Pitanja i odgovori v1.0

Ovo bi trebalo da ti bude od koristi :slight_smile:

Postoji li mogucnost kopiranja diskova tj.kloniranja za igre koje su vec narezane na DVD + RDL?

Unapred hvala

U Neru ideš samo Copy DVD.

Nikako ne mogu da nadjem na forumu neki tutorial ili temu da li je moguce patchovati wave 4,5,6 na 3 i igrati sa starim flesh-om posto mi Activation nesto ne radi a i on je za wave 4 samo…?

U principu jeste samo za Wave 4, ali to je poslednji ‘‘pravi’’ Wave koji je izašao, znači activation.iso pušta sve waveove.
A za tutorijal, x360iso ne radi, tako da ne znam koliko je pouzdano ovo, ili koliko novo, ali:
[RS.com] Xbox 360 Waves Patcher v.1.2.2 + Instructions - Top Forum - Rapidshare, Megaupload, Hotfile Downloads and more

Hvala,posluzice valjda ovo…probao sam sa nekim programom ppf-o-matic3 ali posle patchovanja kada ga gurnem u abgx360 nece ni da ga procita izbaci eror neki odma :S

Jedno pitanje sto me dugo muci. Pre svega planiram da uzmem ovu 3months karticu breko xbr shop-a. Samo , plasim se da cim uzmem karticu , ono bukvalno 10 dana posle nebanuju. Kako dolazi do bana uopste. Ti igras igircu , oni te odvale da imas pirata i ban. Jel moze nekako da se “zamaskira” xd. ja bi eventualno igrao mozda 6-7 igrica kao CoD i battlefield na Live-u.

Ne moze nikako da se ‘‘zamaskira’’ ako dodje do banwave-a. Oni provale da imas modovanu (flesovanu) konzolu,prvo te flaguju (oznace) i onda kad krene talas banuju te,a ako nisi na LIVE-u za vreme talasa,a flagovan si,prvi put kada se budes konektovao ban…:frowning: Bolje ti je sad da sacekas da vidis sta ce biti sa celim tim banwave-om,pa onda da odlucujes :wink:

Ok. A kad ce biti banwave :). Imam onu uplatnicu od xbr shopa , ja cu da uzmem kod pa cu da upotrebim kad prodje sve to. Ako znas kada ce doci to sledeceg reci , i hvala :slight_smile:

to niko ne zna, a posto nemamo nikog na forumu ko radi u MS-u (za sada;) ), niko ti ne moze dati tacan odgovor. ali postoje razne spekulacije, i najvise njih se poziva na to da ce biti sa pojavom Kinect-a i dashboarda za isti. tj za 4 dana, sto je po meni cista glupost ali da ne zalazim u to, vec sam obrazlozio jednom. Moja preporuka ako si vec uzeo, sacekaj malo. ako banhammer pocne da lupa po usima, ceo net ce da bruji o tome, tako da ces znati na vreme.

Hmm banhammer, zanimljiva titula, ima to da stavim ispod avatara :smiley: :smiley:

Nece da mi instalira na win 7,a posto ne znam francuski ne znam ni u cemu je problem :slight_smile:

mogu ti prevesti grubo i ako neznam na sta se odnosi :strele za otvaranje fajla
C:/User/Niga/AppData/Local/…itd
instalacija je napuštena (prekinuta)
Možda sam Ti pomogao !!!

Pozdrav svima, naleteo sam na nesto sto se zove ixtreme 1.7 pa me zanima sta je to i da li mi se isplati da instaliram ili ubacim ili kako vec posto mi je konzola flashovana sa Lite Touch 1.1 ( uzeo od Pekise)?

ixtreme 1.7 = LT 1.1

iXtreme 1.7 = LT ili LT 1.1

LT nije isto sto i LT 1.1! LT ima onaj problem kad ti ponekad ispise Mixed media disc,LT 1.1 to nema…

Znam! Kažem samo da LT i LT 1.1 neki zovu 1.7, tako da im je to kod newbija zajedničko ime, a daleko od toga da su slični.

Zanima me da li ako imas lt1.1 i kad te banuju da li ti zakljucaku hard i koliko puta godisnje se dessava taj banwave.

Cekaj, to mixed media disc se i meni pojavilo par puta, a imam LT 1.1…

Nista ti ne zakljucavaju samo te banuju tj. neces moci vise na LIVE sa tom konzolom,banwave je obicno jedanput godisnje ali to niko sa sigurnoscu ne moze da ti kaze.