Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Ma da, isprobam sutra… Čekaj, mislim da si manje godina u braku,nego ja… Ja 11 god. Prve god braka u spavaćoj sobi ti treba samo dusek i 4 zida. A posle 11…treba ti ps4, kablovska, android, apple, stripovi, knjige, youtube, podcast-ovi, karte, domine… hahahahaha! (jao Nešo što je dobra, jebem li ti kukuruz…)

3 Likes

Jel ima neko da igra Tom Clancys Ghost Recon Wildlands? Kakvi su utisci,da li je stvarno onako dosadan singleplayer zbog ponavljanja istih lokacija?

Ja sam ga odigrao, imam jedno 6-7 dana gameplaya, najcesce sam igrao sa nekim, ponekad i sam.Meni je igra bila interesantna ponavljaju se lokacije i stvari koje radis ali imas bezvroj nacina da odradis akciju i jako cesto stvari krenu po zlu i tada bas bude interesantno.

1 Like

Samo njega i igram u poslednje vrijeme. Meni je kul jer imam potpunu slobodu da izvrsavam misije na nacin na koji ja zelim. Mnoge igre su to obecavale ali ovdje je to odradjeno vrhunski.

I bas je dugacka igra, sasuo sam boga pitaj koliko sati a jos nisam ni na pola kampanje. O mapi da ne govorimo…

1 Like

Onda super ako je tako,ja sam ovo citao po steamu,i razmisljao sam da li da zamenim igru ako budem mogao(nisam bio u mogucnosti da biram nesto kada sam uzeo igru),zato sto su uglavnom mesana iskustva,i ljudi su se zalili na to.

Ja sam je kupio i igrao na PC-ju. To sam je nasao za smesne pare oko 8$. U pocetku mi je bila super cak i misije i ako na isti fazon nisu dosadne. Ali jedna stvar koja pistane dosadna je voznja tj. dolazak na odrediste. Vise vremena izgubim na put nego na ciscenje te lokacije.

Sve u svemu za 8$ je isplatljivo sve preko bas i ne.

1 Like

Kako bre za 8,igra izasla pre par meseca?:grinning: Ja sam je platio “malo vise” preko te cene,posto je iz prodavnice :neutral_face:

Kod iz paketa sa grafickom i tip je prodavao za tu cifru, mozda cak i jeftinije ne mogu sada da se setim.

Mogao sam da biram Wildlands ili For Honor.

1 Like

Samo obrati pažnju za koju deo Azije praviš nalog i da li im igre imaju engleski. :slight_smile: Mislim da se neko tako zajebao online sa pretplatom od godinu dana :smiley:

1 Like

Jedva čekam da izađe. Konačno.

Jel zna neko kako da skinem i da ubacim Gta 5 moder za ps4? Trazio sam na netu,ali nisam mogao da nadjem dobar,uglavnom ne pokazu kako da se ubaci,samo kako da se skine.

Samo da prica bude dobra… I ovo ce biti hitcina

Uplatio sam Ps Plus prvi put i imam neke nedoumice. Prvi nalog koji sam napravio,i na kojem sam do danas igrao je bio na Rumuniju,i igrao sam story na jedboj igrici,a online naravno nije hteo,jer naravno nema Ps Plusa. I kupio sam Plus i napravio nalog za UK. I tu radi nornalno i hoce online,ali hoce i na onom bez plusa? Jel to uvek tako? I jel mogu nekako da spojim story i online na jednom nalogu?

Mozes igrati online i na drugom nalogu na kojem nije plus, sam stavi da ti budu primarni nalozi.

1 Like

I onda i story moze?

Story(popuste koje nudi plus, mesecne ps plus igre itd…) mozes koristiti samo na onom nalogu na kojem imas ps plus ne na oba naloga. A oline mozes na oba.

Nisi me skontao mislio sam na singleplayer :slightly_smiling_face: ,ali sam shvatio. Hvala na savetu :slightly_smiling_face:

1 Like

Ovde ebe lud zbunjenog :joy:

3 Likes
1 Like

Dobar je i MS sa Bajonetom. Konacno nam stizu AAA igre.

Da li bi bilo previse ako bi nam Sony udelio i PSVR igru u paketu?