Planiram da kupim Xbox Series S i treba mi pomoć kako se kupuju igre i pretplate iz Srbije

Kao navedeno u naslovu treba mi saveti i pomoc kako ću kupovati igre na xboxu i ako nemoze direktno koji su najjbolji thirdparty sajiti jer cujem da su dosta njih scam

Možeš direktno preko prodavnice na samoj konzoli samo stavi neki drugi region tipa US ili UK. Najpovoljnija opcija ti je Argentina al za to imaš temu na forumu pa iščitaj, ima par koraka ništa teško.
Što se tiče third party sajtova tu su za mene najbolji CD keys i Instant Gaming.

U principu mozes i sa tih sajtova da pazaris ali izadje te dosta skuplje. Argentina, turska tj napravis dva njihova naloga i cepas. Ako ti ne prolazi kupivina preko kartice uvek ce ti izaci neko u susret sa foruma da mu ti uplatis novac a on tebi kupi igru…sto se tice pretplate plati.ru duplo jeftinije nego ove derikože sa K.P.

1 Like

E da ne lutam previše ima li neka povoljna ponuda za već postojeće naloge ?
Msm na GP

Kaze za postojece i nove korisnike ali evo u napomeni kaze ** Must not have an active subscription**

Nisam uzimao do sad GP kod njih za Xbox vec samo za PC ali to radi na drugi princip nego za Xbox, kupovao sam igre tamo dok nismo otkrili Argentinu.

1 Like

Ja bi USA pa bi posle pvo ostalo nego pitanje jer stavim adresu američku i debitna kartica i rokaj

Stvar je u tome da neke naše kartice nekad rade nekad ne. Vidim da mahom prolaze za pretplate, ali nema pravila. Uglavnom, ako imaš USA account, možeš kupiti igre sa 3rd pary sajtova i prodavnica, ili kupiš gift kartice ($10, $20, $30…) i onda sa njima kupuješ igre.

A kada bi bio na uk kako bi tad radilo ili da stavim lupam na nemačku ili tako nest

Da li je cd keys legit sa obzirom da vidim komentare da je scam/bacanje para

Brate aj ti procitaj temu o Argentini i ne zanovetaj po mnogo :sweat_smile: CdKeys nije scam.

1 Like

Nema pravila. Baci pogled na ove teme:

Ima tu napisano raznih situacija i načina kako nekima radi. Možda vidiš nešto korisno, takođe možda neko ovde vremenom napiše svoje iskustvo. Realno, dok ne probaš sa svojom karticom nećeš znati 100%.

2 Likes

Nije scam sve je legalno. Mada ti je verovatno najbolji izbor argentina kao što je kolega okačio iznad. Baci pogled, iščitaj malo i uživaj. Nije ništa komplikovano i nemožeš ništa sjebati. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Totalno te razumem jer sam i sam imao 100 nedoumica i pitanja pre skoro 4 meseca pred kupovinu Series S. U temi o Argentini je sve lepo objašnjeno, mada dok ne budeš imao konzolu ispred sebe neke stvari mogu da ti deluju zbunjujuće, još ako ti je to prva konzola kao meni :sweat_smile:
Ja sam to odradio ovako, napravio “glavni” nalog u US a zatim prebacio regiju konzole na Argentinu i napravio argentinski nalog sa kog kao poklone kupujem igre za glavni nalog. Ako budeš koristio Argentinu, naše debitne Visa i MasterCard rade 99%, ja koristim debitnu Visa Komercijalne banke. Desi se ponekad da iz nekog razloga ne prođe kupovina ali nov nalog rešava to, ja imam 3 argentinska koje koristim po potrebi :rofl: Takođe, kada na jednom nalogu ne prolazi više kupovina, posle nekog vremena jednostavno proradi, tako da ne briši nalog ako do toga dođe. Game pass ultimate je bio u Argentini prvog meseca 40 dinara a posle 900 čini mi se, ja sam na kp našao lika koji mi je za 6700 na novom nalogu ubacio gpu za naredne 3 godine. Mrzelo me jednostavno za te pare da čačkam sve ono o konverziji live golda i da nešto možda izmuvam :rofl:. Kako su cene u Argentini sasvim ok druge sajtove za kupovinu nisam koristio pa ti oko toga ne mogu pomoći. Čujem i da je Turska dosta jeftina a i Indija ima neke popuste za GPU valjda. Malo sam se više raspisao ali računam da sam bio u tvojoj koži skoro pa se nadam da sam ti malo i pomogao. U principu, samo prati uputstva iz ovih tema koje je robotnjik gore okačio i biće sve ok. :grin:

3 Likes

Nego mogu li da vratim account na us nakon završetka procesa ili je region locked i moram da ostanem na argentini

I dalje ti ne pada na pamet da procitas temu o argentini :rofl:

6 Likes

Ma jok, nekim ljudima je zaista lakse da postave 74 pitanja nego da procitaju 2 strane nekog teksta :smiley:

3 Likes

Možeš 15435 puta menjati.

jel imas mozda link za tog lika na kp?

Nažalost nemam ali potraži game pass na kp, čini mi se da je lik iz Lazarevca, ima dosta pozitivnih. MADA, ne znam koliko je to više sigurno, pre par meseci su iz MS-a ukinuli neke pretplate koje su bile kupljene preko kp (ne znam doduše od kog prodavca, imaš temu ovde na forumu) jer su bile sumnjive. Meni za sad sve radi super, nadam se da će tako i ostati do isteka :rofl:

1 Like