Ok pitanje tehničke prirode, tražio sam na internetu ali nisam uspeo naći definitivan odgovor…
Kupio sam Sony 4K HDR KD49KX7005 i imam standardan PS4…priključio sve ide extra super…sada pitanje…da li mi treba premium HDMI kabal 2.0v?
Ili hdmi kabal koji je došao sa PS4 može da podrži HDR i ostalo…?
Inace ima dosta razlike u odnosu na LG1080p koji sam imao pre…razlika u kvalitetu slike i zvuka je ogromna…
HDMI cables are just a dumb pipe. They don’t care (to an extent) what you send through them. There is no such thing as an “HDR HDMI” cable or an “HDMI 2.0” cable. That second one is important. HDMI cables don’t have version numbers. The connections have version numbers. So your TV might be “HDMI 2.0a” (and indeed needs to be for HDR), but the cable you plug into it doesn’t have a number. It’s just an HDMI cable.
Drugim recima imas s leve strane flasu rakije pa levak pa bure. E sad dal je s leve strane sljiva stara 30 godina ili je loza koja kosta 200 dinara, levak je i dalje levak 
Malo pre pokrenuo igru Infamous Second Son…i tu lepo daje objašnjene da je aktivirana HDR opcija… A sa druge strane TItanfall2 kaže da podržava HDR a za to nije bilo obaveštenje kada sam pokrenuo tu igru…
Odes u opcije i vidis da li je ukljucen, a ako hoces bas da proveris, onda ga iskljucis i vidis razliku 
Gledam novu uncharted igru na uk ps store-u i vidim da na preorderu kosta 30 funti. U cemu je fora da tako malo kosta s obzirom da vecina novih igara kosta 55 funti
Zato što se radi o ekspanziji, ne o punom AAA naslovu.
U dilemi sam oko nosioca/guest naloga.
Koliko sam ja shvatio citajuci ovde i na jos par foruma, bilo kupio ja nosioca ili guest nalog ja ne dobijam na svom profilu trofeje vec na tim kupljenim profilima.
Logicno je, ali mi je i bedak sada ne znam sta da kupim preko ovih naloga da bih samo presao a sta da zaista kupim. :-/
Ono sto ti je najvaznije kod nosioca i guesta je da guest nalozi moraju da budu uvek online da bi mogao da ih igras,znaci ako pukne mreza nema nista od igranja…
Hvala puno.
Samo cekam da mi se jave prodavci sa foruma razmena igara. Posto sam pitao 2-3 osobe koliko sta kosta na PM ali jos uvek nisam dobio odgovore ni od jednog oO.
Za ovaj drugi deo ne znam kako je kod tebe ali meni se redovno desava da pukne net tokom igranja i nikakav problem nisam imao. Svi nalozi su bili nosioci.
Ja rekoh za GUEST naloge…Ne mozes pokrenuti igru ako nisi online(stoji katanac dok sistem ne proveri nalog).
Sad tek videh da si rekao za guestove. Moja greska
Kupio nosioca Uncharted kolekciju i Last of Us. Posto nista nisam igrao od toga.
Ali je forum razmena igara trenutno nedostupan, tako da cekam da dodje online jer nisam jos uzeo podatke sa akaunta. 
E kada si baksuz.
Ako neko voli golf:
http://www.ign.com/articles/2017/04/20/everybodys-golf-ps4-release-date-announced
Play Final Fantasy XIV for free on PlayStation 3
Da ne pravim temu samo zbog ovoga, pa hajde reko da stavim u ovu temu…
Vidim da je The Taken King kolekcija 10$ sa ps+. Je li mi sa ovim treba base game, ili mi je i ovo dovoljno? Pruzio bi jos jednu sansu Destiny, ali ne bih bas da se trosim
Tuga. Hvala na odgovoru.
What Remains of Edith Finch je kriminalno optimizovan za Pro i PS4. Eurogamer je sa pravom osuo drvlje i kamenje na nekada 1st party developera. Ja je igram na solidno jakom PC-ju, i osim pocetka u sumi nisam primetio problem sa frejmrejtom, ali za igru koja je pocela kao PS4 ekskluziva, i generalno za standarde konzola gde targetiras maksimalno dve ili tri platforme, ovakav nivo performansi je maltene neprihvatljiv.
Nesto ne verujem da ce je ispeglati patchevima, PS4 vlasnici ce je verovatno cekati na snizenju ili kao deo Plus ponude. Steta, jer je igra zaista fantasticna i moze se preporuciti cak i igracima koji nisu fanovi walking simulatora. Samo je 2.5h dugacka, ali navodno pruza jedno od najsinematicnijih iskustava u novijoj gaming istoriji.
Je li igrao neko Night in the Woods? Ono mi djeluje do zla boga simpaticno, da se odmori mozak
Jedno brzo noob pitanje. Ako kupim igru na disc-u za Ps4, jel mi je potreban disc svaki put kad pokrecem igru kao sto je bilo na xbox360 ili kad je jednom ubacim na hdd, pokrecem je kao digitalnu verziju, bez cd-a…?