Jedino su procesor pogodili, sve ostalo moze daleko bolje…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta
Jedino su procesor pogodili, sve ostalo moze daleko bolje…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta
Joj, cekao sam ovu grafu da izadje… Najverovatnije cu da razmislim da uzimam PC tek pred kraj godine.
Sto se tice konzola, ok su i razumem potpuno njihove prednosti i mane, resio sam da cu uzeti PC, kada prodje sva ova hajka oko next gen-a.
Taman ce i cene pasti tu i tamo ovih trenutnih komponenti, a mislim da je i bilo krajnje vreme da uzmem novi PC.
Aj mi reci samo kakva su ti podesavanja na njemu brightness i contrast ?
I jedno i drugo na 80. Znam, previsok je brightness svi kazu ali meni nikako ne odgovara manje od toga.
Au meni brightness na 0 a contrast 75
Upravo sam stavio na 100 i pitao se kako sam mogao da radim na 80
Da li je neko imao iskustva sa Toshiba Satellite L500-1H1 laptopom?
Od komponenti:
Intel Core 2 Duo 2,2 GHz
4GB DDR2 RAM
Graficka integrisana
Nudi mi ga drugar veoma povoljno, i uzeo bih ga, ali me interesuje da li neko ima iskustva sa njim?
Ukoliko je nov, s torbom - javi mi se na pm da ti kazem porijeklo pa vidi sta i kako
Ok je laptop. Radio sam na njemu (ciscenje, formatiranje, podizanje sistem)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Dakle planiram kupiti ovaj procAMD Phenom X4 9950 Black Edition - HD995ZXAJ4BGH / HD995ZXAGHBOXE sad mene zanima kako da znam da ga moja maticna podrzava [url=http://www.msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2.html]MSI Global ? Motherboard - K9N6PGM2-V2 Brine me i ovo HD995ZXAJ4BGH nezz sto to znaci znam da je to oem/tray izdanje ali se pitam dali bi mi to stvaralo problem jer pise da je proc AM2/+,a moja bi maticna to trebala podrzati jer ide sempron 140 koji je am3(trenutno ga koristim)
Moze taj cpu na toj ploci
Si siguran posto bi zbilja htio taj cpu pa me to brine.
I imam ovaj na ponudi Athlon ii x2 250 i 260 pa dali neki od ta dva proc ili ovaj x4
Moze 100% a bolje je uzmi ovaj quad nego x2 250 mada ni on nije los. HD995ZXAJ4BGH ti je OEM/tray izdanje dok je HD995ZXAGHBOX standardno box pakovanje inace je to isti djavo
Znaci hoce da radi OK.Hvala na odgovoru.Znam da nije los,ali reko ovi dual core proccesori vec pokazuju znakove slabosti posto su danas app i igre bolje optimizirane za x4>
Da se ne lazemo ni jedan ni drugi nisu nista posebno ali ipak je taj quad malo bolji
Ma pazi znam ja da to nisu proc za WatchDogs,ali za to imam tj imat cu next gen konzolu.Ovo mi je vise manje za zahebanciju za neke igre tipa Rome II,Outlast i tak neke bolje pc exclusive nadam se da ce to ici s tim quad posto svi kazu da je dosta dobar i ima jako veliku frekvenciju 2.6 koja uz naj osnovnije postavke ide na 3.1Ghz
Ma onda ce ti biti super samo neku pristojnu grafiku kupi
Imam na onaj can you run it skoro na svakoj igri kvacice za gpu sam me hebe taj cpu nadam se da ce biti ok.
Mislim igrati ovaj zadnji rome,outlast,par xbla igara koje ima i na pc,arma,company of heroes…Uglavnom pc exc posto ima dosta dobrih jer mi se svidja Rpg i RTS zanr
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Ma taj can you run it ti je sviranje zesce ne mora da znaci da ti nece raditi ako tamo pise da nece nego koja ti je graficka ?
Ne gledaj Can you run it, ne pogadja uvek, pogledaj specifikacije i uporedi sa tvojim komponentama na raznim benchmark sajtovima i tako najbolje znas…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Can you run it laze neverovatno, ja sam milion puta igrao igre koje canyourunit kaze da ne mogu na moj komp, i to igrao sa dobrim frejmrejtom i grafikom.