Pitanja i odgovori v1.0

Trebalo bi da ti na ekranu pise broj.Po ovome sto si ti naveo to mi lici nazalost na RROD.

Evo problema koji me muci, nadam se da neko ima reshenje…

Dakle nabavio sam slushke “Steelseries Siberia Neckband” koje su kompatibilne sa Xbox-om, iz slushki normalno ide kabl sa dve bananice(MIC,VOICE) koji ide u original adapter koji se ukljuchuje u kontroler (kao kod original chat slushalice koja se dobije uz Xbox normalno), iz adaptera ide kabl koji se uljuchi u TV ulaz za slushke. Sve radi super osim shto ponekad ne chujem ljude iz party-a ili ih jako slabo chujem pritom sam podeshavao u settings/preferences/voice razne kombinacije ali opet isto… Zna li neko shta josh mogu da proverim kako bih reshio problem ?
Evo kako taj komplet izgleda.

E sad ovako… Ocu da sam flesujem moj XBOX360.
Nabavio sam TORX T10 srafciger,VIA6421 karticu,spajalicu… E sad cuo sam negde da treba i da imam CK3 Lite za napajanje…
Bas sad sam skupio pare na PayPalu i razmisljam da kupim CK3 Lite,ali sta je CK3 Probe? Da li mi i to treba za flesovanje FAT Hitachija?

ako imas kljuc ne treba ti, ako nemas dvd key izvucen kupi Probe V3, imas cini mi si CK3 bundle sa probe v3 odmah u kompletu

A mogu da koristim XBOX360 kao napajanje za DVD drive?

NIKAKO, crkava cipset onda, vec je odgovoreno na ovo, pregrst puta… skoro smo bas pisali negde o tome, ponovo :smiley:

Eh,tek sad nista ne kapiram.
Imam pare samo za CK3 Lite(tj. za napajanje) a ocu da flasujem stari Hitachi. Znaci treba mi i ovaj Probe 3? Da napomenem XBOX360 je kupljen polovan i vec flesovan…

probe ti treba da bi izvukao DVD KEY iz drive-a, to ti je broj koji je vezan za tvoju konzolu i jedinstven je za kombinaciju tvoja konzola + tvoj drive, ne mozes tek teako da flesujes, kad izvuces dvd key onda mozes tek da flesujes, jer ako ubacis samo ovako FW ode taj dvd key u nepovrat i dobices fin DVD PLAYER koji ce da lici na XBOX 360… ako nisi siguran i ne znas kako BOLJE NEMOJ NI DA RADIS!!! skini Jungle Flasher manual, imas na njihovom sajtu, kreni da ga pratis, vrlo brzo ces da skontas sta sve treba da uradis i sta ti je sve potrebno

probe 3 moze da se napravi od power kabla sto ide uz ck3 :wink: ali ako si neiskusan bolje nemoj

jel normalno da se zadnji deo(naspram ulaza za igre) greje
jedino tamo mi je xbox vruc posle nekog vremena igranja

kod debelog koji ti imas je normalno jer tamo ventilatori izbacuju vruc vazduh- pozadi.

Ljudi pocele da mi zabadaju igre pri instalaciji na 50%…otprilike 2 instaliram…a 1 zabode…izbaci disc je prljav i te fore,please ocistite ga…znaci laser lagano krepava…drive mi je BENQ…recimo da li bi za pocetak bilo dobro da ubacim onaj kineski disc za navodno ciscenje lasera od prasine…i da li ovde neko moze da menja drive?

ne ubacuj nista unutra, pogledaj tutorijal kako da rasturis konzolu, napravio sam u Guides & Tutorials, skini sam sve, izvadi drive otovori ga (ima samo 4 srafa ispod na njemu) izduvaj lepo od prasine, stapicem za usi i alkoholom obrisi lepo laser pa probaj onda. Lasere menja duschan ili akiris, moze i ceo drive izadje te na isto skoro…

Ok probacemo to veceras…ali pre svega sam ocistio sistem cache…i evo sad probam ponovo da instalira MORTAL KOMBAT…nov je disc…malopre je zabo na 50%…sad cemo da vidimo ponovo…otprilike koliko bi me izaslo menjanje driva ili lasera

I evo ga sad je uspela instalacija…opet da napomenem konzola je odmorena sat vremena…i obrisan je cash…idem malo da pikam MK…pa cemo videti kako ce se stvari desavati narednix dana…

koliko ce te izaci moras da pitas doticnu gospodu koju sam pomenuo :wink:

Ok ok vpc xvala ti na pomoci…pitao sam onako okvirno da mozda neko ne zna slucajno…da nije procitao na forumu…ne verujem da sam prvi kom se ovo desava!!

Mogu li nekako da saznam koja je tacno ploca moje konzole,ako racunate da informacije na maski nisu tacne jer je menjana.

Pogledaj socket i uporedi…

Jer to onaj kabal sto se ubacuje u konzolu za napajanje?
Moj izgleda da je Falcon,koje su sanse da dobijem RROD?