Pitanja i odgovori v1.0

Ma znam to druze, ali kad sracunam da 2000 moram dati za 3 meseca gold-a, i jos 1000 za headset hard disk mi dodje kao bonus.

brane odakle si? ako si iz ns-a mogu da ti ja prodam moje slusalice nikad koriscene… 800 dinara ako ti odgovara (nazalost nesaljem kurisrskom sluzbom jer mi je to smaranje)…

Hehe e jbg nije moglo da se potrefi. Iz Mladenovca sam :slight_smile: A i kada dodas 200-300 din kurirske troskove… Mislim da cu da uzmem ovaj paket.

jeli akiris jel imas predstavu koliko sada izadje taj hard od 250 gb? pa ocu da ga uzmem i da odradimo to sto smo vec jedared pricali ali neznam ni model koji da trazim znam samo da je WD ali oznakau koju da trazim to vec nemam pojma…

sve je to lepo imati hard od 20 gb ali je malo, jeste da niko neigra vise od dve tri igre ali eto uvek se zazelim neke igre pa sto bi onda svaki put ili briso nesto sa hdd-a ili igrao sa roma kada ovako natrpam igara koje bih zeleo simetricno da prelazim (malo voznje, malo fps, malo jrpg, pa malo avanture) od svega pomalo jer problem kod mene je takav da se nekada ako neku igru igram cesto da je se zasitim i postane mi dosadna i pocenm polako da gubim interesovanje za istu… oavko kada ja samo ubacim dl u rom i pokrenem sta zelim to je vec drugo ali ovo smara pomalo…

ajde nebilo ti tesko samo objavi koji model da trazim pa cu da vidim u skorije vreme da nakamarim neku lovu to da kupim pa da odradimo… unapred hvala na odgovoru

evo ovo imas u Pakomu kod futoske pijace, ja sam kupio identicni. jes da je malo skuplji, ja sam ga platio 200 din manje, isto u Pakomu kod futoske pijace. U bg-u mozes da nadjes i od 250 Gb po ceni od nekih 4300 din, ali govorka se da ce MS sad izbaciti serije od 320GB i 500GB pa kad to dodje samo mu zamenimo fajl i eto nama HDD od 320GB :slight_smile:

WD Scorpio Blue 320GB (SATA 3Gb s, 8MB cache, 5400rpm, 2.5") - Hard

A evo kako izgleda moj HDD, jes da je ninja potpisan umesto mene :smiley: ali to je moj tutorijal sa slikama koje sam ja slikao

http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/887-tutorijal-napravite-svoj-250gb-hdd-za-xbox360.html

uh majku im lopovsku pa da dodam za te pare jos malo i da kupim jos jednog samsunga od 1.5 tb… jbg konto sam tu do nekih 3000-3500 hiljade da bih mogo da se ispruzim ali 5000+ mi je malo mnogo sobzirom da nemam ni onih 3500 trenutno kod sebe…

evo sta sam ja nasao:

http://www.winwin.rs/hdd-25-inch-%E2%80%93-notebook-hdd-sata2-250gb-wd-25-wd2500bevt,-8mb-3-godine.66.html?productId=22731

http://www.winwin.rs/hdd-25-inch-%E2%80%93-notebook-hdd-sata2-160gb-wd-25-wd1600bevt,-8mb-3-godine.66.html?productId=22830

gledajuci po onom tutroijalu oba harda su podrzana… e sada samo treba skupiti lovu ako nista drugo bar za ovaj od 160 gb ako vec nebudem mogo za onaj od 250 gb…

Jbg da imas Jtagovanu konzolu pa mu das onog Samsunga od 1.5 TB, nikada vise ne bi razmisljao o tome :smiley:

Sta ces, 2.5" hard diskovi uvek su bili skupi. Da ne preterujemo ipak, 250gb je sasvim dovoljno.

ja mogu iz licnog iskustva da potvrdim padawanovo misljenje :smiley:

Pitanjce :smiley:

Naime ovi wave-ovi samo iskacu ko popizdeli, a posto najverovatnije necu kaciti box vise na net, zanima me da li jednostavno mogu da igram i ove najnovije igre poput just cause itd. Sa starim 1.6 (ili koji je vec) flesom? Ne znam da li bi moglo da ga pokrene…

e sad saznaj tacno koji je taj tvoj 1.6 ili koji vec. ako imas 1.6 onda ti je potreban aktivacioni disk, to prosvrljaj malo po forumu naci ces o cemu se radi ako nisi upoznat. Ako imas 1.61 ili 1.7(u narodu poznat kao LITE TOUCH) onda mozes da przis za sada sve igre koje su izasle. a sto se tice upcoming igara, vreme ce pokazati…

Jel vi furate originali ili pirate na netu ?Imam neku nedoumicu mada kupovina originala mi predstavlja problem posto sam u kanalu sa parama.

Izvinjavam se ako je ovo dupli post posto nisam citao prethodne postove

O neeee, nikako! Svi igramo sa poštenim gusarima, uredno skinutim sa net-a, verifikovani od strane abgx-a, pachovani, activation-disc-ovani, i SS2-ni…

Havarija to sam hteo da cujem :stuck_out_tongue:

podrav, ljudi, imam jedno pitanje: kupio sam hard disk od 250gb, dobio sam transfer kit uz njega i sve to tako da planiram da prebacim sve podatke sa starog diska od 20gb. Problem je sto mi stari disk nije tu i dobicu ga tek pocetkom jula pa me zanima sta se desava ako sad koristim novi hard za instalacije igara itd dok cekam da mi se vrati stari? da li cu moci posle da koristim transfer kit i prebacim sve podatke uz samo gubitak svega sto sam u medjuvremenu stavio na novi disk?

Posto su DL diskovi skupi a onaj ko ne moze da jtaguje konzolu ne moze bez rezanja igrica da li mozda moze .iso nekako da se podeli tako da ide na dva SL? :smiley:
Pretpostavljam da ne (googlanje nije urodilo plodom i pored nekih bledih naznaka da mozda moze).

mislis da igru podelis na dva obicna dvd-a pa da tako igras, ako si to zamisljao mozes slobodno da zaboravis na tu pomisao jer je to nemoguce… da cuvas igre je moguce tako sto kada je skines ona neki put dodje u rar fajlovima (bar meni je svaki put bila) pa je tako moguce igru razdeliti na dva obicna i tako je skladistiti a po potrebi je rezati na dual layer…

pa mislim da si sam sebi odgovorio na svoje postavljeno pitanje ali ajde da ti kazem, pa naravno da ces moci da sve sa starog harda iskopiras na novi pod uslovom gubitka podataka na tom od 250 gb sto ces sada da koristis… e sada dali mozda postoji neka sansa da sacuvas i te podatke koje sada snimis na taj hdd od 250 gb to cu ipak da prepustim da ti odgovori neko malo strucniji od mene!

@KornjacaNS: pa lepo sam objasnila na sta mislim :slight_smile: Znaci napraviti da kao sto neke igre koje inace dolaze na dva (dl) diska traze drugi za vreme instalacije da se tako 1dl podeli na dva obicna. Verovano moze ali pretpostavljam da ukljucuje neko programiranje i sl sto u praksi cini proces nemogucim za laike :slight_smile:

To programeri koji su napravili igru nameste. Znaci, oni sto znaju sve o igri - gde je koji fajl, kako sta treba da funkcionise i gde da se nalazi - to samo oni mogu da urade a da funkcionise.