PayPal počeće ove godine da radi i u Srbiji

Imam ja vec tu Intezinu internet karticu i devizni vezan za nju (naravno da moras imati devizni racun) nego rekoh da otvorim i full tekuci da mogu da trazim online banking uslugu. Meni je glavna banka Komercijalna ali od svih tih Internet kartica, Intesina mi se cinila najboljom.

eBay here i come <3

evo ja vec odradio jednu transakciju, sljaka radi, sve ok :smiley:

Pozdrav svima,da li ja recimo mogu da kupim neki mac na ebay sajtu i da mi stigne bez ikakvih problema,iskreno jedva sa cekao da paypal i kod nas proradi,uzeo bi tensa zangetsu mac iz bleach serijala.

Ja sam to dobio odmah kada sam otvorio racun, svrati pa ih pitaj.

za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2

a sto ne bi mogao?

sako salju kod nas onda lepo odes kliknes BUY i dalje ce ti se sve samo kasti

Jel znas mozda koliko bi kostala postarina i carina sve ukupno.

idi bre na ebay pa vidi, otkud znam, tamo ti sve pise lepo

Zavisi sve od dobavljača, prvo ukucaš u pretraživač šta želiš a onda filtriraš rezultate:

Prvo u gornjem desnom uglu poredaš ponude prema cijeni (ako već automatski nisu poredane), pa potom pouključuješ filtere sa lijeve strane kao što su “buy now”, “new” i najvažnija “free shipping”. Potom odabereš nešto od onoga što ostane… :slight_smile:

Hvala na savetu.:emoticon-0100-smile

za postarinu nije tajna ali se treba plasiti carine, to ne moze niko da izracuna u zemlji Srbiji.

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 2

Da,moze da bude gadna stvar ako se nesto pogresno proracuna,mada nemoze da bude nista preterano skupo,ako prodavac od koga kupujem napise na paketu da je poklon ili da paket nema vecu vrednost od 20 dolara u tom slucaju carina nista nenaplacuje,ako sam dobro razumeo.

Nije nužno, carinik ima pravo da otvori bilo koju pošiljku i u suštini to i rade. Ako posumnja da se vrijednost pošiljke razlikuje od navedene vrijednosti, onda bukvalno izgugla prvu cijenu proizvoda u pošiljci i carini prema toj vrijednosti.

U suštini može (ali i ne mora) da ispadne skuplja pita no tepsija. Faktor sreće je presudan u ovakvim situacijama, ali ja se ne bih pouzdao u to.

Uslovi jesu glupi, ali karticu izvadiš za 10 minuta.

E tu se i ja slazem,ako vec nesto iz inostranstva mora da se kupi bolje ici na sigurno i po proceduri.

Ne znam da li ima veze sa temom, ali ja sam narucio sa dvd.co.uk i platio visa karticom i koliko je na sajtu pisala cena (cena igre + postarina) toliko sam samo platio, nikakva carina nista, onaj iz kurirske sluzbe dosao i doneo paket, ni njemu nije nista dato…

Carina se ne placa za robu u vrednosti do 100e…

Ne, granica je 50 evra za pravna, a 70 evra za fizička lica

Vrtimo se u krug, prelistajte malo i prethodne strane…

da li neko ima problema sa placanjem preko ebay-a sa paypalom iz Srbije i banca intesa internet karticom ?