Ja mislim da jeste… Ja cu pri kraju Juna da uzmem polovni bezicni joystick za 2500RSD…
Smesniju komparaciju ponuda nisam video. Nije skupo ali pazi da radi. Na osnovu XBR cena gledam da li je nesto isplativo uzeti polovno.
mogu da se kladim da je tvoja konzola imala dodatni kuler od gore, tj da je secena gornja ploca. kad se lik odlucio da proda, zamenio je gornji deo plastike…
Sta? Ne kapiram…
A jel nije tajna da mi kazes da planiras da uzmes taj joystick xD
Da li mogu iz moje konzole da prebacim samsungov rom koji ima flash ali i rrod da prebacim u drugu neflešovanu konzolu sa jasper pločom i da radi pošto mi je zadnji flesh skoro urađen na konzoli??
ne mozes
Kada bih uzeo j-tagovanu konzolu, znam da bih popio ban na live-u posle 2 min… E, posto moze da se unbanuje, da li postoji neka mogucnost da se ovako igra na duze staze?? Nesto sto bi me “sakrilo” od ovih live lovaca na glave, i da li uopste moze nesto da se odradi na taj fazon?? Ban-unban i sve tako?? :bandit:
- sto bi te banovali sa Jtagom? koliko sam upoznat, jtagovane konzole vise ne banuju
- odakle ti to da konzola moze da se odbanuje?
- Koliko sam prije citao JTAG je prvi na udaru jer ga MS lako detektuje na Live-u (sad ne znam da li je izaslo negdje nesta da “sakriva” JTAG) a i belaj je odradit update dash-a na zadnju verziju da bi isao na Live - to sve sam citao pre 2, 3 mjeseca pa se izvinjavam ukoliko grijesim jer nisam bas upuces sada u JTAG
- Mislim da je mislio na FLAG-ovanje a ne na BAN. (jedino da hackujes Live servere da bi odradio un-ban :D)
Pa zar nije tako?? Znam da su svi pricali o jtagu i banu posle kratkog vremena… Jtagovan Xbox moze da se odbanuje… Valjda zamenom nand-a od ne banovanog Boxa… Ima dosta tutorijala o tome…
Ma ne isplati se to nikako… Visa matematika - ne ulazim u to
pa da, ali to je tacno, ali cemu poenta kupiti nov xbox i menjati nand?
Mozda i gresim da je do zamene nand-a, ali ako kazes da ne banuju jtagovane vise, ili jesu li mu sanse za ban kao i kod ne jtagovanih konzola? I da, imam jednog krsa koji je sjeban skroz… Skroz gola konzola, cak nema ni case…
ne menja se NAND-a nego se valt i key…informacije iz NAND-a, znaci kupis za 100$ informacije od neke konzole tamo koja nije nikada bila na LIVE i upises u tvoju koju su banovali i cepas dalje
Skupe su te informacije, to jes jedinstveni podaci
Mnogo je 100$ Ja sam kupio nekog krsa na Limundu za 1000 dindzi
Sjeban mu je citac, nema hard, ali radi! Nego, ako je ovo cudo s jtagom izvodljivo, vrlo rado bih odradio tako nesto…
to ti nije bas ni jeftino kada pogledas ali izvodljivo je, znas li koji dash ima, daj verziju pa da ti kazemo da li ce da moze?
Ako nema kljuc od drajva i ne moze jtag onda moze da bude sustikla
Nisi me razumeo… Mislio sam da kupim jtagovan xbox, pa ako opet popijem ban, uzmem podatke sa ovog od hiljadu dindzi… Njemu inace ne radi lan port, tako da je kao stvoren za to…
pitanje je da li je banovan.
Pazi na Limundo mozes da se opeces za konzole, mislim XBOX pogotovu.
Kako da znam koji mi je error na xboxu kada mi samo sijaju tri crvene lampice na onom prstenu a na tv samo crn ekran??I koja metoda je najbolja za popravku iste??