Da li ce raditi zvucnici od laptopa ako ih ubacim u xbox(usb)? Nesto ne verujem…
pa probaj i uveri se…mada nece 99%
Imam problem sa ABGX za Mac. Podesim sve fino i pritisnem “Launch” ali mi ispadne error u Terminalu: dyld: unknown required load command 0x80000022
Trace/BPT trap
Zna li neko sta moze ovo da bude?
EDIT: Popravio, SeaCrest sa ABGX mi poslao neku modifikovanu verziju :).
Ne mogu, nemam ih, nego sam mislio da kupim
Posto evidentno postoji problem oko pokretanja novijih igara, Fable 3 ili AC Brotherhood, a ceka se LT+, da li ko zna hoce li morati ponovo da se flesuje sa tim LT+ ili ce to ici preko USB-a kao neki update ili nesto tako?
LT+ je nov FW i uvek ce se morati flesovati, nikako nece moci preko USB. Da moze, svi koji flesuju bi ostali bez posla.
Po sto sam u zurbi a puno informacija sa svih strana (:. Ako mi neko moze pomoci, znaci trebao bi mi xbox 360, ne treba mi za online igranje samo ovako sa rajom ponekad da raspalimo. Parola sto bolje proci, a sto manje platiti . Kako externi disk funkcionise na xboxu, da li se mogu igrati igre. Na sta treba obraditi paznju, sta se ne smije raditi Znam da mogu sve odgovore naci na forumu, ali vjerujem da mi neko ko ima iskustva brze to moze odgovoriti
Hvalaa ( :
Ne znam da li si primetio,ali evo teme u kojoj pise opsirno o xbox-u,u tutorials podforumu imas opsirnije o nekim stvarima,mozes valjda da izdvojis 30min da procitas to,a onda ako ti nesto nije jasno pitaj,nisu ljudi dzaba pravili sve te teme.
jesi resio problem pokretanja igara?
Nista nije pomoglo,Predrag kaze da ce jedino LT+ pomoci,nazalost.Sad jedino demo-e koje sam skidao dok sam imao gold mogu da igram…
jedno pitanje imam naime, desilo mi se prvi put u zivotu pa neznam sta je. konzola mi je bila upaljena padala lagana kišica, i onda odjednom tresnuo grom negde i struja nestala na sekundu pa opet dosla, moj jasper je pokazao 3 crvena svetla kao da je dobio rrod,da kucnem u drvo ne bas isto, naime dve gornje lampice i jedna donja levo, gledano horizontalno,zamalo da me šlog strefi pre mesec dana sam ga kupio,i šta se dešava - isključim ja iz struje pa opet ga upalim, on radi normalno i upalio se bez da pritisnem išta na njemu ili joypad -u . sta je u pitanju da li bi mogo da imam nekih problema?
Ako sada radi, ne moras da brines, pokazao je tri crvena jer je doslo do promene u naponu. To mi se redovno desavalo kad god bi neko zakacio produzni, sve dok nisam kupio kvalitetniji.
da sada radi i nema problema
Pozdrav svima!
Planirao sam jos odavno da uzmem Xbox360 ali nakon sto sam video kako je tesko naci xbox live kartice a i igre su vrlo slabo zastupljene, odlucio sam se da uzmem ps 3.
Samo sto nisam bio uzeo ps 3 kad naletim na ovaj sajt i vidim ima i xbox live kartice a i jako puno xbox fanova na balkanu sto me je nateralo da se predomislim i uzmem ja ipak xbox 360.
E sad imam par pitanja:
- Moze li da se poveze Xbox360 na internet preko Telekom ADSLa uz pomoc Ethernet kabla (kao sto se poveze PC)?
- Ako hocu da igram igre na netu da li moraju da budu nove (da li igre traze neku sifru koja se dobija uz disk da bi mogla da se igra na internetu ili mi treba samo disk tako da mogu i sa polovnim igrama da igram na netu)?
- Posto su igre u Srbiji nenormalno skupe, mogu li da se kupe full verzije na Xbox Liveu i da se skinu na HDD?
- Ima li neko iskustva sa narucivanjem Xbox360 igara sa UK Amazona, tacnije da li je ogromna postarina/carina ili sta vec posto sam cuo da izadje 3x veca cena nego sto jeste (nisam potvrdio)?
- Cuo sam da postoji mogucnost da budes banovan sa Xbox Livea cak iako igras isklucivo originale samo i nije flashovana konzola, da li je to tacno?
- Kakav je ovaj novi Xbox Slim da li je RROD i dalje veliki problem?
Hvala Unapred na odgovorima!
Odgovoricu na ona pitanja na koje sigurno znam odgovor:
- Vecina piratskih igara moze da se igra online(naravno uz Gold acc),dok neke kao npr. FIFA11(za druge i ne znam ustvari) zahtevaju online code,koji se dobija uz original ali moze da se iskoristi samo jednom.
3.Full verzije mogu da se skinu,ali ne “velikih” igara,vec takoznave XBLA igre.
4.Cena sigurno ne izlazi 3 puta veca,porucio sam jednu igru preko ShopTo-a i kada se sve sabere dodje dosta jeftinije nego kupovina kod nas.
5.Postoji mogucnost,ali je jednaka mogucnosti da te 5 minuta od citanja ovoga pogodi meteor.
6.RROD je posle izlaska Jaspera veoma smanjen,dok je kod Slima gotvo nemoguce da se desi jer se konzola automatski gasi pre toga(navodno),a i hladjenje je dosta bolje kod S verzije.Slim ima svojih prednosti,jedina mana je sto jos nije izasao LT+(izlazi za nekoliko nedelja),znaci ima ugradjen Wi-Fi,po meni lepse dizajniran,bolje hladjenje,dosta je tisi od “obicnog”.
Toliko od mene,pitaj ako nesto nije jasno
- Neplaniram da igram pirate ikada samo originale i necu kupiti flashovanu konzolu…
Kad sam rekao polovne mislio sam polovne originale ako naletim na polovan Halo 3 na primer (original naravno) za male pare kupio bih ga da pikam na netu. - E jbg…
- Koliko bi me onda izasla da kazemo igra koja kosta 30 evra, i za koliko stize u proseku (odakle si ti uzgred)?
- Sta je LT+
LT+ je novi firmvare za flesovanje,nema ni veze posto te to ne zanima.Iz Krusevca sam,igra je stigla za 4 radna dana ako se ne varam,a kostala je ~5 evra skuplje zbog carine.Tako da,npr. kod nas AC:B kosta 7000 din,sto je oko 65 evra,dok na ShopTo kosta 40.50 evra.Dosta je jeftinije,samo treba imati kreditnu karticu.99% polovnih originala ces moci da igras online.
Odlicno, imam Banka Intesa Visu tako da sam spreman, sad samo da docekam platu i idem u soping
E da el to stize na kucnu adresu ili ide u postu pa se odatle digne?
Hm, kartica od inteze ne prolazi na shoptou, tako da ako hoćeš da preko njih kupuješ, moraš da izvadiš visa karticu iz erste banke.
Vadjenje je dzabe?