PC Master Race vol. 2

Ajde Vlado ne loži me više ovim fotkama lepte****! Imaj milosti :smiley:

Sent from my D6603 using Tapatalk

I popaso sam Kurcinu!!! Veliku!!! Za koju sam saznao tek posle narucivanja ploce, ima bug da cim se iskljuci struja pozdravi se sa bootovanjem ploce… E pa zadesilo me to

Sad ***** moj cekaj drugu, ovu vracam, sad ce lepo da padne Asus ili Gigabyte i lekcija naucena!!!

Sent from my Nexus 5

Bem ti sranj3eeeeeeeee

Sent from my Nexus 5

Au bre! Pa kako, pobogu?! Da li je moguce da ti se i to desilo?

Sent from my Nexus 5

Katastrofa! Sta da ti kazem, salji to nazad, bice bolje kada uzmes neku normalnu plocu, nemoj da eksperimentises, ovo je stvarno za cudjenje.

Znaci stvarno, jos racunam ma bios bug lupaju, posle pogledam newegg, amazon, svud se zale… Sad ce verovatno Gigabyte Z97 Gaming 5 ili brka slicna, drz te se deco Asusa i Gigabyte-a, nema problema!!!

A znaoooooo sam znaci sto kaze Pantic ovdeeeee osecaaaammmm!!! Hhehhehe

Ah well vrcem AMD

Sent from my Nexus 5

Koji si ti ustvari beta tester za mene i moje buduće komponente huehuehue :smiley:

Daj da napravimo listu komponenata koje nas zanimaju pa tek kad Vladan isproba sve onda cemo da kupujemo :hihi

Nema nista gore… Cekas ga ozeblo sunce i na kraju prc, ladan tus…

Sklapanje novog PC-a je uzasno stresno, svaki put me oblije znoj, i uvek, ali uvek nesto podje po zlu.

Mene je prosli put zadesio coil whine zbog koga mi je preseo Master Race, slao kartu na reklamaciju, polomio pinove na ploci i SSD-u (ne znam kako, ali sve i dalje radi)… Izgubim svaku zelju da otvaram kuciste IKADA vise.

Na kraju sam shvatio, da su te komponente do zla boga osetljive, u srbiju stize bofl, reklamacije je maltene nemoguce ostvariti, a sve kosta ko svetog petra kajgana.

Ma bice druga… Sutra ova ide nazad za HU, znaci boga oca sam iscitao pre kupovine, i ona posle 5 dana od narucivanja naletim na onaj reddit post a i na druga mesta. Ok racunam ma debili bios bug 100%, eco oni pricaju za neke matore biose a vec ima 2.1… Kad ono hardverski defekt ploce!!! Oprem Vladaneeeeeeeeee

Evo spakovao AMD nazad, dizem win opet… A ovu rasturam pa sacekusa opet sta drugo…

Sent from my Nexus 5

Sad ce da padne Asus Ranger i mrs u tri lepe asrock… As rock, kao kamen to je to ista je kao kamen ne radi nista

Sent from my Nexus 5

Takodje. Meni se iskrivili pinovi na procesoru kad sam menjao hladnjak, sve pazio ali nekako popreko ušli pinovi u socket. Hvala Bogu pa radi normalno evo već drugu godinu, ali od tad želudac mi se okrene i kad treba samo da očistim kućište.
A to nije ni jedini problem da me je zadesio, ko se seća moje sage menjanja grafike pa posle i ploče :smiley:

Tako treba, Asus ili Gigabyte i miran si. Nemoj mnogo da se nerviras, daj Masi plocu da se igra, siguran sam da ce naci AssRock-u pravu namenu. :wink:

Trebao sam da joj dam ***** ti muku znaci. Razumite me zasto psujem sada… Ej breee pa koji pistolj prodajete onda ploce kad imaju falinku? Nisam samo ja te srece nego izgleda SVI!!! A svuda je jos hvale, WHAT THE ****???

Bice Asus ili GB pa videcu. Ako treba mnogo da dodam za ranger necu nju idem na z97-a ili na onu gb, videcu vec kad ovu posaljem…

Sad opet agonija cekanja!!!

Sent from my Nexus 5

Z97-A bre uzmi, to je best buy izbor. To sam i ja onomad ciljao.

Pa izgleda i da hocu, ranger je nema

Jos ne mogu sam sebe da shvatim znam da je Asus vise nego ok i pojedem ne ***** obicno nego od slona!!!

Sent from my Nexus 5

A sta ces, desilo se, platio si cenu, sada sigurno neces napraviti istu gresku. Licno, ASRock nikada nisam preterano gledao, niti su mi ulivali poverenje, zato ti nisam ni preporucio tu maticnu vec sam napomenuo da uzmes Asus. Jbg, gledaj sa vedrije strane: kada sklopis komp, srecu koju ces osetiti bice duplo veca. :wink:

Heheh to da… Oteglo se celo cekanje predugackoooo, to me izludjuje jedino

Jos jednom, ne shvatam sebe znaci hehehe e **** me pas

Sent from my Nexus 5