Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Puno vise ti se isplati uzeti godinu dana za 60$, nego jedan mesec za 10$, kad podelis 60$ sa 12 meseci to ti dodje samo 5$, tacnije ustedis 60$ na godinu dana.
EDIT:
Taman za jednu igru, di ces bolje :slight_smile:

Sto se tice Amazona od kada sam napravio account stoji US adresa i nikad nije menjana :smiley:

A sto se tice 1 Year pretplate nju sam i nameravao da uzmem ali u ovom trenutku nisam u mogucnosti da dam toliko para, a hteo bih da uzmem ove igre pa da ih igram taman tih mesec dana pa nek stoje dok se ne uzme produzetak pretplate na godinu dana.

Osim ako nisu neơto menjali ovo nije tačno. Kad ti jednom istekne PS+ gube se sve igre koje su pre bile free. Kad ponovo uplatiơ nakon nekog vremena skupljaơ igre ispočetka. Xbox Live Gold ima ovo za čuvanje igara koje si ranije imao. Npr. istekao mi nedavno promo Live na Box-u, BC x360 igram i dalje ali Xone GWG ne mogu dok opet ne uplatim Gold.

Kad mi je PS+ izaơao i ponovo ga aktivirao nakon par meseci one stare PS+ igre su i dalje bile nedostupne ;). E sad, jel ovo neơto novo - to da se vraćaju igre nazad? Nisam pratio neko vreme.

Meni su se uvek vraćale, doduơe, ja sam imao pretplatu tek od avgusta 2014, ali mi se uvek sve vraćalo. U ponedeljak obnavljam nakon 6 meseci pa ću videti da li je neơto onemogućeno, ali sumnjam.

Wow, ja uopĆĄte nisam znao za to. Sad gledam malo i kaĆŸe jedino da 3 meseca od isteka pretplate briĆĄu save file-ove sa clouda, ali igre ostaju. Meni opet niĆĄta ne znači jer HR PSN ne mogu nikako da obnovim. Ali zaĆĄto sam ja imao onaj katanac na tim igrama i posle obnavljanja?

Pa igre ti ostaju uvek, cak i ako ih izbrises mozes ih downloadovati opet.

Mislim da je ovo u pitanju, barem na PS3: Određene igre, najpre one manje, koje su kao arcade igre, poput Castle Crashers, Outland, i sličnih, imaju Trial verzije. To su ustvari cele igre, samo nemaĆĄ licencu da bi igrao do kraja. Kada kupiĆĄ tu igru, u download listi imaĆĄ recimo Outland Trial i Outland Trial Unlock. Ako skineĆĄ samo Outland Trial, bez Unlocka, tebi se to vodi i dalje kao Trial. Nekad moraĆĄ ponovo da skineĆĄ taj Unlock da bi ti igra radila, čak iako si je već skinuo i imaĆĄ je na HDD. Uz Plus ti dobijaĆĄ licencu da igraĆĄ igru, tj. Unlock za tu igru, koji nestaje čim ti istekne pretplata. MoĆŸda isto moraĆĄ ponovo da skineĆĄ tu licencu ili celu igru da bi radila ponovo.

E sad, to je sa PS3, nisam siguran kako to radi na PS4, ali bi reĆĄenje moĆŸda bilo da skineĆĄ ponovo igre ili da uradiĆĄ onaj Rebuild Database, ili kako god, neko je pisao o tome da mu to pomoglo kod nekog sličnog problema, mada nisam 100% siguran.

Evo, malopre sam obnovio Plus i sve igre su mi odmah dostupne, preko sto komada, i to odmah na vrhu Download liste. Od prvog meseca kad sam uplatio Plus, sve je dostupno :slight_smile:

https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/uncharted-4-multiplayer-open-weekend/cid=EP9000-CUSA04051_00-UNCHARTED4MPBETA?smcid=ps:nav-playstation-store

Pojavio se U4 Open Beta, ili kako god se zove za skidanje na EU Store :slight_smile:

Koga zanima DOOM, preorder od danas na popustu 10% za ps plus korisnike. Tacnije 54$ izadje sa popustom.

Ponuda je losa jer nemas 5$ kodove, a i ne vredi za share varijantu ako zahteva Plus. :confused:

Znaju oni dobro sta rade pa vrlo cesto stavljaju te medju-cene

Uzmes 60$, ostane ti 6$ u wallet-u, a para za igre “nikada dosta” , a za share ne vredi to nisam niti mislio - naravno

3.50 update izasao, evo sta donosi:

Izbacili su Remote Play za PC/Mac. :slight_smile:

Ne znam za sta bih mogao pametno da ga upotrebim. Osim sto je ograniceno na 720p/60fps, radi perfektno, skoro bez input laga. Sony ima u posedu opasnu streaming tehnologiju.

app skinite odavde

https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/index.html

Ko je probao na Viti zna kako radi, s tim sto je jos bolje na PC-u, sa pravim DS4 kontrolerom. Ako bi omogucili 1080p/60fps to bi vec bilo totalno ludilo.

Verujem da uvek mora biti malog kasnjenja od renderovanja do nacina prirpremanja za transport, transporta preko mreze i na kraju pustanja remote play-a a 1080p mozda nece pustiti jer je primetno kasnjenje
 Probajte kada izadje pa javite kakvi su utisci, lepa funkcija ali mislim da nema preteranu primenu na konzolama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PSN flah sale, sto se tice ps3 i Vite nije nesto posebno. Vjerovatno cu uzeti Saints Row 4 i Metro 2033

Za PS4 je dobar izbor. S tim sto sve pojedinacne cene od po 6-7$ mozemo zaokruziti na 10$ a Beyond za 11$ nema smisla u Srbiji. Steta sto me nista ne zanima, ili sam vec kupio, ili je naprosto previse staro. Podhitno moram da zavrsavam stvari, za pocetak Ratcheta i Dark Souls 3, u maju vec stizu Doom i Uncharted 4. Nema smisla graditi vavilonsku kulu od backloga. Nosim se mislju da prodam Vitu i PS3, jer tek za njih nema mesta.