Posle sam izvalio da mi kabal za sliku nije bio bas lepo ukljucen,jedna strana nije bila lepo ubacena…mozda je i do toga…ali i posle tog erora mi izbacuje isto vruc vazduh sto znaci da se dobro hladi…sve u svemu nije ovo ozbiljniji problem :S ?
Možda je i do TV kabla, pošto ti je bio izvučen.
Ako radi samo cepaj.
Ok hvala ti na informacijama ako se opet nesto pojavi pisacu ja
Jesam majku mu…ako se ne varam firmware 1.09.Bas juce sam skidao neki novi i kad sam krenuo da ga fleshujem kaze Already Exist znaci nije izlazio noviji.Veruj mi godinama radim ovaj posao i nailazio sam na svakakva cudesa i resavao ih ali me ovo bas zbunjuje.I da taj Pioneer je upravo da kazem najmladji od svih rezaca koje imam ali eto bas on pravi problem.
I to sam uradio i opet ista stvar…nemam pojma u cemu je caka
Meni se desavalo kada sam koristio Maxell cd-ove… :dada:
E ljudi zasto mi se save game vraca u nazad…desilo mi se par puta sa GTA 4( citovao sam priznajem ) i sa jos jednom drugom igricom neka Naruto tuca ( nisam citovao ) znate li sta moze da bude problem mrzi me da prelazim ono sto sam vec presao -.-
Jel’ imaš uključen Autosave u GTA 4? Ako imaš, onda ne može da ti se vraća. Ako ipak autosave ne radi, onda sačuvavaj sve u jedan slot, i tako nikad ne može da ti se vrati u vreme.
Imam ukljucen autosave i pored toga ponekad sacuvam ali mi se vraca…
Da ne kažem odma’ da ti je HDD zeznut, pa da te pitam da li ti se to u još nekoj igri dešava sem u gore 2 navedene?
Pa nisam ni igrao druge trenutno igram te dve…moguce da je HDD zeznut,da li mogu da stavim neki flesh pa da sacuvavam na tome,ili lepo otvorim HDD i zamenim,samo ne znam da li mogu da uzmem neki stari sa compa video sam na tube kako nesto menjaju ?
Za menjanje Xbox HDD-a Treba ti jedna posebno vrsta. Western Digital BEVS.
Ali, snimi sve lepo na fles, ili ako imas Fles oko 16GB, onda uzmi pa na njega instaliraj igru, Pa vidi da li će isto da se dešava.
Vazi…hvala
i nemora da bude wd samo da je sata i da je 2.5"
Mora da bude WD BEVS.
Ako bi me banovali,da li bi HDD i dalje radio?Konzola mi je jasper kupljena skoro,imam najnoviji dashboard…
Opusteno :),sve offline akcije mozes da radis kada si banovan,samo nemozes na internet
Ljudi, hteo sam da pitam nesto, posto banwave kako kazu pocinje 4. novembra… I sad, moj xbox je flesovan na litetouch, ili liteon, ne mogu da se setim, znam da iXtreme nije…
I sad, ako se recimo ja od 3. novembra pa sve do zavrsetka banwave-a (za koji cu saznati na forumima) ne konektujem na live, ima li sanse da ostanem unbanned?
Firmware ti je LiteTouch… Ali pre banwave-a ide talas tkz. ‘‘flagovanja’’ za koji mi ne znamo,znaci, M$ oznaci sve sa modovanim konzolama i cim se pikljuce na live oni ih banuju,nebitno da li je to za vreme ili posle banwave-a.
A kada mozemo ocekivati zavrsetak banwave-a? Odnosno, kada se prosli zavrsio?