Ne znam kad ce se zavrsiti,ali to je i tesko predvideti,mozda nekih 7-15dana. Ali u svakom slucaju,ako se namerace da banuju sve sa modovanom konzolom,nije bitno da li si tada na LIVE-u ili ne…
Neće to sigurno. Osim ako im neko ne promakne :hm
Da im je to cilj niko ne bi uzimao čipovane konzole i banwaveovi bi bili svaki mesec.
Па и ја кажем. Њима се не исплати да стално имају банвејвове јер онда би се мање продавала конзола,а овако само повећавају куповину… Паметни су они!
Kada pravim kopije igara za Xbox 360 (sa dvd-a na dvd) da li je dovoljno da u, recimo, Neru stavim copy DVD ili moram da pravim img na hard pa da ga rezem preko Imageburn-a?
Ja mislim da je copy DVD u Neru dovoljno.
Samo ideš Copy DVD u Neru, radi provereno.
Rokstedi je dobro rekao.
Šta da radim kad mi RRoDne Xbox? Danas mi je, i kad ga upalim flešaju 3 svijetla tj. gore-lijevo, dole-lijevo i dole-desno, napominjem da Xbox držim vodoravno i tako određujem, što znači da je RRodnuo. I sve češće i češće. Ima li neko rješenje/ fix, i gdje da ga odnesem? I kako da saznam koja mi je revizija Xboxa?
Прво провери да ли је добро уштекан у струју и да ли на адаптеру за струју гори зелено или црвено светло?
После тога пробај да покренеш без Хард диска. Јави шта си урадио…
У принципу,та 3 светла значе да је хардверски проблем…
E ljudi mogu li da update offline konzolu i da li ce update poremetiti citanje kopija ?
Neće se ništa poremetiti.
Nađeš update na Xbox.com | Home, ubaciš ga na fleš i u konzolu da se updateuje.
E pa bas sam odatle i skinuo(Xbox.com | How To - How To Get System Updates For Your Xbox 360) ali sam hteo da proverim pre updatovanja…hvala puno ;;;
Adapter za struju…Žuto kao i uvijek…Dobro je uštekan i u struju i u TV, ne vjerujem da je do toga,jednom je bilo do toga i radilo je. A za hard javiću ti kasnije.
pa reviziju mozes da proveris na onu nalepnicu na pozadnini xbox-a imas datum proizvodnje neke kodove idr i potrosnju ako je 12a onda je jasper 14 je opus/falcon ostale neznam tacno
Trebalo bi da ti bude zeleno svetlo(dok ti je ukljucen xbox),pogledaj jos jednom…
ali kazem ti,to je neki takav problem,probaj da sve poiskljucujes i tako da ga ostavis jedno sat vremena,posle vrati sve (osim hdd-a).
naprotiv, cak ce ti pomoci da igras novije igre.Ja recimo nisam mogao da igram Dante’s Inferno pre poslednjeg update-a.
Opet pitanje za update…nece da mi cita AVI format a gledao bih i filmove ako je to moguce sa flesha…treba li josh nesto update i ako sam uspesno odradio poslednji dostupni update…
Treba ti Optional Media Update koji može da se skine samo sa Live-a.
@ nixeee
a odakle tebi takva proverena informacija da banwave pocinje 4. novembra? zar ne mislis da je glupavo banovati milione korisnika (ako kontamo da ce ovo biti najveci banwave, ako ga uopste i bude), na dan kad izlazi kinect. ljudi koji su stekali para za kinect, ce morati da kupe nove konzole i nece dati za kinect. sto bi rekli u reklami za pall mall svojeveremeno, mislite o tome. po meni, banwave ce biti ili pre (sto znaci za nekih desetak dana) ili posle ( negde oko bozicne euforije), i jos jednom napominjem, ako ga bude. do sada je bilo lako, banujemo vas, vi kupite nove konzole flesujete igrate se dalje dogodine, i onda opet. a sad PRC, ps3 ima jailbreak, pola ljudi ce reci :middlefinger::middlefinger::middlefinger::middlefinger: MS, odo ja kod bata Sony-ja. Ne brinite prati Microsoft piratsku scenu vise od nas. Zasto nema flash-a za xbox slim? kako smo videli od jungler-a xbox je flashovan ali “rade na tome da radi bolje”… ??? WTF, mislim sta sad radi na 2 obrtaja pa ce posle raditi na 10.000? cmon price za malu decu… 95% sam ubedjen da ce flash za xbox slim izaci par dana nakon sto krene prodaja slim konzola u pakovanju sa kinectom.
:tap:
Nema šta reći, ali ja sam čuo da ga praktikuju da se lakše instalira, ali, i tvoja teorija ima smisla.
Ја делим мишљење са Акирисом. Њима је kinect већ сам по себи довољан sell booster зашто би сад они организовали banwave кад им и није толико потребан,биће пречи тамо на пролеће… А,иначе може да дође до banwave-a једино ако издавачи игара притисну баш жешће М$…