Ako imaš 1.6 FW, onda možeš bez brige koristiti activate.iso i bez ponovnog flešovanja koristiti igre.
Čim čujem XEX znam da je fora sa JTAG-om. On nema nikakve veze sa FW-om.
Jel moze neko da mi kaze gde imaju u Beogradu da se kupe Dual Layer CD?
Da si samo malo bolje pogledao F.A.Q sekciju naišao bi na ovo http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/392-jeftini-dl-diskovi.html
E meni juce dok sam igrao GTA IV slike se “zamrzla” i morao sam da restartujem konzolu, inace konzola ja Jasper i stvarno je cuvam kao oci u glavi.
Inace video sam na GTA delu foruma (oficijalnog Xbox sajta) da su se jos neki zalili na iisti problem (i da je nekima igra “zamrzavala” po nekoliko puta) i da patcha za otklanjanje toga jos uvek nema, tako da mi malo laknulo kad sam video da je to najverovatnije do igre a ne do konzole.
Doduse konzola mi je jos uvek pod garancijom ali zaista ne bi valjalo da me sad to strefi i da budem prvi kome je Jasper riknuo…
meni se u dirt 2 na 2 sec zamrzne slika , i odmrzne
Imam Jaspera (Holiday Bundle )
Obriši System Cache.
To bi moglo da reši problem.
Zanima me da li je moguce igru sa CD-a kopirati na HDD kako ne bih morao stalno da ga ubacujem ukonzolu?
Moguće je INSTALIRATI igru sa DVD-a na HDD, ali i posle te “operacije” disk mora biti u konzoli kako bi se igra pokrenula.
Narezao po uputstvima…ali i dalje nece da pokrene Dirt 2
Ubaciš activate.iso, pa Dirt 2? Možda ti nije lepo učitao, mora da piše activate.iso kada ga ubaciš Play DVD, onda njega izbaciš (ne pokrećeš, nego odma’ izbaciš) i ubaciš Dirt 2. I trebalo bi da radi.
Ja sam ubacio Activate…pisalo mi je Play DVD i pokrenuo sam ga…i kada mi se pojavilo da ubacim igru ( na 20 jezika ) samo sam izbacio cd ubacio Dirt 2 i opet isto pisalo Play DVD i onaj Logo kada pokrenem igru :S
Slušaj, ubaciš activate, onda kada piše Play DVD, ne pokrećeš ga, nego ga samo izbaciš i ubaciš Dirt 2.
ja gledao 1000 tutoriala ne znam kome da verujem vise…idem da probam pa javim
Updated : Nece,pustio sam da ucita Active do minut pa da ubacim Dirt 2…prodacu vise ovaj xbox muka mi je od svega :+
Daxwer pokusaj da kada ti se loaduje Activation disk da ga otvoris da ti protece onaj filmic,pa onda tek izvadi disk i ubaci igru.Ako to nece onda mozda ima iX 1.51 ili neku verziju ranije.Ili ako si bas siguran da ti je firmware 1.6 onda je verovatno lose narezana igra,pa pokusaj opet da je narezes… Srecno
Ma pokusao sam i da pokrenem film…i rezao 2 puta igru sa 2 razlicita torrenta…izgleda da imam neki star flesh…u svakom slucaju hvala svima na pomoci
Ljudi danas mi je ispao xbox sa pola metra visine,jasper matična…od danas sve radi kao i prije znači PERFEKTNO…trebam li se zabrinjavat? hvala!
^^
Ne, to je nesto najgore sto mozes da uradis u ovom trenutku :D:D:D
sve radi perfektno ?
e pa to je definitivno razlog za zabrinjavanje !