Pitanja i odgovori v1.0

Jedno pitanje… sad sam prvi put koristio Abgx (hvala nindzi za tut) sa Batman iso fajlom i rezultat je OK… hteo bih da proverim i GOW2 ali njega nemam u iso vec samo na DVD-u. Da li mogu da uz pomoc power iso programa napravim iso te igre pa da ga proverim ? Da li ce to onda biti merodavno ? Hvala na odgovoru

Ne moras koliko ja znam da pravis imidz, imas opciju da proveravas direktno sa DVD-ja, jeste malo sporije ali i dalje brze nego da pravis imidz. Ali davno je to bilo pa se vise ne secam kako…

Da nisam bas nesto zainteresovan za LIVE. Jedina mi je zelja da probam horde mod u GOW-u i to je sve jer sve ostalo sto se tice online-a… tu je PC, Steam i originali.

Eh, da samo znas sta si propustio. :slight_smile: Ja cu se vratiti na Live sa novom konzolom samo zbog drustva…

To pravilo važi samo za sekciju OGLASI!

Ovako,nov sam u Xbox vodama kao i na forumu pa imam par pitanja mozda su glupa,ali ko pita taj ne skita

1.Da li znate neka prodajna mesta u Beogradu da prodaju xboxove,znam za game-s ali su oni preskupi a takodje vidjao sam da moze da se nadje i za 300e ali ne u Bgu.Takodje potrebno mi je neko mesto gde se prodaje oprema,tacnije sve potrebe komponente za povezivanje xbox-a za monitor,to su vga kabl obican,i jos neki za audio da prikacim zvucnike ali ne znam kako se zovu

2.Da li postoji mogucnost da igram na xbox liveu bez membershipa (bez originala),procitao sam na forumu dosta stvari ali je dosta konfuzno za nekog ko je nov u svim ovim stvarima

To bi bilo to za sada,jos nemam konzolu ali planiram da je uzmem i ne zelim da idem glavom u zid pa da prerano kupim nesto i da se ujebem skroz
Unapred hvala,i vidimo se na xbox live :wink:

http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/170-uvod-u-xbox-360-obavezno-procitati-pre-postavljanja-bilo-koje-help-teme.html

Hvala padawan… cu da probam kad dodjem sa posla… ako je gow ok… eto i mene u hordama :slight_smile: samo javte kad ste online. Vec sam neke ljude ubacio u friends.

PS: Padawan… dobar ti je signature :slight_smile:

Ubaci i mene: aleksa94ftw pa ako hoces da igramo malo Co-Op.

e danas cu da chekiram GOW2 dvd pa idemo U LJUTI BOJ !!!

Odgovora na moje pitanje nema u uvodu tako da plz mi odg na pitanja…

1. Sto se tice kupovine xbox-a najbolje je da to uradis od nekoga ovde sa foruma kao sto sam ja od Pekise dva puta u Srbiji mislim nigde povoljnije neces proci, i za sve sto se tice dodatne opreme obrati se njima.

2.Mozes da igras bez originala s’ tim sto postoji velika verovatnoca da ce ti banovati konzolu.

Izgleda da cu morati Xbox da povezem sa WiFi, koliko kosta kod PeKise WiFi za Xbox (ako uopste ima)?

EDIT: Nista od voga, na netu su cijene i preko 50 eur, nema sanse da placam toliko za nesto sto bi konzola treba da ima ugradjeno. Izgleda jedino da busim zidove xD.

e vidis tu ima PS3 prednost, iako sam ja za xbox360 vise

^Da, cak moj NDS ima WiFi, a ne konzola od skoro 300 eur :/. Jedino mi ostaje da busim zidove jer ne vidim kako drugacije da dovedem kabal, jer ruter mora biti kod televizora u dnevnu (IPTV).

Prvi put koristim “ABGX” pritom sam potpuno nov sa xbox-om.
Da li je ovo ok?
Ako nije sta trebam da uradim da popravim?
U pitanju je Split Second Velocity

A u cemu je fora sa NHL 10?

Sa Ace Combat 6 je sve zeleno, kako bi trebalo da bude po tutorijalu.

Po meni, sve izgleda ok, auto-fix je odradio posao, sve ti je zeleno na kraju…jedino oko ovog SS-a nisam baš najsigurniji, mada meni kada se tako ispiše REŽEM!

Pa nema sta… jasno ti pise da SS sadrzi vrednost ANGLE 359 (sta god to znacilo) i u slucaju da imas stariju verziju od iXtreme-a 1.4 onda ce ti igra biti ne steltovana. Posto ti verovatno imas noviju tj. vecu od 1.4 onda nema brige.

da ne ulazimo sada u detalje, posto ta informacija i nije preterano bitna za temu, ukratko cu reci da angle ima veze sa time kako se laser odbija od povrsine diska, a to in turn zavisi od samog diska i kako je narezan. to je solidna zastita od piraterije jer ti kada narezes sam kuci disk nema sanse da bude identican kao master kopija u fabrici na osnovu koje stancuju original igre.

naravno, flashovan drajv ce procitati neki drugi ugao od ocekivanog, ali ce javiti xbox-u da je procitao ocekivani ugao - jer je flashovan :smiley:

Thx bro… uvek je dobro znati sto vise informacija.

Jel moze neko da mi pomogne vezano za dlc -ove igara,skinuo sam neke i nista nisam radio na njima,iz nekog razloga od svih njih jedino mi assassins creed radi,da li sam ostale lose skinuo ili je na ovom dlc-u nesto vec bilo odradjeno,i ako jeste sta treba da se radi.

Ljudi naime posto imam sada arcade isplati li mi se ovo uzimati, a debil prodao i headset sa starom konzolom, a i trebace mi uskoro live pretplata?

[LIST=1]

• 20 gb hard

• headset

• 3 meseca live gold
    [/LIST]

Cena: oko 4500 din

20 Gb hdd nije lose ali racunaj da ces jedva dve igre instalirati na njega, kad ga ustekas xbox ce videti 13.6 gb. nek te ne zacudi, ja imam 250GB pa mi prazan prepoznaje kao 227 gb…
ali ono 3 meseca gold je nekih 15e, slusalice 10e, i recimo da je hard onda 25e, nije to puno kad tako uzmes. ako nista drugo imaces kuciste pa kad skupis 40e kupis WD od 250Gb, preradis ga, upakujes u kuciste i evo tebi xbox360HDD od 250Gb. moj savet, go for it !!!