Bre al ste se raspisali dok me nije bilo pri kompu.
Sta reci za plocu, uvek ima falinki. Ja kad sam gledao rivjuove za ovu moju MSI Krait, naisao na lose ocene od ljudi kojima nisu radili RAM slotovi i to dosta rivjuova.
Mos misliti srecu kad se upalio komp iz keca i sve dobro radilo
Gledao sam i tu tvoji, po svim testiranjima ima jako los 3d performance, zasto ne znam… Mada reviewovi su merodavni samo tako hehehe, vidis da za moju pisali best buy kupi odmaaaaa **** yeah!!! I na kraju geprct
majmni digli cenu za Sbaertooth 2 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffff
sta sad? Na kraju ****te vi meni sve ja cu da narucim Gigabyte Z97-UD3H Black Edition, i lepo bog da me vidi, oduvek sam imao UD3H ploce, od kako znam za sebe… no problemo whatsoever. Gaming 5 mi se ne svidja jer nema INtel LAN, ne volim ja onaj Killer lan i ta ******…
i porucena GB ordred kliknut a u ***** da izvinete, u sredu-cetvrtak je tu, prezivecu do tada uz pomoc vinjaka @eufrat tebe gledam
nisam hteo ozu Asus Z97-A(R) nekako mi nesto tu fali… Po testoviam (koji poet ne mora da su merodavni) ima neke poteskoce kad se optereti da ne isporucuje performanse kako ova GB… sta znam u sustini sve je to isti k drugo pakovanje. GB ima dosta pozitivnih ocena, Asus ima mesane, jeste da se vise prodaje to stoji, ali ono…
Gaming verzija je ista kao ova razlika Killer LAN samo, cak nije full ATX format kraca je po strani za 19mm, mozda imam problem posle za montiranje u kucistu, bem li ga…
u zivotu se nisam vise iscimao za plocu NIKAD!!!
Pre sam kupovao ploce na eci peci pec, ali nekako uvek ud3h u nazivu imao… ajd sad videcemo
Bas negde videh tekst kako je taj killer precenjen i kako ne vredi dodatnih para. ***** ti to.
MSI vrsi poso jbg, ovo sad je studentska varijanta(sa 980 top lel), pravice se za koju godinicu neki custom loop bestija sa nekom asus precenjenom maticnom
Gospode Boze sa nebesa, blagoslovi plocu koja stize nasem clanu @studiovpc, i omoguci mu da nadje svoj mir u tisi svoga novoga kompa. Donesi mu stabilnost i dobre napone, i blagoslovi svaki apgrejd. Amin.
Vlado, flamingos ti je lepo napisao znaci tebi zabrana u PCMR sekciji, ti ploce i budzenja ste muke zive ti imas tantalove muke dok ne dobijes plocu! Resenje ti je upali PS4 i zaigraj ko covek.
Uz plocu stize i Corsair H100i, samo ostro!!! Cisto da vidim kako radi to, mogu da ga vratim ako nije ok, mada ako drzi ispod 70 stepeni u ovim vrelim danima na 4.4-4.5Ghz na 1.25V max onda sam happy i ide Evo 212 na dobos…
Jos interesantniji podatak za H100i sam nasao kod njih na forumu, da kad se radijator montira gore na kucistu, ostave se fanovi da guraju na gore, aaaaliiiii zadnji fan na kucistu se obrne kontra da uvlaci vazduh unutra kako bi se u kucistu stvorio pozitivan pritisak, jer ce imati vise hladnog vazduha i lakse ce se a i uz manje buke okretati fanovi. Na konto tog fana kad se okrene dobije se oko 5.5 stepena na CPU i oko 3 za VRM i cipset… A i nemorija progleda za stepen-dva
Ajd javim se za koji dan kad skarabudzim sve, can’t wait!!!
Čitam sad poslednjih nekoliko strana, i preznojio sam se. Vlado bre al tebe večito bije neki maler što se kompova tiče, al dobro daće Bog da sad bude sve u redu. Srećno i kad ti sve stigne i kad sklopiš, obavezno da testiraš koliko fps imaš u Witcher 3, AC Unity, Crysis 3 itd itd…
Ok naveo sam ove tri igre kao primer jer su mi prve pale na pamet, C3 je već stara igra, nepotrebno je testirati sa njom komp.
Možeš npr Metro da testiraš, to je baš zahtevna igra, a i ako nisi prešao, jedna od najboljih FPS.