Profesor ce biti jedini gamer na svetu koji ce igrati skorpiju na 720p tv-u. A Lordish jedini koji ce igrati na crt. Al zato ce imati 120 fps, bole ih uvo
Odgovorit ti hoću. Tj., da ništa nisam ni pročitao od toga što si napisao. Toliko je edukacijski. Pametnom dosta.
Fuck you world hihihi

Zasto je PS4 prodavan u ogromnom broju ako 2 godine nije imao ekskluzive? Tako da HARDVER jeste bitniji od igara… A to sto sada imaju igre, Ti si vikao na onom cuvenom E3 da je sony dominirao i ako nije pokazao ni jednu igru koja ce da izadje u narednih godinu ipo dana… Cisto da te podsetim… Samo me zanima sto tada nisi pricao da su ekskluzive toliko bitne?
Da, jeste, Sony je dominirao najavom tri najtraženije igre do tad, što je izazvalo popriličan hype u tom trenutku:
TLG, Shenmue 3 i Final Fantasy 7 Remake.
U kontekstu E3, jesu dominirali te godine. E3 je za Hype i najavu, time što su najave te tri igre, od kojih je jedino traženija Half Life 3, barem kad je u pitanju najava na E3, jesu dominirali te godine na E3. Jel vidiš šta se tu stalno pominje? Na E3. Šta se radi na E3? Najave igre koje uglavnom neće izaći za 2+ godine i izazivaš što veći mogući hype. U tom smislu, Sony ne da je dominirao, nego niko nikad ne može da ga nadmaši. Jedino da Valve napravi svoju konzolu i najavi Half Life 3, DOTA3, Portal 3, Left 4 Dead 3 kao ekskluzive za tu konzolu.
A zašto se prodavao bolje od Xboxa? Hmm, pitam se zašto? Da nije tome doprineo sam MS? Nope. Ne prodaju samo ekskluzive konzole, ali jesu jedan od bitnih faktora. A znaš šta nadmašuje hardver i softver? Ako ljudi misle da ti je konzola sranje koje neće da radi ako nema interneta, da neće moći da prodaju igre nakon prelaska, itd. Faktor možda jeste pomogao tome, ali je sama reputacija MS u tom trenutku MNOGO više doprinela uspehu PS4.
Xboxone (prvi xbox, ne current, last gen, wait… arghhhhh!!!) je sabio ps2 na hardverskom polju. PS2 ga je pocepao na softverskom, kao i sve ostale konzole u istoriji. Napravio je temelj tada. Ceo svet je znao da je konzola “playstation”. Licno sam imao prvi xbox, kada me pitaju “A koju konzolu imas?” “Xbox” “Sta je to?”. I dan danas u nekim ruralnim sredinama, kada kazes “Xbox” - “Sta je to?” Za PS vec zna ceo svet, cobanin na Goliji i intelektualac u Raifajzen banci. Sony nam pruza zabavu, kompleksne i jedinstvene igre… "Jer to mozes da igras JEDINO na sony-ju. Sa zenom sam se posvadjao, inace bi joj uzeo 3 ceka na zajam, pazario ps4 vanilla polovan, povezao na mali led full hd tv i rekao… “FUCK WORLD!” Kao sto neki rekose… Ja ustah, svi ustase… 
U mom slucaju nije bitniji. ali dobro delu ljudi jeste… Pogotovo ovde na forumu koji stalno kukaju na los FPS i rezolucije ispod 1080p
Ja sam uvek pricao da ko hoce rezoluciju i FPS neka uzme PC i uziva 
Mala dopuna posta… “Nek uzme pc od 1080 evra i uziva” 
FTFY ![]()
Al dobro, svi smo žešće skrenuli sa teme, ovo nije Scorpio tema, tako da se vratimo na temu.
Izgleda da je od njega ostao samo Panta Rhei engine. Koji ce sada da prodaju jednom studiju u Srbiji,koji ce da napravi hit igru.

Salu na stranu stvarno je igra obecavala. Steta.
Kao što sam ti ranije napisao, Deep Down je manje-više mrtav iz više raloga: Panta Rhei Engine ne radi kako treba, Capcom je finansijski pukao u poslednje vreme, Street Fighter 5 nije finansijski uspeh kom su se nadali, probali su da ga prebace iz full igre u F2P, ali nije ispalo kako treba, problemi u studiju, itd.
Piši propalo.
Ni prvi ni poslednji projekat koji je propao iz ovog ili onog razloga…
Yup, samo su ovaj najavili prerano, što se često dešava kad su u pitanju Cacpcom i Square Enix.
To je normalna pojava danas,svi malo lazu u pocetku da bi prodali svoj proizvod sto bolje,jbga tako je…
Juce sam bio da vidim Gerila Games, sediste im je u Amsterdamu, mada je bila subota i bilo je zatvoreno. Nalaze se na prestiznoj lokaciji “The Bank”, nedaleko od Rembrantovog trga. Amsterdam je nevidjeno cool mesto za game development, Izlazi se iz zgrade direktno na setaliste pored kanala. Malo sam gvirnuo kroz vrata i mislim da sam video maketu robosaurusa iz Horizona pored recepcije.

Photoshop skills level 9000 
Ne. Level 6