Pitanja i odgovori v1.0

Nadam se da smem ovde da postavim pitanje u vezi ps3? :slight_smile:
Da li postoji neka veca razlika izmedju slima i fat verzije? :slight_smile:

Fat je debeli a Slim mrsavi xD :smiley: Koliko znam Slim ima vise Gigabita na HDD od fat-a tisi je i to je to nzm bas mnogo googlaj malo :slight_smile: Ko nema u glavi ima na googlu :smiley:

Ne. Nema veze sa veličinom Hard Diska. Oboje mogu imati po 250GB HDD.
Sada, Slim je tiši, koliko sam čuo, ali ništa ne mogu pouzdano da kažem.

Dosta tisi i manji,a ima i ugradjeni Wlan…

edit: my bad… mislio sam da se govori o fat/slim x360 :x

Zar nema i fat wlan. Imao sam davno ps3 i koliko se secam da je imao wlan? No, pre je bilo da ps3 fat moze da emulira igre za ps1 i ps2 i ima otheros podrsku, sad ne znam kakva je situacija posto ne pratim.

ima wlan a sad moze da emulira i dr martens duboku cipelu broj 46

kako da igram piratovane igrice na ps3?

Ovde imaš sve:
http://www.xboxrepublika.com/video-igre-i-ostale-konzole/1435-ps3-hakovan-14.html#post32778

Administraciji i modovima je dosadilo, pa da vam i ja kaže, koristite Pretragu (search) pre postavljanja bilo kog pitanja, možda je već odgovoreno.

EDIT: Da dam odgovor na nepitano pitanje, Xbox360Iso konačno stavljaju u Backup, znači registrovani članovi koji su se registrovali od pre 3 meseca pa do danas moraće opet.

Odgovorite na ovo pitanje,ja sam hteo da ga postavim ali je laza uradio za mene…

Pa nece nista “zeznuti”, ali naravno da mogu da provale da je konzola flesovana, sto na primer ne sprecava vecinu nas da non stop visimo na livu, e sad dokle cemo ne zna se. :smiley:

Lazo i Kibo, sa tim Updateom moraš biti konstantno na Liveu ako hoćeš gledati filmove.
Znači za te ostale kodeke moraš biti stalno na Liveu, a za one koje ti ne traži, npr. WMV, sa njim možeš 'ladno puštati na konzoli bez ikakvog updatea.

zdravo svima. ja imam xbox360 elite, i zelim da mi neko odradi JTAG, vec je fleshovan. zanima me kome bih mogao da se obratim za to, koliko koshta… ?

Pogledaj prvo koja ti je verzija dashboarda. Odeš u System Settings i onda System Info.
Ako ti je verzija dashboarda 2.0.8955 ili iznad njega, onda ne možeš da JTAG-uješ.
JTAG ja mislim prenex da radi.

Koliko ja znam aleksa ako imas hdd onda nemoras da visis na live samo ako nemas nista tipa memory card,flesh, ili hdd

Ali, ako ubaciš Optional Media Update, moraš da budeš online da bi gledao filmove.

Ajd jedno pitanje.
Problem sa PIONEER 116d ide rezacem.Koristim Imgburn i kada rezem na verbatim dual leru na 2.4 brz sve je ok i sve radi.Ubacio sam i ID rezaca u program.Ali kako ubacim bilo koji dual drugog proizvodjaca dolazi ili do pucanja na 50% ili u startu kaze da je optimal calibracija neuspela ili nekad i nesto drugo.Pojma nemam u cemu je fora.
A recimo NEC 4550A koji mi je na istom kompu nareze taj dual ler koji je pioneer odbio.Istina automatski prebaci na 4 brzine bez obzira sto sam mu zadao na 2.4.Ali ipak nareze i ne puca.
U cemu je fora ako neko eventualno zna?

pozz

Nešto te zeza rezač. Jel’ je star ili popravljan? Ubaci mu novi FW (flešuj ga) valjda će prestati to ‘‘ludilo’’. Meni nije hteo da reže stari DVD rezač DL diskove dok ga nisam flešovao, tako da i to treba uzeti u obzir.

E ljudi imam jedno pitanje…kada sam jutors pokusao da upalim konzolu pojavio mi se error e68 i svetlleo je 1 crveni krug(…odmah sam ga ugasio i posle par sekundi upalio i sve je radio dobro…zna neko da mi objasni sta se desava Oo ?

ovako nesto

E 68 mogu da budu dve stvari: problem sa HDD-om i problem sa ventilatorima. Pošto ti se upalio posle normalno, verovatno je do HDD-a.