S obzirom da radim u banci mislim da sam kompetentan da dam neke smernice oko placanja preko neta. Prvo, kod mene u banci /Alpha bank/ za svaku karticu bilo ona debitna ili kreditna mozes da odredis dnevni limit za placanje preko interneta, pa tako stavis da ti je dnevni limit za internet transakcije 20-30 eur, a za ostale transakcije /kupovina robe i podizanje na bankomatu/ stavis onaj limit koji tebi odgovara. Napominjem da je ovo samo kod mene u banci, u ostalim bankama mislim da se ne mogu odredjivati limiti posebno za svaku vrstu transakcija. Ispravite me ako gresim.
Ljudi treba mi brzinski pametan odgovor!
Elem, ocu da spojim konzolu na PC monitor al to nije sve! Povezujem preko HDMI kabla i imam samo sliku jer monitor nema zvucnika. Pored HDMI-a koristim COMPACT kabal (onaj sto se dobije s xbox-om) i iz njega izvlacim zvuk (crveni i bjeli cinc)
Pitanje : da li ovo sve utice na rad konloze i da li se smije to raditi? s obzirom da se koriste umjesto jednog dva izlaza istovremeno
moze bez problema ja koristim tako
uf ne cekaj ti koristis COMPONENT kabal a ja koristim za zvuk posebni kablic, samo za zvuk ima dva zenska cinca i opticki na njemu, ali misim da moze i sa ovim obicnim da se izvlaci samo zvuk, mislim da moras samo da namestis na konzoli da ti je izlaz HD a ne SD, bolje na ovo neka odgovori neko ko koristi bas ova dva kabla, posto ja eto zvuk izvlacim drugim putem…
Nadam se da ima jos neko da to koristi. Nemam onaj Xbox Audio Adapter pa sam skontao ovako da to uradim e sad se samo bojim da ne napravim neki problem s obzirom da bi koristioo oba izlaza
ma moze samo vidi malo na netu kako tj “guglaj”, cini mi se cak da je bilo nesto i ovde, ima neka fora sa setovanjem video izlaza, u svakom slucaju znam da radi normalno…
moze li neko da mi posalje preko pm linkove za need for speed hot pursuit PAL region ali linkove koji sigurno rade, hvala unapred
Imam cudan problem.Hocu da se registrujem na forzamotosport.net forum,ali nikako da se setim e-maila i sifre od Lajv akaunta.Na xbox-u mi je namesteno da se automatski uloguje,tako da sam vremenom zaboravio koji sam e-mail koristio,a ni sifre se ne secam.Jel mogu da pogledam to nekako na xbox-u,da promenim?Imam dva e-maila tako da je sigurno jedan od njih.
Ides Profile, Edit Profile i mislim da tu ima Windows Live ID.
Ne,nema nigde Windows ID-a.
Idi u account managment i tu imaš Windows Live ID, password, itd.
Za to treba da se konektujem na Lajv(sto trenutno ne mogu),no nema veze,hvala na informaciji
Posto sam zaista nov na forumu,nadam se da mi nece biti zamreneo u ovoj poruci ili da necu odmah biti banovan…
Mene zanima tutorial kako ubaciti patch za pes 2011 za xbox?
Nasao sam patch( Pes 2011 Ultra-di International Of v.0.1 by wali ) i skinuo ga,zatim skinuo program Usb Xtaf v32 ali NIKAKO nece da mi otvori tu aplikaciju komp,evo kakvu mi gresku javlja…
http://img403.imageshack.us/img403/4678/evoslike.jpg
Zanima me da li postoji neki drugi nacin i laksi za ubacivanje tog patcha i kako to ide,da li neko zna i da li bio voljan da pomogne,unapred hvala i izvinjenje ako nesto nije bilo u redu prilikom postavljanja ovog pitanja…
fali ti jedan .dll fajl koji treba za USB xtaf da bi radio
probaj ovaj
http://rapidshare.com/files/420510091/USB_Xtaf_Explorer.rar
ovaj ce ti raditi sigurno
Neces imati nikakvih problema, samo suri.
