Pitanja i odgovori v1.0

jel moze neko da mi u poruci posalje neki sajt gde mogu da skinem demoe za neke igre, jer live nemam zbog dasha :slight_smile:

Imas ovde, ali moras biti registrovan na forumu:
Xbox360 Demos - XBOX360 ISO

Ee ja svaki drugi dan pitam nesto xD , ali jbg mnogo mi je krivo sto nemam taj gold sada. Ja bi ga kupio istog trenutka ali me muci taj banwave. A sada i ovo novo . zbunjen sam totalno sta se sve desava sada. Ako updatujem dashboard da li cu muci da igram piratske igrice? I kad ce taj banwave! :). Pozdrav.

Update ne utice na FW! Cak suprotno, uopste ne skenira na LT i LT 1.1, jer su, po opet, recima c4eve nedetektovani, zato je i ubacen ozloglasen AP 2.5.
Da skratim odgovor, DA, mocices da igras piratske igre…
A za banwave, niko ne zna, mada se ocekuje da ce uskoro.

Imam jedno pitanje dali na xbox 360 Elite moze da se ubaci npr igra na Flash pa ukljucis u njega pa na HDD i kako ako moze?

Jedino ako imaš JTAG možeš na fleš ili ex HDD da stavljaš cele igre.

Nemam :frowning: Dali moze nekako da se ubaci Jtag?I onda samo ubacim igru na flash sa Pc i ukljucim na xbox i stavim na HDD?

Proveri koji ti je dash prvo.
Ako je 2.0.8955 ili sve iznad njega ne možeš JTAG, a ako je ispod 2.0.8955 onda može.

Mozes da instaliras igru na fles, ali to ti je kao da si je instalirao na HDD. Jos ce da ti trazi disk!
I sve ono sto je pWneR rekao, bez JTAG-a je nemoguce!

Ovde sam nikola, nemoj da dovodiš ljude u zabunu :smiley:
Elem, ako ne znaš kako da vidiš koji imaš dash, samo odeš u System Settings, pa Console Settings, pa System Info i tu prvi vrhu imaš broj dasha.

Ne ulazis u System Info vec ti sa desne strane pise koja je verzija Dasha.
@nikola: you just got pwned!

Nisam ni rekao da ulaziš u System Info :smiley:
Javi koji ti je dash.

Kad vec spomenuste JTAG, kako ce takve konzole da se ponasaju prilikom flaga i wave-a? Da li isto kao obicne ili su zasticene?

a sto se tice Jaspera, cak iako imas stariji dash od 2.0.8955, konzola mora da bude napravljena pre juna 2009.godine. Jasperi posle juna 2009.godine sa starim dashboardom, takodje ne mogu da se JTAG-uju, zato sto im je promenjen Bootloader

abgx360

Izasla nova verzija ABGX360 1.0.3. Pitanje : da li sad s njim skenirat igrice ili ostat na 1.0.2 + onaj Aeth mod?

Ovaj ABGX ce imati vecu podrsku od Aeth moda. Mislim da vredi preci na njega, svakako. Ali ipak, program je besplatan, sto ga ne isprobas i vidis sam?

GUI je potpuno isti kao i kod 1.0.2. tako da je u potpunosti isti samo sto sad (bar mislim da je tako) ne treba onaj Aeth mod vec ovaj 1.0.3 obuhvata sve Waves

Pitao sam ako je vec ko radio s 1.0.3 i da cujem komentare da li je bolji od predhodnog

Zna li neko moze li da se obrise profil na konzoli?
Naime davao sa box drugaru i napravio je profile za njega i brata i jos neki tamo,i smorio me,ja ne mogu da pronadjem u opcijama pa reko da pitam nekog iskusnijeg,jel imam box manje od nedelju dana

System Settings/Memory, tamo udjes ili u Hard drive ili Memory Unit, zavisi sta imas pa ces videti, prvo ti je Games, drugo ti je Profiles, udjes u Profiles i obrises sve sto ti ne treba…

Uspeo sam
Hvala!