Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Until Dawn, Game Of Thrones, Tokyo Jungle, Darkstalkers Resurrection, Element4l i Don’t Die Mr. Robot.

Deluje kao ok mesec. Moraću da uplatim za ovaj mesec.

Notbad.gif ali imam Until Dawn, cak i Tokyo Jungle. Za GoT kazu da je najlosija Telltale igra. Ali sam umereno optimistican ako nastave ovako. Sta se dodjavola desilo prosli mesec, ako su se opet vratili na istu EU i NA ponudu?

Ko zna, valjda nisu uspeli da sklope ugovore sa izdavačima.

Ljudi koje su ok sluske za PS4 i da je neka normalna cena sem naravno onih wireless sonijevih od po 70 pa na dalje eura.

Naravno da imaju mic kompaktibilan sa konzolom i da su im oni jastucici veci i lepo uvo legne u njih.

Preorderovao Crash. Cudi me da jos nema opisa, mada, nije to ni bitno, dobijas 1:1 igre koje svi dobro znaju sa remasterovanom grafikom i tu ne moze da bude mnogo iznenadjenja.

Dobija se dosta preorder temica.

1 Like

Ovde nema ni grama promene u gameplay-u?

Stvarno nema sta nisu stavili na rasprodaju. Mozda cak i uzmem ponesto za VR sto sam propustio pri punoj ceni.

Al cekaju me debeli troskovi u ovom mesecu, pa me boli.

Videh na Ebayu PS+ pretplatu od 1$, za 14 dana i od 5$ za 3 meseca.
Procitah u opisu itema da je legalno i da sluzi samo za igranje online igara, ne i za mesecnu besplatnu ponudu ps+.
Da li je neko imao iskustva sa ovim? Ako je zaista legalno i nije neka muljaza, onda je ovo odlicna stvar.
Radi se o tome da kada uplatis novac dobijes profil koji ti treba biti nosilac na konzoli, dakle ne radi se o kodu.

Legalno jeste, ali mora da bude nosilac account i mora da ti bude stalno aktivan na konzoli.

Mozes da izvisis ako prodavac promeni sifru, ako je kupljeno sa ukradenim kreditnim karticama, itd.

Nije bas jasno sta se desava sa igrana koje idu uz plus jer igre i multiplejer ne idu odvojeno.

Imaj u vidu da je ovo samo malo jeftinije od standardne ponude sa popustom, koja je pre neki dan bila 29 funti tj 30e za 1 god ali to onda moras juriti promocije. Takodje mozes sa nekim yrugom da podelis trosak za kod od 35-40e koji ye cesto nalazi po g2a sajtovima u klasicnom share-u naloga izmedju vas dvojice.

Planirao sam i uzeti godinu dana. Ali posto idem na more mesec dana, a posle toga imam ispite, necu imati vremena naredna 2 meseca, pa sam planirao preskociti taj deo. Ps4 cu posuditi drugu, pa je ovo pitanje uglavnom zbog toga :slight_smile:
Kod jednog prodavca sam cak video da uz ps+ mogu da se igraju i igre koje dolaze uz pretplatu… Ko ce ga znati :confused:

Hvala ti u svakom slucaju :slight_smile:

Lawbreakers open beta begins today, pa ko proba neka javi utiske :smiley:

2 Likes

Da li je moguce igrati igre sa UK profila, a da mi je US profil, sa ps+, aktiviran kao nosilac? Mogu li popiti ban zbog toga?

Mozes i jok nece biti banane.

Ja sam igrao sa singapurskog na mom main US i nema problema.

Ozbiljno? Nesto si mi ironican :joy:

Najozbiljnije. Imao sam plus na singapurskom nalogu i delio ga sa ikaranom sve igre su igrane iskljucivo na main nalogu tj US.

Sve u svemu ne bih trebao imati problema sa ovim US PS+ od 1$, za 14 dana, ako ga stavim kao primarni profil i igram Bloodborne sa UK naloga i pritom dam taj svoj profil sa Bloodborne-om drugu da ga aktivira kao primarni nalog i igramo zajedno online? :grinning_face_with_smiling_eyes:

@von_Brcoos Nek ti je sa srecom sa PS4. Uzivaj. Pisem ovde jer hocu usput par reci o ps4 generalno pa da ne razvodnjavam onu temu bezveze.
Generalno konzolom sam zadovoljan, single player raj definitivno, medjutim mene ubi psn i ui. Ne mogu nikako da se naviknem na to, bas mi se ne svidja i ne vidim da ce se ista promeniti ako primene praksu kao sa ps3, da ne diraju nista do nove konzole.
Presao sam Ratchet and Clank i mogu reci da mi je osim Halo i Witchera ovo najbolja igra koju sam odigrao u poslednjih godinu-dve dana sigurno. Mnogo podseca na Sunset Overdrive, tj. obrnuto, tako da kome se svideo Sunset mora odigrati i ovo.
Sad sam krenuo TLoU koji izgleda sjajno i tece u 60fps, bas fluidno.
Sve u svemu, igrama sam prezadovoljan, a to je najbitnije.

1 Like

Nabavi obavezno i ostale ekskluzive:

Bloodborne
The Order
Killzone Shadow Fall
Knack
Until Dawn (sad ti je na PLUS-u za Jul)
Infamous: Second Son
Uncharted 4 i Collection
Horizon
Nioh
itd…

Ove manje popularne ekskluzive, Order, Knack, nikako nemoj da propustis, mozes ih naci za male pare na rasprodajama (pogotovu na UK store-u) a i sve mozes da ih nadjes na Razmeni za isto male pare.

Zasto je Order tako jeftin? Igrao sam je jednom prilikom nesto kratko i jako mi se svidela… Hvala na ovoj listi, imacu je u vidu :grinning_face_with_smiling_eyes:

Da si je igrao malo duze presao bi je…

5 Likes