ma Pioneer DVR 116D,vec sam pitao u vezi njega kazu da im reze super,i da koriste isto maxell,isto ImgBurn sa podesavanjima,ali meni je 70% Cd-ova puklo…pa hocu da se raspitam za ovaj program Cookies Game Burner pre nesto sto probam da rezem,ali sta mogu da izgubim kad mi vec mnogo puca rezanje
E prle hvala, pomoglo je. Nego skinuo sam ovaj MMA EA Sports i kad sam ga provukao kroz AGBX kaze da moram da imam Hitachi, a imam Samsung, e sad jel to neka fora ili je to stvarno tako da ne mogu bas svi citaci sve igre da citaju?
Ne ne, pogrešno si razumeo. Radiće na 1.51 FW koji je samo na Hitachi. Za 1.6 ili 1.61 na bilo kom drugom čitaču i dalje radi.
Da li mogu da se konektujem na live bez kartice samo da proverim da li mi je konzola banovana…?
Naravno. Ako nemaš Gold, onda si Silver. Bilo kako bilo, u oba slučaja se konektuješ i izlaziš na Live.
Ako ti je ipak prvi put, dobijaš mesec dana besplatnog Golda.
Ma nije nova konzola,fleshovana je pa da vidim da li je popila ban samo
Moze li da se dobije ban samo ako se konektujem na kratko bez igranja igrica,i hoce li mi nesto pisati kada se konektujem ?
Nećeš dobiti ban. Ban dobijaju redovni igrači Livea.
Bolje nemoj da se konektujes dok ne prodje banwave… Nije banovana za sad.
Sad ako se konektujes, velike su sanse da te FLag-uju sto prethodi ban-u… Bolje eskiviraj,ako mozes…
Ma i to sto kazes i onako mi nije hitno nego samo sam hteo da proverim…
I jos nesto sam hteo da pitam vezano za live,da li mi treba gold kartica da bih skidao one game awards za lika,posto mi pise otkljucava se igranjem igara,samo kojih,ja igram offline pa nemam nista
Ako ti je puklo 70% diskova sigurno nije u pitanju los medij vec dotrajali rezac(ja nemam nekodobro misljenje o Pioneer rezacima posle 105)ili los sistem.Nema veze ukom programu rezes,ja duale rezem u Nero,Clone CD,ImageBurn,…i nijedan mi nije “zvakao” diskove.Probaj da sa tvojim rezacem narezes nesto na drugom kompjuteru pa ako je ok onda reinstaliraj Windows.Ako posle svega i dalje imas problem onda ti je jeftinije da kupujes narezane diskove.
PS
Moguce da je u pitanju i firmware,pa probaj i njega da update-ujes,mada sumnjam jer da je to upitanju rezac ti ne bi video dvd medij.
Otvori ImgBurn - Tools - Drive - Check for Firmware Update
Update-uj firmware na rezacu. Mozda to pomogne… Vjerujem da ti je na fabricki firmware i da nisi nikad update-ovao
Hvala na pomoci…juce sma rezao pes 11 i opet mi je puk’o cd…poludecu vise x.x
Probaj s tim update-om. Bice mi drago ako ti pomogne. Ipak je PES u pitanju
Meni rezaci crkavaju u roku od 2godine OBAVEZNO. I evo,ovaj,ako crkne, bice mi 4 put da vratim za garanciju rezac
edit: zaboravio sam da se firma u kojoj sam uzeo,ugasila… A mogu i da mislim zasto?
Kad su samo vracali za garanciju…
Da li na Samsung-u radi Active.iso? Posto sam konacno utvrdio koji mi je citac,posto imam stari flesh i dalje ne mogu da igram Pes 11 koji sam napokon narezao !
Mislim da to nema veze do proizvodjaca DVD Rom-a, nego do firmware verzije… :rolleyes:
A da li na svim vrstama flesh-a,cak i onom prvom radi Active ako se dobro nareze?
Meni na Filipsovom Lite-on-u ne radi… Mada probaj da narezes i vidis! Pazi samo da u Imgburn-u izbrises layerbreak!
Ma vec sam narezao dobro cd…znaci nema mi druge nego da platim flash ili da prodam xbox,javite se na pm ako neko hoce haha
Nigre ne mogu da nadjem na forumu,a trazio sam i po konzoli,jel mogu nekako da obrisem profil?Imam dva sacuvana profila,ali prvi koji sam napravio ne koristim(bezveze ime,a i ima dosta manje poena ),ali kad god ukljucim konzolu on se automatski uloguje u taj prvi,pa svaki put moram da se ulogujem u drugi.Trebalo bi da moze,ali ja nigde ne mogu da pronadjem tu opciju.