zašto???
Vidiš da se zavitlavaju sa tobom.
Ako radi super, ne moraš da se tripuješ, uživaj malo u životu
Imam jedan problem a to je PC,iskreno receno svake dve godine mora da se menja skoro sve u njemu.Dok kod konzola stvar je malo drugacija,ja sam ljubitelj SPS1,2 ali razmisljam da kupim konzolu novu SPS3 je jako skup i malo komplikovan sto se igrica tice.Pa me zanima kako stoje stvari sa Xboksom i naravno sa igricama kod nas?
Neću da budem neprijatan, ali sve imaš na forumu.
Pročitaj prvo uvod, a onda ostale teme koje te zanimaju.
Pa gle, sto se igara tice, uglavnom su igre na obe platforme, tj. ima ih i na eks boksu i na soniju. Obe konzole imaju nekoliko ekskluziva koje izlaze samo za njih, a xbox, nisam siguran da li i sony 3 ima neke igrice koje izlaze i za eks boks i za PC. Pogledaj po netu, sto se toga tice.
Sto se cena tice, arcade verzija bez hard diska ti je oko 200-tinjak evra, a elite negde skuplji, oko 250. E sad imas i slim verziju koja JOS ne cita pirate, ali uskoro ce, nadamo se. Ona ti je preko 300, zavisi gde uzimas.
Ako hoces da kupujes original igrice tu ti je games shop i ostale radnjee po Srbiji.
300e to mozda samo kod nas…kada sam bio u Austriji pre 2 meseca bas sam gledao po radnjama,190-200e,1 dzojstik,250gb HDD,slusalice,kablovi…a mozda je to bilo trenutno na akciji…
Kod člana PekiSa (iliti Official XBR Shop) je 289.99 evra.
cek malo!?
jel to kod PekiSa novi slim po toj ceni? ako jeste onda je to extra povoljno. jos jedno pitanje, hoce ta cena biti i kada bude u mogudcnosti da se flesuje dvdrom ili se moze ocekivati neko povecanje cene.
Ovako je kod njega u temi:
[SIZE=5][SIZE=4]XBOX 360 SLIM 250 gb - 285 eura !!![/SIZE]
[/SIZE]__[SIZE=5][SIZE=4]XBOX 360 SLIM 250 gb Halo Reach Bundle ![/SIZE][/SIZE]
Ljudi kada sam skuinuo disc Forza Motorsport, videh da se u njemu nalazi samo onaj ISO fajl od 7 i nesto GB dok DVD fajla nema, e sad da li ce ukoliko narezem bez tog DVD fajla igra raditi, i ako ne da li ima nacin da ja napravim taj DVD fajl?
Provuci taj iso kroz abgx i sam će ti se .dvd fajl napraviti.
Hvala, uspelo je.
E ljudi da li ste culi ili neko koristi program Cookies Game Burner za rezanje xbox igrica? Program je napravljen samo za wii i xbox 360 rezanje tako da nema podesavanja,samo se ubaci i reze i kazu da svaki put uspe…ja licno nisam testirao,pa ako neko zna nesto o tome ili je probavao neka odgovori…hvala :))
Nisam ga nikad koristio ni ja.
Koristi imgburn, namesti layerbreak i brzinu na 2.4x i reži.
Ma koristim ga,nego mi stalno puca rezanje…
Ako si sve lepo podesio onda ti ne puca zbog programa. Ili zbog Cd-a ili zbog rezaca. Meni, pu-pu hvala bogu nijednom do sada nije lose narezao.
Ma sve mi je lepo podeseno imam pioneer rezac i koristim maxell cdove…probacu ovaj program pa javim kada testiram
Koji pioneer rezač imaš ?
Kako da vidim koji mi je citac na konzoli, recimo Hitachi ili neki drugi? Uzeo sam od Pekise pa ako neko zna koji su citaci na njegovim konzolama.
Imas vec negde odgovor,ali dobro…