Neeeeeeee, bio sam pre par meseci na nekoliko dana tamo, bas sam bio na Rembrantovom trgu, ali nisam znao da su tamo
. Anyway i onako sam bio previse odvaljen XD.
Drugari idem sada za praznike u Budimpestu. I nasao sam PS4 slim 500 gb za 193 evra da kupim i to jos bez povracaja poreza. Ja mislim da ovakvu priliku me smem da propustim
.
Posto sumnjam da cu ikada dati 300+ evra za PRO ?
Posto nisam bio aktivan zbog posla neko vreme, jel i dalje stoji cinjenica da ce sve igre izlaziti i za ps4 i za pro?
Jos jedno pitanjce samo. Da li trebam da sakrijem konzolu tj da bacim kutiju pa da bude kao koriscena, da nije nova. Ili mogu sa kutijom preko granice. Turisticka je tura ali se ipak ne bih igrao da bacim 200 evra.
Znam danje mali offtopic. Sorry 
A sto ti ne kupis konzolu ovde na forumu, mislim da nije neka velika razlika u ceni…
Da ne idem vec ovamo kupio bih bez problema, kao sto sam vec TV uzeo ovde
. Ovako 70 evra ustedim taman za dzojstik. Posto na sajtu stoji 260 evra, ili sam corav sacu da proverim.
Ja sam par puta išao autobusom i u Austriju, Italiju itd i mogao sam preneti šta god sam hteo, niko nije ništa proveravao osim pasoša koji si morao da izađeš i pokažeš, a u povratku nam čak ni pasoše nisu pregledali, tako da sve zavisi kako se namesti.
S druge strane ako ideš autom tu nema Boga da ti ne ispregleda sve i ako vidi kutiju gotov si.
Pojacane su kontrole i provere na carinama, obrati paznju kako krijes konzolu…
Na granicu sa madjarskom sve pregledaju, poslednji put kad sam isao sve stvari su mi povadili iz kofera i pregledali. U povratku nisu koliko se sjecam, ali uglavnom da znas da ce biti toga 
Ne moze se sakriti nikako. Platices neku kaznu ako te uhvate, kaznjavali su ljude ako imaju cigarete kod sebe (vise od dva pakla) a ne nesto drugo… kazne su po 300 e
Ma baci kutiju i kupi samo torbu da je spakujes i to je to.Ako te iko ista pita to je tvoja privatna koji si nosio da se igras tamo i kraj.
Realno gledano tako onda mogu da te drkaju za telefone, fotoaparate, laptopove i slicno kad putujes negde a nosis ih.
Naplasili ste me
. Razmislicu do petka. Idem busem organizovano, i zato sam razmisljao da nece sada za praznike sve da pregledaju.
Bas suprotno kod praznika je uvek detaljnija i rigoroznija kontrola.
Ja mislim da ce bas zato sto su praznici da pojacaju kontrolu
Par pitanja za novopecenog ps4 vlasnika:
-
da li ima ima podesavanja da sama pali i gasi tv kada palim / gasim konzolu? Navikao sam to na xo, pa mi mucno da trazim daljinski.
-
kada se prikljuci dzoj na punjenje da li ima neka notifikacija na njemu koja oznacava da je punjenje u toku? Ja kad ga ustekam, cini mi se ne svetli nista.
to za paljenje i gasenje ima opcija ako TV podrzava da prepozna preko HDMI kabla, ja licno to isto koristim …
za punjenje kontrolera ima veliko led osvetljenje iznad prikljucka za kabal i todok se puni pulsira i kada je napunjen nema svetla koliko ja znam …
-
Ima, cim upalis konzolu pali se i automatski tv ili obrnuto, meni to nadje automatski sam TV i spoji se sa konzolom.
-
Na kontroleru ne dok je upaljena konzola, kada stavis puniti pojavi se na desnom kutu na ekranu kratko mala notifikacija, ili ako hoces videti koliko se napunio/ da li se puni, pretisnes-drzis PS dugme i dole na dnu ti stoji notifikacija punjenja baterije.
Evo dosao i ja u PS4 tabor.
Ali nemam ni 1 igru :-D.
Sta mi je najbolja opcija sem da igram neki demo ? Da kupim neke starije igre? Najradije bih pazario BloodBorne, DS3 ili W3 nesto sto bih igrao jedno mesec dana.
Jel ima neko od koga mogu da kupim guestshare, posto sam iz citanja ovde shvatio da je to najbolja taktika.
Napravicu UK nalog.
Napravi US nalog…
Napravi UK nalog jer su bolji popusti i jeftiniji je plus. Al sa shareovanjem accountova gde ces koristiti podjednako US i UK i ponekad CA accountove savrseno je svejedno koji ti je region main accounta.
Videli da si los u driveclubu pa zasto da ti salju