Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

Odeš u Einstellung i promeniš Sprache na Injgliš.

Jel ovo za prodaju vezano samo za PS4?

Battlefront je otišao u 12-13 miliona, a dominantna platforma je PS4.
Witcher 3 je prešišao 6M, mada dosta ga njih igra i na BOX-u.

Kako biti 100% siguran da je konzola nova,da nije koristena?Ima li ovdje gdje forum na tu temu?

Nisam siguran da mozes, konzola kada je upalis prvi put vodi te kroz konfiguracioni meni, mada isto se desava i kada je vratis na factory reset.

Aha kontam ako nema prasine okolo i usb ako nije pohaban da nije stara?

Drugari, ko hoće da igra zatvorenu betu Trackmanie na PS4 kod ima ovde Zaigrajte Trackmania Turbo zatvorenu BETU na PS4! - PC CHOP SHOP

Aktivira se na EU nalozima.

Cena VR-a leakovana ? U pitanju je jedan ceski sajt i ova cena je otprilike 490$ :slight_smile:

To j ena osnovu rumora…

Izasla lista ps+ igara za mart. Elem:

Broforce (PS4) - Vote to Play Winner
Galak-Z (PS4)
Super Stardust HD (PS3)
The Last Guy (PS3)
Flame Over (PS Vita)
Reality Fighters (PS Vita)

Moja dva centa (to kazem djevojkama)-Broforce je zabavna igra, Galak-Z odavno hocu da igram, Super Starust je takodje dobar. Na prvi pogled lista je onako, ni tamo ni ovamo. Ali sve ove igre kada se spoje, mogu se uzeti zajedno za manje od 10$ na snizenjima. Cini mi se kao da Sony sam od sebe kupuje igre na snizenju i daje uz ps+, kao ono kad vidis da neko prodaje paket kupljen u homble bundle.
Bad Sony, for shame.

Broforce i Galak-Z su solidna indie ponuda, ko nije gadljiv na pixel art i twin stick shootere. Za mene jos jedan razocaravajuci mesec, pogotovu je ponuda za Vitu losa.

Verovatno kuca sa telefona

Galak-Z je odlican. Ocigledno je prodaja ocajno isla, cim su ga ovako brzi stavili na ps+. Ko moze nek obavezno proba, samo imajte u vidu da je igra teska, i da je kolicina zabave koju cete iz igre izvuci prakticno proporcionalna vasem licnom umecu. Treba uopste stici dotle da otkljucate robotsku formu, a to je onda jos ceo nov modus upravljanja.

Ponavljam, odlicna igra koja je bez nekog pravog razloga brzo potonula u zaborav.

Jedno pitanjce. Ako bih sada uzeo 1 mesec PS+ i aktivirao jel bih mogao da uzmem i ovo februarske i ove martovske free igre? Konkretno ako bih uzeo do 29. Feb.
Znam da te igre mogu da igram samo ako imam PS+ ali to gledam za neku buducnost jer bi neke od ovih igara odigrao.

Da, možeš. Tako nameravam i ja da uradim, jer mi se sviđaju igre za ovaj i za sledeći mesec.

Odlicno. Znaci ukratko odem na Amazon i kupim 1 month ps+ za US (10$) i dobijem kod. Njega redeem-ujem u PSN kao i kljuceve za igre?

Yup, to je sve. Onda si spreman za akciju :smiley:

Tako ja radim, samo sto sam uzeo na po tri meseca. Imaj samo u vidu da mislim da moras da imas americku adresu stavljenu kao default, inace nece da ti prodaju kod.

Ja sam nasao neku random adresu, dodao je pored ove srpske, stavio da je ta americka ‘default’, i to je to.

EDIT: naravno, ovo gore sto sam napisao podrazumeva americki amazon i americki psn account. Za druge kombinacije ne znam. :wink:

Ja sam samo ukucao Pizza Hut New York i odabrao prvu adresu :smiley: A UK adresa je isto neki Burger King :slight_smile: Problem solved :smiley:

Al gubis pristup igrama kad istekne pretplata!

Da ali se vraca kad ponovo uplatis PS+.Jel tako?

Da, vraća se. Dok imaš pretplatu možeš da ih igraš, kad istekne ne možeš dok ne uplatiš ponovo.