Jel imaš čipovan ili flashovan xbox ?
koja je razlika,kako to da proverim
banovali su me nemogu ni ofline da igram .sta mogu da uradim
banovan ti profil onda, napravi novi…
nece ni onda.
uradio si update, konzola ti je reflashovana na original firmware. ugasi konzolu i cekaj lt2.0
ja necu uopste da se konektujem na net,nego cu uzeti original i tek onda,i vise necu igrati pirate,to je moguce jel tako?>
ako si pun para:emoticon-0111-blush
sto pun para,ako mi se igra samo mk,i novi fudbal kad izadje
kako mu se to desilo prvi put cujem za takav slucaj?
nisi u toku, novii dash flesuje FW na stock odmah, pogledaj temu za novi dash http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/2271-dashboard-update-2-0-13146-a.html
ljudi, opet nisam u toku… pa da pitam, kako se piše pirateriji na xbox-u? i još nešto, imam ponudu da dam xbox za sony slim, nov, juče dobijen… ali ja planiram da kupim xbox polovan za do 150€ i da uzmem taj sony, pa da idam jedno vreme i sony, jer moj xbox je nov, a možda zadržim i jedno i drugo. kako vam se čini?
pise se sledece: MS jos jednom cemo te zeznuti sa LT+ 2.0
pod 2: kombinacija ok skroz
kad izlazi lt+ 2.0?
nemoj to pitanje molim te… ne znamo uopste, nema ga tvorac da se oglasi
hehe, ok, pošto planiram da ga ovih dana flešujem na ovaj poslednji, više sam i zaboravio…
pa moraces da sacekas LT+ 2.0 dzabe bacas pare ako flesujes na prethodni, a ako flesujes sam onda samo izvoli ako vec nisi…
Imam jedan problem. Posle novog update-a ja sam ubacio igru i pisalo je play DVD, ubacio sam sve igre koje imam i opet pise play dvd.
a ko ti rekao da update-ujes? znas valjda zlatno pravilo, cim dodje update say NO sad lepo cekaj novi fles posto ti je drive flesovan na fabricki, za koji dan izlazi novi LT+ 1.9
Pozz!! Moze li neko da mi kaze sta da radim… Xbox mi je banovan, nisam ga flesovao mozda jedno godinu i nesto dana… Banovan je pre dva meseca mozda… Inace radi sve super… Pitanje je, posto sam se navukao na Black Ops a i ocekujem sledece nastavke, pa bih voleo da pikam sve to online… Ovaj Xbox hocu da prodam, pa da kupim npr. ne flesovan da bih cepao samo Black Ops na Live-u a na PS3 sve ostalo… Sta mi preporucujete?? Ili da uzmem opet flesovan koji nije banovan, pa ako me opet banuju sve opet isto da radim??