Ja ako je odnesem u spavacu sobu biće 4 metra i 2 zida…