Eno ga na uk store-u deus ex mankind divided na snizenju od 78 posto. Za 11 funti se prodaje igra, a deluxe verzija za 15 funti
Koja je logika od Sonija da Driveclub Bikes standalone bude manje od 6 funti, a Driveclub Bikes ekspanzija bude 12 funti ? oO
svake dve nedelje bude na sniženju kosta 3 funte. strpi se imas gro trka kolima.
Jedno pitanje. Jel moze Ps4 kontroler da se nakaci na Pc i da li skodi bateriji ako se poveze preko usb-a? Posto se ipak tako puni baterija pa da se “ne prepuni” i crkne. 
Možeš, Steam recimo nativno podržava DS4 i trebalo bi odmah da ti radi. Za druge ćeš morati da se malo zajebavaš.
Što se tiče baterije, neće joj ništa biti. Igraj i uživaj.
Sve igre rade sa DS4 bez ikakvih dodatnih podesavanja, skini samo program koji se zove Input mapper.
Mada ja licno vise volim da koristim XO dzojped.
I jedan i drugi napajaju se preko USB-a tako da se baterija ne trosi.
Znam da je XO dzojped bolji, ali trenutno imam samo ovaj od Ps4 pa mi je to sinulo.
Plasio sam se da se nesto ne zezne sa baterijom. Super sto moze i hvala.
:-o uz koliko pauza. Ja bih batalio posle 24 minuta koliko je trajao Le Man u Grid1.
Moja greška ovo je Forza 6, preko telefona sam stavljao sliku i nisam obratio da sam u PS4 temi
inače vozio je danas jedno sat vremena 30 kruga, dremnuo isto toliko i izvozio jos 10ak ispusio pljugu i pregazio do kraja. Sve u svemu od 2 danas pa do pola sedam-sedam!!!
Sta znaci Boost Mode ?
Mala pomoc pri prevodu ? 
Jos jedno pitanje kada ukljucujem i kada iskljucujem Boost Mode ? Inace ne znam ovo ,a bolje da pitam u slucaju ako budem imao neke komplikacije …
Uvek drzis ukljucen boost mode. On se aktivira samo za stare PS4 igre.
Sony ceka poprilican shitstorm ako ne uvede refund policy, slicno kao sto je imaju Origin, Steam i Microsoft.
Argument da no-refund politika utice na kolicinu popusta ima smisla, jer Sony danas ima ubedljivije popuste od bilo kod servisa za prodaju digitalnih igara, ali… to nije dovoljno i Sony koristi privilegovanu poziciju na trzistu, sto se ogleda i u tankoj ponudi Plus igara.
Sto se nas tice, likvidan community podrazumeva da mozes prakticno neograniceno da refundiras bilo sta (preprodajes), uz mali ili nikakav trosak. Ali liderska pozicija koja traje predugo, moze znaciti i dodatne restrikcije za account sharing, uz legitimno objasnjenje da vecina njih narusava friends and family fair usage… a to ne bi uopste bilo dobro.
Kakve veze ima PS+ ponuda ili snizenja sa refundiranjem? Refundoranje nema veze sa svim tim sto si ti pisao…
Trebaju uvesti besplatan MP, ukinuti potrebu pretplate na Live ili Ps+. Za refundiranje ćemo lako.
Dobra fora. Plaćanje za multiplayer ostaje trajno. Svi su ga prihvatili i koriste, Sony, MS, pa i Nintendo.
I ne, ni to ni promena imena nisu bitniji od refundiranja igara.
Pitat ću te ja kad uzmeš igru od 60$ + season pass od 30$, a moraš plaćat za MP, je li “dobra fora”.
Pričaš kao da je to standard kod tebe.