Da li je nekako moguce promeniti HZ na Xboxu ? Tj, kada tamo u Display Options promenim sa recimo 720p na 1080p, meni tamo pise da je slika trenutno na 50hz. Da li to moze da se poveca ?
Posto kada prikljucim monitor na PC tamo mi je isto 50hz, ali mogu da ga povecam na 60hz.
ako si se kacio pre, dzaba ti. nije poenta u tome da se ne kacis u toku ban wave-a pa da te na banuju. samo te pogledaju dal si igrao online i sta si igrao i kakve verzije. ako te skontaju zakace ti ban. pa ti kad se konektujes, dobijas isti. ne mozes ga izbeci. normalno ako te uzmu pod zub. mozda ces ti biti jedan od srecnih.
najverovatnije jeste ali ono sto ti je zutim ti je zato sto imas stariju verziju abgx-a. da ne duzim, evo ti link, procitaj o cemu se radi, i namesti kako ti tamo pise pa provuci ponovo, ako je sve zeleno, onda je ok.
Ja sam platio internet karticom Banca Intesa. Ne placas postaru… U cenu koju ti ispise na sajtu uracunat je dostavak… Na cenu artikla ide jos nekih 5-6e…
Jel bi mogao neko da mi posalje PM sa linkovima za Halo Reach, da je region free i da moze preko live-a ?
Danas sam skinuo jos jednu verziju, mada ni ova nije stealth-ovana … :?
nista ti nebrini salju oni u srbiju samo je pitanje dali imaju na svojoj mapi becej? odnosno dali znaju da se to nalazi u srbiji! he he
salu na stranu, do sada koliko sam cuo imaju jako brzu uslugu i dosta su korektni a vidim da jako puno ljudi iz srbije narucuju bas preko tog sajta i reci su samo hvala. naruci slobodno neces pogresiti.