Valjda je 150 dinara i obaveznih početnih 1000 dinara.
EEEEE sta se to desava sa JDownloader-om ??? Nece sam da ubaci one sifre … ( capcha recognition ) ??? A imam instaliranu i javu , sve je novo updatovano ? heelp ?
I ja imam problema sa JDownloaderom i sa Bitsoupom.
Ne znam šta se dešava - zvao sam SBB, oni kažu da mi je signal idealan…
Pa to sa captcha se cesto menja. Morate da sacekate update za JD.
Skidajte sa torrenta i budite mirni.Jedno vreme sam se i ja zlopatio sa tim cudima,ali mnogo lakse(i u vecini slucajeva brze) je skidanje sa nekog privatnog trackera.
@Ivrit
U pravu si, ipak mi je večeras proradila captcha na igri Gray Matter koju skidam sa Xbox360 iso.
@Djakza
Koristim Mi torent, a linkove sam ubacivao sa Bitsoupa (najbolji je), ali mi Bitsoup više ne dozvoljava pristup, kada probam da uđem izbaci mi poruku “403 Forbidden Unauthorized IP address.”.
Koji su dobri privatni trackeri?
Znate sta je fora sa Jdownloaderom … Kad kopirate link i kada je u linkgraberu . Ne kliknes continue with all, nego continue with selected packages… Barem tako mi ne trazi capch ! Da li je to tako samo sa linkovima koje skidas sa megauploada ! ne znam? ali deluje
to je tako samo sa MU ni sa jednim hostom vise bilo ti isao continue all ili rucno dodavao
Jel moze neko da mi objasni malo vise oko tog chipovanja?? I da li ima neko u Kraljevu ko to radi??
Hvala unapred…
Dragi Urose,
Na forumu ima bar jedno 1000 postova o toj temi. Ne znam stvarno kako nisi naisao i vidjeo citavu raspravu oko toga. Elem, nije cip neko mjenjanje firmware-a od DVD drive-a (da bi mogao citati pirate) tj nista ne radis konzoli nego samo dvd drive-u.
Procitaj malo ovo :
http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/170-uvod-u-xbox-360-obavezno-procitati-pre-postavljanja-bilo-koje-help-teme.html
skinuo sam novu verziju ABGX360 1.0.5, dali ga treba podestiti kao što je Ninja uradio ili ima nekih promena.
nema promena samo podesi kao i pre sto si podesavao, imas tutorijal ovde na forumu, i dlje vazi isti…
A jel prolazi Visa Virtuon iz Raiffeisen banke?
sto se tice misterije oko kartica da vam razresim odmah, najbitnije od svega je da kartica, Visa recimo, bude KREDITNA a ne DEBITNA ili iskljucivo za online shoping (takve valjda ima samo Reiff ili Intesa), procice vam svaka KREDITNA ako imate nebitno od koje banke, uglavnom su to one koje povlace za sobom onaj dozvoljeni minus u visini od 3 plate, raspitajte se u banci samo kakava je kartica, one koje svi dobijaju su u 99% slucajeva DEBITNE, a ovu KREDITNU morate naknadno da trazite…
kako da posaljem e mail za [email protected] radi kupovine poena ,pokušao sam preko gmaila dodavši www. i neuspevam…
otvoriš svoje mail-ove potražiš gde ti je stavka nove poruke i otvoriš ,kad si otvorio kad šalješ poruku moraš navesti kome šalješ upišeš [email protected] (netreba www) zatim upišeš nešto kao naslov mail-a npr.microsoft points i posle toga im napišeš ono što želiš da poručiš !!![/IMG]
Pa Visa Virtuon je debitna kartica namenjena iskljucivo placanju preko interneta. Jos uvek se ne bi usudio da ostavljam podatke o kreditnoj kartici na internetu. Pitam za Virtuonku zato sto ne znam da ne prolazi bas svuda, ja za sad nisam imao problema ali znam iz iskustava drugih ljudi da su im nije bila prihvacena na svakom sajtu. Mislio sam da neko da li shopto prihvata ovu karticu.
da ali debitne ne prolaze iz prostog razloga, jer kod njih je vlasnik kartice fizicko lice, znaci svo pokrice i odgovornost za transakciju snosi vlasnik kartice tj ti ili ja posto je ona vezana za licni tekuci racun, dok je kod kreditne obrnuta stvar, vlasnik tekuceg racuna je sama banka a ti si samo korisnik kartice i na netu kad kupujes oni provere i vide da se vodi na banku, transakcija prolazi odmah, ja imam tu kreditnu, gde god da sam narucivao prolazi, vise puta iz USA, UK i Nemacke, ako nema nase zemlje na spisku stavim Sloveniju a pod provincija stavim Srbija i stize normalno bez problema…
Potpuno razumem zasto kreditne kartice prolaze ali mislim da to ne moze biti razlog zasto debitne ne prolaze. Cak sta vise svako ce ti kao savet reci da je bolje da kartica kojom placas nesto preko interneta bude debitna da se ne bi mogla zloupotrebiti. U svakom slucaju ja sam na Free delivery worldwide on all books from narucivao knjige vise puta, mislim desetak puta, placao Visa Virtuon karticom i transakcije su prolazile bez problema. Isto tako sam sa tom karticom i placao seedbox, uplacivao na moneybookers i jos neke sitnice i nikad nisam imao problema.
Da ne bih napravio dupli post u onooj temi,pomozite: http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/1556-tutorial-kako-ubaciti-xbla-igre-na-usb-2.html