Partizan ili Crvena Zvezda?

Trener Rogan lepo kaze “Nijednog trenutka ne umanjujem pobedu Zvezde, koja je zasluzena.”

I da Zvezda nije dala taj gol, opet bi se razlika u bodovima povecala. Ne cupajte se na Zvezdu, ne moze Zvezda za vas da pobedjuje :slight_smile:

Za ove dve stvari nije da nisu u pravu.

“Međutim, vidimo da je FK Partizan počeo da se ponaša šizofrenično, njih je obuzela jedna kolektivma histerija”

“Država im je dobra kada dva puta ostanu bez UEFA licence pa im država da pare i 2017. i 2019. da isplate obavezu i dobiju licencu. Država im je dobra kada im pokloni stadion koji pripada vojsci. Savez im je dobar kada pobeđuju i kada sudije ošteti njihove protivnike. UEFA im je neprijatelj jer ih je kaznila da igraju bez publike a onda se navodno žale toj istoj UEFA da ih FSS diskriminiše.”

Dok ovo ipak ukazuje da je subjektivnost na obe strane. Licemerno.

“Država i FSS više pomažu Partizanu nego Zvezdi i za par dana će se verujem objaviti svi podaci da se konačno razotkriju laži Partizanove uprave.”

Osteceni su svi drugi klubovi koji trpe ovaj rivalitet i same lopove unutar ova dva kluba.
Prevaranti su na obe strane i svako ko kaze da nije tako, opasno gresi.

Drzava je dala pare Partizanu za UEFA licencu ali je isto tako dala pare Zvezdi da se ne bi ugasila prije 6-7 godina i oprostila 10 miliona duga. Stadion je sasvim ispravno Partizanov jer je Partizan ulagao u njega i renovirao ga svojim parama.
Ne pisi gluposti sledeci put nego se fino informisi jer vidim da nisi bas upucen.
edit: vidim sad da je to napisano u tekstu gore, sta reci osim debili, lopovi i manipulatori…

1 Like

“Ne pisi gluposti sledeci put nego se fino informisi jer vidim da nisi bas upucen.”
Nekad trebas i sam sebe da poslusas :slight_smile:

P.S. Ulagati u neciji prostor/stan/kucu i renovirati je, znaci odmah da je tvoja?!
Cudo ste vi navijaci, kao da svi imate naocnjake.
Subjektivni dozlaboga.

Samo sto je Partizan i pravnim putem dobio stadion koji mu pripada i tu sva prica zavrsava. Meni bi najdraze bilo da UEFA krene u istragu saveza i klubova vjerujem da bi Zvezda i jos par klubova dobili kazne kao i Skenderbeg koji je dobio 10 godina kazne ne igranja u Evropi zbog namjestanja, naravno i strane sudije su dobrodosle sa VARom.

A Zvezda je svojim parama izgradila stadion? Lokacija na kojoj se nalazi je Zvezdina? Kakve to gluposti pises Vukane? Pa ako je neki klub spasen od strane drzave to su KK FMP i FKCZ :slight_smile:

I meni bi bilo drago. Ali ti ne mislis da bi tu bio i Partizan?

@Oblakoder Zasto mi stavljas reci u usta koje ja nisam rekao? Da li sam ja rekao ikada da Zvezda ne dobija pomoc drzave? Poenta je da nije ni Partizan zapostavljen kako vi to pricate. Ne znam kako ne mozes da ukapiras koliko je 2+2 :confused:

Ja zaista nikada nisam voleo one navijacke price kako jedni od drugih imaju komplekse, ali po ovim ovde postovima mogu samo zakljuciti da vi ipak imate komplekse od Zvezde. Sta god da se desi, odmah se pise u fazonu “A kako Zvezda…”.
Pobedite utakmicu, sladite se Zvezdi, izgubite utakmicu, kriva vam Zvezda. Hocete prestati kad da mislite i pisete o Zvezdi?
Ako ko ovde nije zatucani navijac, nisam ja. Draga su mi oba kluba (jedan vise, drugi manje, ali draga), ali navijaci koji vide samo svoju stranu, nikako, niti grobari, niti delije.

