Pitanja i odgovori v1.0

da mi je samo znati zasto su te banovali?

u svakom slucaju ako ti se cima ko sada, kupi flashovan. ako sve pirate przis preko trojke, kupi lepo slimcic, original OPS, i przi na live-u,kad se jednom odlucis, flashnes i gotov posao…

Maaaaaaa… Duga prica :slight_smile:

Mislis da bi tako bilo najbolje?? Slim ili ne, svejedno mi je. Ja sam mislio da pazarim neku socijalu na Limundu… (Bez dodatnih ventisa naravno) Koliko bih mogao da prodam moj banovan Jasper - 60gb?

Ljudi dajte pomoc…malopre ubodem sluske za xbox u dzoj…i nista od zvuka…samo prilikom ukljucivanja…cuje se mali sum…koji im je?

Te sluške su samo za chat preko live-a, ne za slušanje zvuka iz igara ili nečeg drugog.

Xvala ti Nikola…to sam saznao odmax nakon posta na Xbox republici…s*anje…:stuck_out_tongue:

lol j**s sluske za chat zivo sanje

Slusalice nisu toliko lose koliko je los voice algoritam.

mnogo utice nas internet na to, nije bas toliko los algoritam koliko je losa linija a i ne moze da se drzi torrent na skidanju punom parom i onda da se kuka kako secka razgovor…

Bas radi toga ja nisam kupio original HS za PS3,pa sam kupio USB adapter i slusalice sa dva cinca za Skype,spojio sa adapterom i dobio zvuk i Chat.

ja koristim VOIP sa torrentima i mogu reci da kako kada zeza, nista strasno jer magicjack optimizira voip. Bitna stavka kod nasih provajdera za normalno funkcionisanje upload treba da je veci od 256kbit, uredjaj da bude NAT1 i onda sve radi, sto veci upload sve radi bolje.

Ja ipak mislim da jeste los i neoptimizovan algoritam jer zavisi od uploada, koji je po pravilu kod nas opterecen do maksimuma, jos ako si host, niko iz partija ne cuje sta pricas ili uzasno secka. Mogli su to da rese na taj nacin sto bi jedan deo protoka bio rezervisan za voice, mislim, nije da se posebno razumem u algoritme ali prenos glasa ne bi smeo da bude previse zahtevan cak i za nas upload.

Da li bi neko mogao da mi da neko prezentaciju o gejmingo od njenog nastanka po mogucnosti u power pointu posto sam se dogovorio sa nastavnikom istorije xD

Wikipedia je tvoj drugar :smiley:

Ljudi nedoumica jedna…da li su u falcon seriji sve konzole (arcade,elite) imale i A/V i HDMI konektor ili ?

Da…

@robotnjik previse sam lenj xD ali cu na kraju da sendem u da uradim nesto sa klipovima i ostalim jebadama xD

Povezao sam XBOX sa LCD TV-om preko HDTV kabla i ne cuje se zvuk,dok se na drugom TV-u(klasicnom) cuje zvuk. Kako bi mogao ovo da resim?

Probaj ugasiti i onda opet upaliti LCD.

E sad kako da saznam tacan model mog DVD drive-a,znam da je Hitachi…

Xbox 360 DVD Drive Comparison How to determine which version DVD drive you have in your Xbox 360, Samsung, Hitachi, Benq

P.S.

Xbox 360 Drives - List