Da, baš nervira kad su takve cene. Recimo, ja sad hoću da uzmem Digimone za Vitu koji su 16GBP. I sad bi morao da kupim dopunu za 20GBP umesto 15GBP ili da mogu lepo sa kartice kupim, but no… Sva sreća pa na Amazon UK ima kod od 18GBP, ali opet, ko da će propasti za tu jednu funtu…
Na gafu najavljuju sledece sedmice golden week sale, nadam se da ce biti nesto za mene tada.
Rasprodaje su odlican nacin da se popune praznine u kolekciji, al gledajuci ovu ponudu zakljucujem da nemam praznine u kolekciji…
Mozda jednog dana uzmem novi CoD, ako mu ikad padne cena. Prakticno sve ostalo sto me zanima vec imam.
EDIT: al bi zato Invisible Inc, koji mnogi onoliko nahvalise tokom protekle godine, mozda vredelo uzeti. Nije na rasprodaji, al kosta ko da jeste. Premisljacu se jos.
Ma niti na PS4 nema nista posebno, sve igre su prahistorija.
Na PCGameSuplly ima akcija gde se može kupiti PSn kod od 10$ za 7$. Neki kažu da se može kupiti samo po jedan kod, dok neki kažu da uspeli više. Akcija se završava za oko 8 sati.
PlayStation Plus: Free Games for May 2016
Our team is thrilled to present your free PS Plus games for May on PS4! Satisfy your desire to be the dictator you always wanted to be, or challenge your friends to relentless combat races in next month’s lineup.
First up is the island dictator sim Tropico 5, featuring the long-running virtual dictator, El Presidente! Tropico 5 is a full-fledged city-building game based on the fictional island nation of Tropico. Inside this not-so-subtle parody, El Presidente guides and directs the everyday life of his beloved Tropicans using a firm grip and ridiculous edicts, all presented with a heavy dose of tongue-in-cheek humor.
And Table Top Racing: World Tour on PS4 is a high-octane combat racer from Nick Burcombe, the co-creator of PlayStation all-time classic Wipeout. Table Top Racing: World Tour is a total reinvention of the Table Top Racing universe, bringing micro combat-racing to a truly next-gen audience for the first time.
And that’s not all. Here’s the full line-up of games available for download on 3rd May:
• Tropico 5 (PS4)
• Table Top Racing: World Tour (PS4)
• Bionic Commando Rearmed 2 (PS3)
• LocoRoco Cocoreccho! (PS3)
• Switch Galaxy Ultra (PS Vita, PS4)
• God of War: Ghost of Sparta (PSP, PS Vita)
Greg Lewickyj - PlayStation Plus Content Partnership Manager
Opet PSP igra za Vitu… Da se makar dobija i HD verzija za PS3, but no…
e ljudi znate li gdje bi se najjeftinije mogao naci deal za psn plus godina dana ?
Takodje i ovde http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code
US code za godinu dana.
Izgleda da je ono o cemu smo pricali istinito…
[quote] An anonymous industry insider has stated that the PlayStation 4 Neo – Sony’s widely-known but not-yet officially announced PS4 hardware revision – exists because the company’s PlayStation VR (PSVR) headset “was going to be terrible” on launch PS4s.
The comments were made by chief technical officer (CTO) working in the industry, talking to Edge Magazine in their latest issue. In issue 294, the source states: "PSVR was going to be terrible on a [launch] PS4. It was going to be truly awful. Something a bit more powerful starts to bring VR into range. If you want to deal with crazy requirements for performance in VR, you absolutely have to do this. [/quote]
Malo mi je i laknulo sto je ovo razlog. da je bilo koji drugi, pomislio bih da stvarno vise nisu normalni.
A post was split to a new topic: PS4 prodat do sada u 40 miliona primeraka
Pa da, bilo koji drugi razlog nije imao nikakve logike za Sony, s obzirom kako se prodaje PS4…
Ovo ako je tacno je propast. To bi znacilo da sem bundlea VR + kamera + Move koji bi vec izasao na oko 500 dolara (sto je taman u granici prihvatljivog), prosecan Joe gamer bi morao da plati jos toliko za novu konzolu pored ove sto vec ima?!
Nema sanse.
Nadu mi daje sledeci citat iz samog teksta, koji navodi:
To date, those that have used a PSVR headset - including us - have reported good performance on what appeared to be launch PS4s.
Prva stvar koja mi je pala na pamet. Sem ako Sony mesecima podmece pc hardver u ruhu ps4, gomila novinara je dosad vec igrala demoe i niko se nije zalio na performanse.
To je intuitivno jasno i logicno i bez ikakvih potvrda Sony korporacije. Svi su se sa razlogom plasili na sta ce da lici PSVR na PS4. Ali, niko zaista vise ne razmislja o PS4+VR kombinaciji, cela industrija se okrece ka novoj PS4K konzoli. Novi 4K televizori i PS4VR se podrazumevaju, samo je pitanje momenta ko ce kada da uskoci u taj hype train. 3x 500e za sva tri upgradea nam ne gine.
I meni je nekako pre moguce da ce dati Watch Dogs, nego NBA 2K16, posto je WD navodno trebao doci jos tamo prosli mesec, saznat cemo brzo, taman sreda pada prvi jun .
Ma da bi ja radje NBA, nisam neki ljubitelj, ali WD sam uzeo kad se pojavio na DVD-u. Presao sam malo jacu polovicu igre.
@Lordish Evo ti je sansa da pazaris Bloodborne, ako se dobro secam cekas da bude na akciji da ga pazaris, imas ga sada na popustu u pola cene(50% ) na UK PSN i to dve verzije, ima da biras , sa DLC-om ili bez.
Evo link sa DLC: Offizieller PlayStation™Store Deutschland
Evo i bez: Offizieller PlayStation™Store Deutschland