Pitanja i odgovori v1.0

ukoliko se radi o phat verziji konzole sa hitachi drajvom, nebitno je koji ti je model, svi su ionako isti, razlike izmedju modela (78 vs 79 npr.) su minorne

Hvala vam na brzim odgovorima,saznao sam da je moj DVD drive Hitachi-LG 3120L. :smiley:

Ima razlike, v79 (mislim i v78) podrzavaju AP2.5. Ako mu je originalni na xboxu bio v79 (v78) a ubaci neki drugi Hitachi, nece mu raditi AP2.5 igre. Takodje Hitachi v79 (v78) moze da se spoofuje kao Liteon/Benq i da normalno rade AP2.5 igre, dok sa ostalim Hitachijima nece.

Ukoliko hoces da saznas tacan model Hitachija, tj da vidis dal ti podrzava AP2.5, moraces ili da otvoris box i vidis na drajvu sta pise, ili ako ti je flegovan/banovan xbox da ubacis neku NEPATCHOVANU AP2.5 igru i vidis dal ce ti je pokrenuti. AKo je ne pokrene onda imas v78/79, a ako pokrene onda je neki od ostalih koji su skoro identicni.

E sad pokusavam da saznam koju plocu ima moj XBOX360.
Napajanje je 12V-:-16,5A;5V-:-1A,datum proizvodnje je 2006-09-12 i ima HDMI izlaz.

moze da bude zephyr a i falcon

Ako me secanje sluzi Falcon/Opus sisaju 14,5A na 12V, tako da bi to trebo biti Zephyr

jel to onaj sa Limunda sto si kupio?

Jasper? :smiley:

cekamo covekamacku da odgovori :smiley: ajde catman-e, jel taj sa limunda ili nije?

Samo neke prevare u pm! Nigdje postenja… Zato i ima onolike ventilatore!

Aaaaaa ne, ventilatori su da navuku miris bukovine u konzolu.

Otprilike ko ono kad stavis da ti se dimi riba izmedju redova slanine, da bi gosti bili zadovoljni za sv Nikolu

hahahahahhahahaahahah ae ne spamujte sad, ali dobra je fora posteno… catmaneeeeeeeee ae pricaj bre :smiley:

xbox ispod sača!!!

Xbox 360 hardware - Wikipedia, the free encyclopedia
evo malo kada ne znas za google, mada dobio si odgovore, zephyr

Jeste,to je onaj sa Limunda,Jasper ploca kako da ne… Jebia,vec je bila poslala,poruku nije ni procitala,navodno crko joj ujak pa ga zakopavala ovaj bila na sarani,pa onda isla u supu(šupu?!,msm da je mislila na SUP) da proda auto… XBOX odlicno radi ladan je ko guja i posle 5 sati neprekidnog igranja,danas sam ga isprobao. Jedino sto me je zeznula da je Jasper ploca i da je 2008 godiste,kad ono pozadi pise 2006. Jeo joj pas mater sto kaze moja baba.
@M007P
Trazio sam po Googlu prvo,tamo sam naisao na podatak da je Zephyr izasao 2007,mislio sam da je Xenon,al Xenon nema HDMI…

a sta drugo da ti kazemo sem TOLD YOU SO!!!.. sad znas i sam, prvo ovde pitas pa onda tamo kupujes, no sad kad si vec ono… cuti i uzivaj u igrama, mozda su bas ti ventilatori ono sto je odrzalo tu konzolu u zivot…

ne znam kome smo sve rekli ne nije to jasper na sve te sa limunda, rekli da ne uzimaju ali ljudi hoce pa hoce…

“An HDMI port was introduced to the Xbox 360 by July 2007 with the introduction of the Elite model.”
WTF,moj je 2006 godiste a ima HDMI.

heheeh ko zna sta li ti imas unutra, neki hibrid :smiley: ps3 + xbox360 + pc, zato i mora one fanove da ima :smiley:

E sta mislite da li je 2700 RSD skupo za polovni zicni joypad?