Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video - Vol. 2

U koju je zastitu na pc The Witness ?

Interesantno, nisam očekivao ovakve ocene za ovu igru. I čoveče, 40-50 sati gameplaya? Šta se to nalazi u toj igri? :slight_smile: Sad sam zainteresovan :smiley:

Igra se još nije pojavila na torrentima koliko sam video, ali sigurno nije neka za****** poput Denuvo.

Nesto mi deluje da ce svi preci uskoro na Denuvo.rusko ****** :doh:

Uh dobro je. Cekam ovu igru vec godinama. (Sto nije, jelte, toliki problem koliki bi nekad bio, jer sad godine prolaze ko meseci) But, still. Drago mi je da je ispunila ocekivanja. Rado cu je uzeti, samo da procitam koju recenziju.

Koliko kosta Witness?

Jonathan Blow (jedan od onih likova sa ogromnim mozgom) je ulozio sve sto ima u ovog igri, drago mi je da kod kritike prolazi odlicno, nadam se i da ce komercijalno uspeti.

Njegov Braid sam na 360-ci poceo da igram, ali mi je igra bila previse pametna da bi bila zabavna, a i dizajn mi nesto nije legao. Brzo sam odustao, i zalim sto je nisam zavrsio. Witness mi se vec itekako svidja, ali me sad odbija duzina igre, 50h mnogo bre za puzzle igru.

Mislim da je 40$. Napravila se mini-kontroverza oko visoke cene za ‘indie’ igru. Sta ja znam, meni deluje ko da vredi tih para. Bas sam sad hteo da je kupim, al ne vidim da se jos pojavila na psn storeu. Verovatno tek popodne.

Ako ima toliko sati gameplaya kao sto kazu (a ne znam sto bi lagali), onda itekako vredi tih para. Ne vidim razlog da se bilo ko ljuti…ljudima nikad udovoljiti…

Helldivers i Nom nom galaxy za februar. PS4. Helldivers je ok I guess ali sam zdusno navijao za Shovel Knight, pogotovu zbog verzije za Vitu.

Da li neko mozda zna… :slight_smile:
Kako sam na x360 kupovao live za godinu dana na nemackom ebay-u, dakle ljudi mi salju samo kod na mail, isto bih radio i sa ps4 (ps plus).
Na xbox-u mi je adresa bila podesena na Minhen, stvarna adresa gde moji zive.E sada live radi normalno, sve 5, medjutim kada sam hteo da skidam onu besplatnu igru sto izlazi svakih mesec dana izbacivao mi je error kao pogresan region, sada se tacno nesecam koji broj, ali kada sam otisao da vidim sta znaci pisalo je uglavnom da se to desava kada je konzola van zemlje(kao Nemacke), i da cu moci da skinem igricu kada se vratim nazad u zemlju. Naravno ovo mi nije bilo toliko vazno jer sam sve te igre imao kopije, medjutim sada na Sony-u ako bi mi se to desavalo bio bi teski bedak.

Evo sada sam i proverio na x360 error kod je 80150017

Stvarno su smesni vise sa ovih **bednih **500GB, trebali su staviti konzolu sa 1TB. Pa znaju da u danasnje vreme samo jedan update-patch za igru ima po 10GB a oni i dalje teraju sa konzolama od 500GB…
Inace mogu reci da mi se izgled konzole bas svidja, ali ovih 500GB dobrahno bode u oci…

Ali do sada jos uvek mi nema nista lepse od srebrnog PS4, a jedan od njih je Batman AK Bundle, tacnije ovo:

Meni je iskreno ovaj uncharted bundle bas ruzan.Odvratna ova plava boja ili sta je vec,jedna slika Nate-a i zlatna slova.Nisu se bas potrudili.Moglo je ovo da bude dosta lepse a naravno i 1tb hdd sto ti kazes

Ma da je po meni vreme da se pocne sa konzolama od 1.5 - 2 TB, ali na svu srecu sto se moze bez problema menjati interni HDD, to je jedan veliki plus.

EDIT:

Konzola mi se bas svidja ali kontroler je fuj…

Dok ovaj Batman AK Bundle je prelep konzola i kontroler, meni.

Nekako su mi sve te edicije konzola ******. Mislim, većina se svodi samo na neku očajnu boju i neku sličicu na delu za hdd. Gde su edicije poput Halo xbox, Gears, Yakuza ili Xilia PS3, e to su bile konzole, jeste da su isto bile boje sa par sličica, ali je bilo nekog truda, koga po meni nema u ovim edicijama, osim u MGS ili Titanfall konzolama.

Ova edicija mi je isto prelepa, opet radi tog srebrnog PS4 koji mi je prelep, a i ovaj duh je fora…

Najbolji bundle-ovi su mi Mgs 5 i 20th anniversary a ostalo nista posebno

To nije duh :smiley: To je Slime. :smiley: Ok, da, i ta verzija, kao i ona za 20th Anniversary su mi takođe kul :slight_smile:

Drustvo, sutra vrlo verovatno kupujem PS4 polovan. Konzola je kupljena u Nemackoj tako da joj je i OS verovatno na tom jeziku.

Recite mi nasta posebno da obratim paznju?

Deset najprodavanijih igara u 2015-oj :slight_smile:

Sve su to uglavnom dobre igre, al je raspored pomalo tuzan.

edit: Eto da se dotaknem samo witchera 3, igra je zasluzeno podobijala silne goty nagrade, o njoj se i dalje pisu clanci, pa i na ovom forumu bruji thread o igri kad su mnoge druge novije igre vec davno zaboravljene. A eto ga, globalno, tek na osmom mestu.

Ova lista, pretpostavljam, odslikava jaz izmedju naseg malog mikrokosmosa i velike sive kezual mase koja industriji stvarno donosi velike brojke.