Pitanja i odgovori v1.0

Znaci nacice Becej na svojoj mapi? :smiley: :smiley:

Skoro sam kupio xbox arcade i zanima me da li mogu da igram igre koje su na 2 dvd-a bez HDD-a?Hvala unapred:happy

Pa u najgorem slucaju kao kod forze 3, neces imati dodatan kontent, sva kola i sve staze, ali ces moci da igras, koliko ja znam uvek mozes da dokupis hdd, ali ogovorice i iskusniji.

pa u sustini Forza 3 je jedina koja zahteva HDD. sve ostale multidiskovske igre su radjene po principu, igras, igras, igras, i insert disc number 2,3,4…

Možeš naravno igrati, ali neke igre ti neće raditi u Co-Op kao npr. Halo Reach.

E ljudi imam jedna mali problem…skoro sam skolnio hard i ubacio usb kao memory i sve ok radi,ali kada hocu da editujem avatar kaze treba update…ubacio sam update pre 2 nedelje ali tada sam koristio HDD za save…da li bih opet trebao update ili sta vec da radim…hvala :slight_smile:

Taj update za avatare je verovatno na HDD-u, tako da update moraš ponovo na USB, pa bi trebalo da radi.

imam jedno pitanje u vezi rezanja igara… da li je potrebno svaku igru patch-ovati pre rezanja? video sam da ima neki program za to, ali ne znam za sta sluzi…

Ako ideš na Live poželjno je patchovati na ssv2, ako već nije igra patchovana.
Ako misliš na patchovanje sa npr. Wave 4 na Wave 3, ako imaš 1.61 fw ili LT nema potrebe.

pa tek treba da kupim box, mislio sam od Pekise jer vidim da svi kod njega uzimaju, sto znaci da ce konzola imati LT…

pa mislio sam bas na to patchovanje zbog LIVE-a. je li taj patch omogucava da igram online ili je samo zastita od bana?

Taj ssv2 patch je zaštita od bana.

Poz ljudi imam 1 pitanje…narezao sam Dirt 2 ali nmg da pokrenem…pise play DVD…verovatno imam stari flesh pa mi treba Active.iso?

Ako si narezao kako treba, onda ti treba noviji fleš.

Rezao sam vec 2 puta…1 put bacio cd posto sam mislio da nesto ne valjda…skinuo drugu verziju igre sa neta,narezao i opet isto…a cemu sluzi onda Active.iso…?

Pocetnicko pitanje sto se tice tog bana, ukoliko me banuju da li cu moci da igram igre offline bez odlaska na net?

Moraćeš da igraš offline :wink:

Uh dobro je, uplasih se da necu nikako moci vise da igram. Hvala druze na brzom odgovoru.

Moze onda i meni brz odgovor na pitanje iznad :smiley: ?

Ovde će ti se sve samo reći… http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/889-tutorijal-kori�cenje-activate-iso.html

E hvala ti…ba sam malo pre listao teme i nasao tu istu…nadam se da ce raditi,da ne moram da fleshujem opet konzolu kao sto mi je neko rekao :S