Ovde na forumu ima vise grobara i meni to ne smeta uopste. Ono sto mi “smeta” kako jedni druge podrzavate u subjektivnosti.
Pitam se da li i na poslu idete do sefa i pitate ga kako je neki drugi kolega dobio slobodan dan ili mu se povecala plata, a vi niste to dobili… Kao deca :confused:

Da da ti se bas ponasao kao odrastao :slight_smile:

1 Like

Bolje i ovako nesto da napises, nego da opet kukas na racun Zvezde :slight_smile:

Apel moderaciji da se zatvori ova tema dok učesnici ne dobiju prvu menstruaciju i ne uđu u pubertet.

6 Likes

Bar tema “Sport” vise nije trula zbog ove teme :slight_smile:
Ipak je bila potrebna, ali da treba da se zatvori, saglasan sam u potpunosti :slight_smile:

second qualifying round – €260,000
third qualifying round – €280,000
group stage allocation of €2.92m
€570,000 per win
€190,000 per draw

Trenutna zarada FK Partizan od bonusa UEFA za Ligu Evrope je četiri miliona i dve stotine dvadeset hiljada evra. Od toga su zaradili 190k za 2-2 protiv Alkmara i 570k za pobedu protiv Astane.

group winners qualification bonus €1m
runners-up €500,000

Ako se plasiraju dalje, sem bonusa za svaki bod, osvojiće i bonus za plasman, 1m za prvo mesto, 500k za drugo.

1 Like

Ali još bitnije od zarada su bodovi na listi. Ako dobro igraju i budemo na 15. mestu skedeće godine imamo dva predstavnika u kvalifikacijama za ligu šampiona, što bi bilo sjajno.

2 Likes

:joy:

Ovo vise nije ni smesno :grinning:

Bruka…

Hahahah, “vrlo inspirisani” Rodic :joy:

Ovo je uzas i verujem da ce se i vecina nas i sa druge strane sloziti.

Ovo je cist penal, ako se igra u mom selu i ako je lopta moja :slight_smile:

Nije ovo ni pola priče. Imaju tu još oproštene desetine miliona evra dugova jednom klubu u dvije sekcije, UPPR-ovi, javno/privatni sponzori tipa Gasprom koji daje 5-6 miliona godišnje u zamjenu za državne subvencije, ucjene banaka i poverioca, uz državni blagoslov, da pristanu na deset puta manja potraživanja jer inače neće dobiti ništa, ucjene bivših i sadašnjih igrača da odustanu od zaostalih zarada uz pretnje da će im huligani sa šipke izlomiti noge u koljenima, itd. ko će se sjetiti svega ovako iz glave.

Pozdrav za Terzu i ubicu premijera Đinđića - Ćokija, pamtimo sve dobro, o da, itekako.

Riječima jednog našeg poznatog glumca, još ćemo vam pišati po grobovima stoko naprednjačka.

P.S. Umalo da zaboravim, ove cifre gore vezane za KK Partizan su sigurno tačne, ono što ne piše je da je taj novac samo prošao kroz klupski račun jer su dugovanja samo za porez bila par miliona evra. Tako su prvo ucijenili klub da potpiše izuzetno nepovoljan reprogram dugovanja (jednom drugom klubu je oprošteno 16 miliona evra po istom osnovu), a onda su perfidno dali sponzorstva tačno u iznosu poreskih dugovanja. Tako su pare iz jednog džepa otišle u drugi a klub nije vidio ni centa. Čović se javno hvalio da mu je cilj da ugasi KK Partizan.

Pamtite sve ovo kad vam sutra neko bude drobio kako je navijanje za drugi srpski klub u Evropi nacionalni interes.

2 Likes

Njihovo SD je od 12te do danas uzelo pare koje Partizan nece videti za 30 godina.
Kakav mali gmaz jedan i kriminalac kakvi bakraci, cuj njima cemo da verujemo gamad raspala.

Jedino mi je žao od svega što su otjerali jedinog čovjeka koji je u posljednjih 20 godina znao napraviti igrača za reprezentaciju.

Ne znam koliko vas prati košarku, ove godine prvi put posle sankcija nijedna omladinska košarkaška generacija nije uzela medalju ni na jednom takmičenju a jedna od njih je čak uspjela i ispasti u B diviziju.

Pitaćemo se šta nam se desilo već za par godina kad nam nosioci reprezentacije budu neki Dobrići i Simanići ali biće kasno. Tj. već je kasno.