Sredio sam problem,hvala na pomoci ali bk\ilo je potrebno samo instalirati noviju verziju NET frimework
Inace,sad ono drugo i teze,kako taj patch ubaciti i prebaciti na vec postojeci iso na hdd-u ili kako vec na drugi nacin jer ovo nisam nikada radio a smara me vise izranje sa Nort London,FC London i mnogim drugim ekipama…
Ako neko zna neki prostiji nacin kako se to radi neka mi se javi ovde ili na PM…
E ovako,opet ja…
[PES 2011 X360] Option Files Transfer guide for xbox with a usb pen by Dragonskin - My Soccer Patch
Odavde sam pratio uputstvo kako da prebacim fajlove odnosno taj patch ili kako vec…uradio sam sve kako pise,nigde gresku nije prijavilo…i onda kada sam pokrenuo igru(prethodno kopirao kako je trazilo i gde je trazilo)trebalo je da izaberem skladiste i kada sam klinkuo i na HDD xbox-a i na USB posle isti problem,ovo mi pise…
**EDIT DATA
Unable to load because data is from different version.Download new contents to update data.**
Zna li neko sta mu to dodje,sta znaci i sta ja to da downloadujem,ako neko zna i ima link neka mi pomogne i okaci ovde…
Hvala puno…
Jel moze neko samo da mi kazi da li mi treba neki update necega i cega i gde da ga skinem mozda mi je to problem jer iznad sam napisao kakvu mi gresku javlja.Koji to new contents da nabavim da update-ujem data?ZNa li bilo ko sta i kako da uradim?Hvala
-
Da li ima nacin da se igra prebaci na interni HDD a da nije preko DVD-a ? Posto kontam da nema to znaci da za svaku igru moram da kupim prazan dl DVD, koliko oni sada kostaju ?
-
Da li moze 720p h264 sadrzaj da pusta, a da nije potrebna neka totalna konverzija koja ce da bude 12j+ za jedan film ?
2a. Ako moze sa cega cita fajlove dvd/usb ?
2b. Da li ima podrske za titlove.
2c. Jer moze PC koji pusta 720p (neki sempron 3000+ je u pitanju) da streamuje 720p ka x360 sa titlovima bez stucanja ?
-
Da li se sme koristiti silver Live na flash-ovanoj konzoli za skidanje demoa, trailera i ostalog bez bojazni od bana ?
-
Sta je isplatljivije uzeti sada x360 ili ps3 znaci obe platforme imaju svoje igre koje vrede odigrati, tu nema sta da se raspravlja, cisto pitam sa ekonomske strane cini mi se da je x360 jos uvek jeftiniji, a i piraterija se jos uvek cini pouzdanijom na x360 posto koliko ja razumem na ps3 vec ima igara koje nemogu da se piraterizuju, jedina prednost ps3 mi se cini multimedija.
Predlozio bih ti da procitas neku sticky temu pre pitanja ovako osnovnih pitanja, tamo ima vise informacija, ali, verovatno ni ne znas sta je sticky, zar ne?
- Ne, mora DVD.
- Pokusaj, nista te ne kosta.
2a. Sa oba.
2b. Valjda, nisam siguran.
2c. Zavisi koji imas LAN port, ako je brz i bez ostecenja onda bi moglo pomocu Media Center na Xboxu. - Kada izadjes na Live, izlazes se riziku za ban. MA STA RADIO - NIKO NIJE SIGURAN - ovo, ne mogu dovoljno naglasiti.
- Pitas sve ovo za X360, i pitas sta da uzmes, PS3 ili Xbox 360? Hmmm…
Kod mene je u korist xboxa360 presudila cena i jednostavnija piraterija, i ako mislim da PS3 ima slightly bolje ekskluzive (ako izuzmemo par xbla hitova koje i dalje nemam pojma kako da odigram, hehe). Još jedna prednost xboxa koju ljudi često ne skontaju je to da multiplatformske igre u nekim slučajevima ispadnu lošije na PS3.
Sta bi se desilo ako bi od nekog dobio acc za live,SAMO da bi update uradio i nista vise?
Da li bi on bio banovan ili ne?I da li postoji neka osoba koja bi bila spremna da to uradi.mislim da “pozajmi” na tih 1h vremena acc…?
Znam da ce svi pomisliti kako je bzvze pitanje ali mi se ne daju pare za live jer nikada nisam igrao niti imam zelju jer me to ne privlaci, i sto je najbitnije NEMAM VREMENA za tu vrstu igranja.
To samo pokusavam da uradim sve sto mogu i sve sto sam procitao i da pokusam da ubacim konacno patch za pes 2011,na kojem se nalazi Partizan…