PC Master Race vol. 2

Vlajko, da se ti ko covek vratis na amd i ati, a ne ovako i tebe i onog Jovana sve nesto za****va :smiley: :stuck_out_tongue:

Legenda kaze da onaj koji…:smiley:

yeah right :stuck_out_tongue:

Sta ploca falicna, stvarno me cudi, s obzirom da je Asrock, Asusova sestrinska firma, sto ukazuje i slican font slova.

Pa kad ih vredjas, nije ni cudo sto te zezaju. Bojkotuju te. :stuck_out_tongue:

Ova ASRock jednostavno ima falinku cela serija neke zadesi odmah, kao mene, neke posle mesec dva i tako…

U zameni ce ici Gigabyte Z97X-Gaming 5. Ovu Asus Z97-A sa braon plocu i zlatnim hladnjacima be mogu da svarim psihicki nikako

Sent from my Nexus 5

Ma jok, nemoj, uzmi neku Biostar-ovu, cujem da su vrh! :smiley:

Jos malo pa mocicemo i baladu da napisemo “PC Master Rhapsody” :smiley:

Sada cu zvucati kao neki dosadni stari deda. Jesam li ti lepo rekao!? Asus ili Gigabyte. Jos ti kazem super je AS ali za neko obaranje rekorda i igranje. Ali nije ni userfriendly niti moze da se poredi sa ovima. Ali dobro, morao si sam da se uveris :wink:
Ta gaming 5 koju pominjes sam ja mislio sebi. Vrhunska ploca, odlicna cena. Dobra za OC
Mozda sam ja zemljoradnik ali znam da nadjem plocu :smiley: :smiley:

evo ja sad naginjem ka ASUS Sabertooth Mark 2 hahahaha

znaci lomim se opet kao neka baba kad se premislja i pipa hleba koji ce da kupi!!!

ili ASUS Sabertooth Mark 2 ili Gigabyte Z97X-Gamng 5

opet nisam pametan…

celu noc se okrecem kao burgija nista nisam spavao

GAMING 5

jok :stuck_out_tongue:

vece poverenje imam u Asus

ko je promenio naziv teme da ga banujem odmah :smiley:

ehehehe sto bi rekao Nikola Djuricko u Lajanje na zvezde: Ajde drugari zezajte me pa da zavrsimo sa time :stuck_out_tongue:

Ja prosto citam i ne verujem da jos uvek juris plocu i da menjas! Pa sta se desilo od Madjara nikako da stigne?

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

rodjo jel si ti procitao sve?

Stigla ploca od madjara, ima defekt cela serija da cim izvuces kabal iz struje vise nece da bootuje posle nikako, mene jos gore zadesilo da se komp resetuje sadm kad mu dune, pali i gasi po 10 puta za redom sam itd itd… A da ne pricamo kad izvadis kabal da posle toga upalis i ona samo bleji u prazno, nece da digne bios uopste. Ima 2 biosa, prebacim na drugi, nista…

dakle jurim novu tako je :stuck_out_tongue:

Da, ko je smeo da promeni ime teme?!?!

It was I.

Bice ti vraceno ne sekiraj se [emoji14]

Sent from my Nexus 5

a jbg QC CHECK nemaaaaaa

Video si mail. Ne bih se ja zezao sa mnom :smiley:
Ti i Jovan ga na*ebaste. On kad je hteo da se otarasi AMD-a poceli drajveri da ga zezaju a tebe ploca. AMD mu dodje kao ljubomorna bivsa :smiley:

izgleda i meni heheheh, pustila korene u kucistu

Ahahaha znači ne mogu da verujem, na bench-u kada sam se raspitivao za koju ploču da uzmem svi su me ubeđivali između Sabertooth mark2 i Z97-A…

Sent from my D6603 using Tapatalk